13. mar. 2011

En bitteliten smakebit.......

Ja,en liten smakebit kan jeg vel servere,midt i natten.....etter å ha fotografert alle påske/vår-varene,kom jeg nemlig til 259 bilder !!! Så da må vel dette kalles en bitteliten del...og da er ikke fjorårets varer tatt med,så lageret mitt er velfyllt......skulle nesten hatt en Moelven-brakke i hagen,tror jeg !!

Et stort kort,til å henge på en hylle...eller en liten knagg,allt etter som...amatøren gjør så godt hun kan,så ikke le,dere scrappedamer... :)

Sånne gråpapirposer har jeg jo vist før,men ingen til påske,tror jeg.... Da vi kom hjem fra dagens handletur,hadde pusi tatt seg en smakebit av pikekyssene i skålen......og dandert noen rundt om i leiligheten ! Så lørdagsgodis er visst et must,selv for små pusekatter.....


Ikke noe hokus pokus å pynte slike.....men du så morsomt !!! Jeg lagde 9 stykker,når jeg først var igang......lett å bli hekta !!!

Er ikke så veldig glad i gult,så jeg kaller nok det meste for vår-varer.......ikke pynter jeg spesiellt mye til påske,heller. Lager heller ting som kan henge fremme, litt lenger utover våren....


Og glad som jeg er i småfugler,så blir det mye av dem,ser jeg..... ! Er det noe som får meg i godt humør,ja så er det fuglekvitter.......og en tur på Plantasjen...(ifølge rørleggeren).......og han har helt rett :)


Småe tags som skal henge på bjørkekvister.....skal sette streng i dem,når ånden kommer over meg. Den lille potten til venstre for tagsen,er en slik man sår frø i.......av papp. Jeg har kledd den med blondegardin fra loppis.....den samme teknikken har jeg brukt på kremmerhus !! Så du skjønner, her er det kreativ utfoldelse uten ende.....man tager hva man haver !! Ikke har jeg noe utstyr fra hobbybutikker heller,så rett som det er,så er jeg en tur borte i verktøykassa til husets herre....det gir ofte et veldig røfft utseende,akkurat som jeg vil ha det ! Om noen lurer,så er allt til salgs.....litt fullt her,på en måte :) Og vil du se flere bilder,sender jeg dem på mail til deg :)
*********************************
Etter to og et halvt døgn,med mer eller mindre migrene,er jeg helt døgnvill,derfor et midt-i-natten-innlegg......! Før idag kom det mail,med bilder,fra min onkel,som skal ha nytt kjøkken.....han vil ha min mening om løsningen med innredning,og sammenligne med fabrikken's tegning.....så nå kverner tankene,kan dere tro !!! Et bittelite kjøkken i et gammelt hus......det krever finurlige løsninger,men mest av allt skal det passe huset.......og det gjorde IKKE fabrikkens tegning !!! Så her er det bare å tegne i vei,det blir nok min søndagssyssel !!! Kos dere videre :)

12 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes du lager noen utrolige flotte ting da.
Og absolutt ikke noe å si på kortene dine. Du inspirerer meg i hvert fall:) Tror jeg må ut på hobbyrommet en tur selv nå.
Ha en fin søndag!

Unknown sa...

Nydelige påskekort...du er så kreativ.
klem...Ellen

Thelma Louise sa...

herlige bilder...nå kom jeg i påskestemmning.))

Danmark er virkelig herlig..syntes jeg...og de har vel en lengre tradisjon når det gjelder design/form/farge enn oss. Herlige folk og hagene. er så herlige. Mange små små forhager ut mot veien, på rad og rekke bortover, veldig variert. NOen frodig overflod mens andre nesten ikke har noe plantet i stein...like lekkert..:) Men de er jo "heldigere" enn oss med klima..eller det kommer jo ann på hvordan man ser det. Ikke så ofte de har snø i Danmark..så der kan de jo være misunnelig på oss..det lyser tross alt godt opp i en mørk tid..selv om jeg er lei den nå.)

En fin dag til deg :-)

h.espe sa...

Hei på deg natterangleren ;o)
Meldingen din tikket inn idet jeg kom hjem etter en koselig venninnekveld - så er jo visst natterangler jeg også...;o)

Så utrolig masse flott du har laget - ting som kommer til å gå unna som varmt hvetebrød!!! Klippe, lime ja - det hadde vært veldig hyggelig å kunne gjøre sammen med deg - kunne trengt litt inspirasjon, og den øser jo du ut i bøtter og spann....

Ha en flotters søndag videre - her er det roooolig og avslappende!

Stor klem fra Hildegunn

Stubbetufsa sa...

Du verden! Sover du aldri?
Mange flotte ting!

Kreoline sa...

Amatør sa du, det synes ikke jeg, virkelig vakre kort du lager, likte så godt det med pippen på. Koselig med pusekatter, de vil nok ha litt lørdagsgott de også. Fortsatt fin søndag til deg, kos deg med pusleriene dine, klem fra Mona.

Janne i Fagerlia sa...

Herlige småtterier du lager.

MissMette sa...

Inspirerende og flott blogg du har :)
Her la jeg med til som følger... og
så mye nydelig du lager. Ha en fin,
fin uke, klem fra Mette

Anne N. sa...

Å så mye pent du lager :o)
Kjempefine bilder!
Klem, Anne:)

Grip dagen sa...

Så søte kort du har laget. Det er så vårlig når en ser bilder av høns og kyllinger. Vel og meerke brune i fargen, og helst gamle motiv... De sitrongule kyllingen klarer ikke jeg har fremme.
Vår for meg er duse farger, ikke signalgult!
Takk for den lille titten! Alltid gøy med inspirasjon!
Lykke til med tegingene. Høres gøy ut. Jeg jobbet faktisk med den slags i noen år! Jeg liker å måle, konstruere og tegne slike pirkete tegninger.
Klem Marit

Røsslyng sa...

Så flott påskepynt du har laget! :)

Veronika sa...

Du lager så utrolig mye fint:)