28. apr. 2011

Sommerdrømmene tar form.....

Jammen ble det en lang bloggepause her,men slik ble det bare.....ikke skjer det så mye spennende heller......våren slipper ikke helt til,her nord. Men PLANENE de vokser frem,i takt med all sommerrelatert reklame,i postkassen.... her tenkes,- og tegnes !


For første gang,tror jeg rosene fra i fjor,har overlevd vinteren.....i en krukke,det har jeg aldri lyktes med før ! Jeg pakker dem inn i strie,og setter dem i en lun krok.......i den grad det kan kalles lunt,her i havgapet !! Så nå vet jeg at det er mulig å "berge" dem,og da vil jeg jo gjerne ha fler......rosa og hvite,selvsagt !Noen av klematisene har bittesmå skudd,så jeg krysser fingre.....jeg elsker disse vakre skapningene........og får aldri nok,så det blir nok kjøpt noen i år også :) Jeg er så svak for hagekataloger,at det er nesten farlig å gå i postkassen,nå for tiden.......håper det er flere enn meg,som er "lettlurt" i så måte........

MEN,er jeg så lettlurt at jeg kjøper meg et Magnoliatre......kan de vakre treene,overleve her oppe.....? Eller er det bare Plantasjen som vil selge mest mulig,til godtroende nordlenninger.....? Hmmmmm....skeptisk ! Men du og du,som jeg ønsker meg et slikt......og det har jeg gjort i MANGE år !!

Skeidar har virkelig skjønt stilen min,tror jeg...... :)


Denne sittegruppen likte jeg iallefall veldig godt !! Men 14 000 kr,syns jeg er litt vel mye.....det er litt for lenge mellom hver gang de ringer fra Hamar,kan du si....... !


Drømmen om en hagebenk lever i beste velgående.....men nå er det plutselig kommet så mange fine på markedet . Jeg var jo skråsikker på den de har på Plantasjen,til 3000......men den er jo såpass dyr,at jeg kan få to andre,til prisen av denne...! Jaja,jeg får tenke mer,ikke akkurat noe verdensproblem.....

Jeg får nok tenke og tegne,enda litt til.......denne gangen er det ikke jeg som krever forandring,nemlig........for da vi bygde portalen ved plattingen,satte vi den fast oppå platten,med det resultat at mye av sitteplassen er borte...! Blomsterkassene med levegg,står også oppå platten,da vi mente det ble penest,og lettest og få til. Men nå,derimot.......rørleggeren klager sin arme nød,han får ikke legge solstolen i liggeposisjon.......arme menneske......hihiiiii :) Noen utfordringer skal man altså ha.........så der er jeg nå ! Tenke,tenke......tegne,tegne.... :) Men først må jeg på en liten bloggerunde,kansje vi sees :) - Klem -

3 kommentarer:

Hulda sa...

Så kjedelig at det ikke er ordentlig vår hos deg enda. Men, det kommer nok. Her blomstrer hestehov, scilla, krokus og primula i hagen. Likte forresten også skeidars blad. :)

Fossestua sa...

Drømmene din er du ikke alene om :) Hagebenken til 3000,- kr har jeg også siklet etter lenge, men den er alt for dyr til min pengebok desverre.Parkbenken til 2000,- er egentlig også for dyr, men jammen har de ikke den sammepå skeidar til 1500,- :) så kanskje kanskje ;) Og magnoliatre skulle jeg gjerne hatt, men lurer som deg på om det klarer seg så langt nord (mo i rana) eller om det er bortkastede penger. Og skeidar...sikle sikle...såååå mye fint de har fått!
Huset trenger desverre både maling og nødvendige reparasjoner, men kanskje drømmene går i oppfyllelse til neste år :) Hvem vet? Krysser fingrene for både deg og meg :)
Klem fra Lise

Turid sa...

Drømmer må en ha-så vær glad for at du drømmer ......I fjor sommer drømte æ også om disse hvite benkene- tenk plutselig sto æ overfor en slik på Europris , til den nette sum av 12-1500 kroner , det syntes æ va spiselig, for å si det slik. Synes æ har sett de reklamert til samme pris i vår også.
Mine drømmer akkurat no er om ei flott lykt på Møbelringen, til 750 kr ca- den skal stå på gulvet -hvit tre og har skuff under. Men når æ ser mæ rundt på alle lyktene mine , så e æ engstelig for at æ lir av "lampefeber"....
Det er kjempe artig å lese innleggene dine -du skriver med så mye humor -nesten som at æ hører du prater.... God fredag om du har bryllups nerver , eller ikke.