10. apr. 2011

En liten dose hageinspirasjon.....

Vil bare dele noen herlige bilder med dere,idag......jeg suger til meg allt av hageideer for tiden,derfor har jeg ganske så mange hagebilder lagret....... Et lysegrått lite krypinn....i hagen,med plass til en liten vennesamling,en varm sommerkveld....det hadde vært noe det ! Har lenge sett på slike småhytter som selges på Plantasjen,men de har liksom ikke sjarmen........spinkle er dem også,så den ideen er skrinlagt. Skal jo gjerne se litt gamle ut,i tillegg.......da kjenner jeg meg mer vel !!!
Atrium-hus har fasinert meg bestandig.....en åpen plass,med vegger på alle kanter.....uten innsyn,men med god plass til møbler og grønne vekster !! Jeg likte så godt disse kassene som er plantet i,man kunne jo bare tatt 4 x 3 pallekarmer,og malt dem med drivved-beis.....så hadde man hatt et supert alternativ ! Fargen på huset,og på sprossene,likte jeg også veldig godt,så her stemte egentlig allt !!!!Var ikke denne sofaen fin ???? Virkelig en god ide,til sitte/liggeplass.......fikk veldig lyst å lage en slik,kjenner jeg.....! Fikk du ?Synes det er så mye finere med gamle hagemøbler,kontra nye......et slitent bord,gjerne med 6 forskjellige stoler rundt....! Og gjerne i duse pastellfarger......lyseblå,lysegrønn,rosa.......En liten utestue..........på regntunge kvelder...ikke så dumt ! Nydelige fargesammensetninger her........Nå har ikke vi noen GARDEN,men et slikt skilt er jo nydelig uansett ! Og sammen med en roseveske,og en lett sommerjakke,var dette bildet bare herlig,syns jeg.......kan nesten kjenne både sommerlukter,og høre sommerlyder....!Og her var det nok husfargen som fenget.....! Er så glad i denne duse grønne.......den minner meg om bestefars gamle,kjøkkenbenk......Steinfasader har også bestandig vært vakkert i mine øyne....og kurvmøbler......er det rart man drømmer om Frankrike ? At man måtte hatt med seg en semitrailer,er jo en helt annen sak......man reiser ikke på franske loppiser ,med fly....det må jo betegnes som selvpining av verste sort !!! Håper du fikk litt inspirasjon her,enten du har hage eller ei........man må tenke fremover vettu,drømmer er viktige å ha :) Kos deg da,og ha en fin søndag ! Her har jeg hørt at det MÅ ryddes i garagen,for å komme inn til hagemøblene......så da er agendaen klar !!!

8 kommentarer:

Bente sa...

For noen fantastisk flotte bilder du viser. Har mange planer med hagen, men hva vi rekker over, er en annen sak.

Ha en nydelig søndag

Bente

Hulda sa...

Herlige inspirerende sommerbilder!

Er nok langt fra noe stilskifte hos meg, fikk bare lyst til å prøve ut noen nye farger, sammen med det jeg alt har. :) Synes det passet godt til sommerhusstilen.

Hilsen Bodil F.T. sa...

Jeg har drømt om atriumhus hele mitt liv... lurer på hvorfor???

Du har noen MEGET fristende bilder her!!

BME sa...

Så flotte bilder, blir så "sommersyk" :) Har vært på loppe- brukt og antik- tur i Sverige helgen, og funnet noen skatter. Det er virkelig livskvalitet

Turid sa...

Herlig sommerlig- syntes æ kunne høre summingen av et vist flygende vesen....
Små hagehus-lysthus med grill inngår i mine drømmer også....
Go søndag videre!

Gry sa...

Flotte bilder og masse inspirasjon hos deg Mona!
Nå kjenner jeg at det kunne vært godt at det hadde vært sommer og vamt ute!
Ønsker deg ei flott uke! Klem : )

Thelma Louise sa...

Takk for titten..her var det mye nydelig..tenkte jeg falt litt ekstra for det lysthuset med blå puter og vimpler..men nei det var umulig å velge bare en favoritt.:)

ja vi har nesten hatt sommer..utrolig deilig , var oppe i 17 grader i ettermiddag.))

håper det kommer godvær til dere snart...skal snu her til uken.) får nyte morgendagen mens det er fint, vi har sittet ute til nå med lykter og pledd.:-)

ha en fin ukestart.:)

Anne N. sa...

Oooh, drømme drøm :o)
Herlige bilder!
Ønsker deg en super påskeferie.
Klem, Anne:)