18. mar. 2011

Grønt igår...hvitt idag !

Nedtur,altså......igår fikk jeg gjort masse vårrelaterte saker,som å gå igjennom alle mine sommerklær,noe kastet jeg,og resten fikk jeg vasket og hengt UT til tørk.......det er deilig det !!!! Skjæra holdt meg med selskap,der hun reiv og sleit i umedgjørlige lerkekvister.......hun bygger på en etage til,på toppen av de 6 hun har fra før !! Reiret er over en meter høyt !!!!! Tenker det blir leven,når småttisene kommer til verden :) Rett utenfor soveromsvinduet........jaja,det er iallefall en sann sommerlyd !!! Fikk kostet plattingen,og tatt vekk allt av furukvister,som jeg dekker alle bed og kasser med.......fuglene sang,og sola skinte.......og jeg skulle fortsette idag !!! Men den gang ei.......ramlet inn på en nettbutikk i stedet ! Sommerdrømmer..........må man jo ha :)
Nydelige,ikke for søte,treklomper,- som vi sier her i nord ! Likte så godt fargen,og at de er i skinn........og blonden satte liksom prikken over i'en !!

Rustne blomsterkasser kler da å ha pelargonier oppi seg......iallefall i mine øyne :)


Disse søte gardinkappene er bare så sommerhus-aktige......ser for meg glassverandaen i det fjerne,her....... :) Et stort langbord med masse slekt og venner rundt,og masse grillmat på fatene.......jeg er uten tvil et sommermenneske,ingen tvil !!!! Det er liksom nå på våren at jeg våkner,føler jeg.......Merker at jeg igjen begynner å like blått,det er mange år siden sist. Lyseblå,spesiellt.........på en eller annen blogg,nå nylig,så jeg noen lyseblå lubbne,og bulkete lattekopper i keramikk (tror jeg),og de klistret seg helt på hjernen.......men nå finner jeg ikke tilbake dit. Om du aner noe om hvilke jeg mener,så si gjerne ifra......da blir jeg superglad,og da vanker det finnerlønn :)


Siden vi trenger nye stolputer (de vi har,er fra IKEA,og er tretten år gamle),jakter jeg stadig på det,men så er det å finne ut om de skal være røffe,eller søte....? De vi har,er grove,i linfarge,- og de liker jeg veldig godt,men nå har de begynt å løsne i trådene,etter mange års trofast tjeneste. Ender vel opp med like,skal du se...... :) Allt dette fine fant jeg på den svenske butikken Nordljus.......så ta deg en tur inn,om du fant noe av interresse :) Nå skal det lages pølsegrateng med råkost,og tennes mange lys.....det er jo ukens beste dag !!!! Kos deg du også........ser jo at Oslo skal få vårvær i helgen,og ti varmegrader,mens vi i nord må nok belage oss på litt venting......men det klarer vi :)


**********************************

2 kommentarer:

Millas hem sa...

Översta bilden är helt ljuvlig! Precis en sådan miljö vill jag ha utanför ytterdörren! =))

Kram Camilla

Hulda sa...

SÅ MYE flott du viser bilder fra! Herlig! Hvor får man tak i slike klomper?