2. aug. 2011

En uendelig trist sommer.......

Omsider fikk jeg lysten til et lite innlegg.....her har jo vært stille,lenge.. Brått og brutalt,den 12 juni,fikk vi en forferdelig trist beskjed,noe som gjorde at denne sommeren ikke ble den gode sommeren vi drømte om,og ventet på....
Med tanke på det forferdelige som skjedde i Oslo,og på Utøya,ble nok denne sommeren en helt annen enn man forventet,for så mange fler enn bare oss. Man gjør seg noen tanker.......
Hver dag er en hemmelig,usett glede,en skinnende mulighet. La oss bruke den,som om den var den ene. Hvor mange vi får,er det ingen som vet. La oss fylle hver dag,med lys og varme. La oss slåss mot det mørke og grå. Hver dag er en hemmelig ,usett glede,- dagen er livet,livet er nå.
Vær glad for hver dag,helsen din holder... Vær glad for hver dag, du kan være i fullt og aktivt driv... Vær glad for hver dag dine kjære,er med deg i ditt liv... For husk,- det gis ingen garantier,det er ingen forunt å spå,om fremtidens mørke og lyse stier - så gled deg,- og gjør det nå.
***********
Tusen takk for fine ord,og varme klemmer,dere har lagt igjen :)

13 kommentarer:

Hulda sa...

Så trasig å lese, har tenkt på deg.

Min stil sa...

Klæmmer.

Merethe sa...

Ingen vet hva livet byr på... God klem til deg.

Mira sa...

Sender varme tanker og klemmer!

Mira

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Uff av meg. Trist, men fine ord du skriver.
Tenker på deg.
Ingen av mine nære er blitt rammet, men jeg er så trist, og det er vanskelig å komme videre med hverdagen.
Klem

Anne N. sa...

Forferdelig tragedier, og jeg har vært helt tom innvendig siden, tårer og undring over hvordan slikt kan hende!!
Mange klemmer til deg fra Anne:)

mormor sa...

godt å høre fra deg! vi må fortsatt ta vare på hverandre,for som du sier, ingen vet hva dagen bringer.Varme tanker og klemmer!

Tove `blogg verden sa...

Så trist...
Klem Tove

Grip dagen sa...

Håper du går lysere tider i møte. Lykke til.
Vi har også tenkt mye på ordene "Grip Dagen" de siste måneder.
Vi har vært på mange turer denne ferien. Vi prøver å kose oss så mye vi kan. Men hver gang telefonen ringer spretter tårene og jeg får klump i magen. Jeg har en kreftsyk far og er alltid redd for dårlige nyheter. Jeg ønsker ikke å se på han som syk. Jeg vil se forbi kreften og TRO sterkt på at han vil bli frisk. Han er ennå ung og har så mye ugjort.
Vi besøkte han igår. Mine døtre sa det så fint; "morfar passer ikke inn på et sykehus. Han skal være hjemme og jobbe i hagen."
Ta vare på de gleder du ser rundt deg. De er mye verd.
Klem Marit

Berit T sa...

Trist og vondt å lese, håper det er bra med deg. Er så enig at vi må være i nuet og ikke tenke så langt frem, vi vet ikke hva vi får noen, derfor gjelder det å få det beste ut av hver dag.

Jeg var på dine trakter tidligere i sommer, og innom håndtveksbua. Utrolig mye fint som var der, og Gry åpnet for oss på kveldstid og ikke på åpningsdagen tilogmed.

Tenkte på deg da vi var der, og såg på dine flotte ting, pluss alle andres.Skulle gjerne ha møtt deg, men det får nå bli en annen gang i så tilfelle.

Klem

Klem til deg

Junk De Lux sa...

Huff...varme tanker til deg og dine <3

Veronika sa...

Mange varme tanker sendes din vei!

CHÂTEAU DE KONSTANSE sa...

Ville bare gi deg en god klem!

Tro
Håp og
Kjærlighet...


Størst av alt er kjærligheten!