17. des. 2011

Om å ta saken i egne hender.........

Idag har jeg gjort nettopp det :) I løpet av året,har jeg nemlig skrevet en ønskeliste,på ting jeg ønsker meg..........men som man ikke bare kjøper,fordi det som regel er så mye annet,som er viktigere å bruke pengene på...........og siden ingen i dette huset,er det minste interresert i denne ønskelisten,så måtte jeg jo bare ta den med til byen.... :) Da tar man saken i egne hender,........i ordets rette forstand :) Til meg.......fra meg ! Denne store,blanke konglen har jeg ønsket meg......
Og denne,litt mindre...........de kom opp på vrihasselgreina,i en fart..... :) Som et smykke.......ikke sant :)
En stjerne ble det også.............
Et dårlig bilde.....men måtte jo ta et av nykommerne,på tross av elendig lys :)
Hvor lenge jeg har sett etter disse,ja det må gudene vite.........men to år,iallefall ! Endelig står de her.........nå må jeg bare jakte på et lite,for det hadde de ikke........ Butikken er liten,de venter på nye lokaler,og ligger litt bortgjemt akkurat nå. Jeg skulle innom dem forrige helg,men til min store forskrekkelse,så var butikken som sunket i jorden !!! Da var det bare å søke på nettet,når jeg kom hjem.........livredd for at de hadde stengt for godt ! Det hadde de heldigvis ikke,bare flyttet,og butikken,- ja den heter :
De fører blandt annet Tine K Home,og By Nord........ikke rart jeg trives innenfor de dørene der,nei ! De hadde også en utrolig fin industrilampe...........og mens vi stod der, sa rørleggeren : Joda,den var fin den,hadde passet innmari godt i GARAGEN........!!!! Hallloooooo ? Tror han skal holde seg til rør og koblinger...........for lamper har han tydeligvis ikke snøring på........hihiii :) Uansett,det er en veldig fin butikk,og verdens koseligste dame stod bak disken !! Og DET,det betyr mye...........når kassadamene står helt "bortreist",og heller skriver sms,eller snakker med venninner,mens køen vokser,ja da går jeg ut......sånn er det bare !! Ingenting irriterer meg mer........sånne har ingenting bak kassa å gjøre,spør du meg ! Det er mange nok av dem,her i byen.....
********************
Ja,da fikk jeg iallefall noe av det som stod på ønskelista..... :) Litt dårlig samvittighet fikk jeg nok,men det får gå,jeg brukte noen av "messepengene",så jeg har jo strevd litt for dem........... Ønsker deg en finfin søndag,husk og pust med magen..........det blir jul,vettu,uansett.... :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei. Om du forteller hvilken farge du vil ha i den lille så kan jeg sende deg et. De lange er som regel utsolgt her. Kjøpte forresten to i gave til en studentjente i dag : ) Mye fint du har fått deg fra ønskelisten din ;)
Ha en riktig fin søndag.
Klem fra Drammen

Beth sa...

Jeg er også blitt enig med meg selv om en ting...
Og det er at jeg skal begynne å samle på litt finere juletrepynt og det kommer til å bli gave
"til Beth, fra Beth"...:-)