26. mar. 2012

Allt som er forbudt..........ser jo så veldig fristende ut !

Blir mye matprat nå om dagen.......kansje fordi jeg absolutt skal holde meg unna allt som er forbudt,for tiden......??? Men DERE kan jo både smake og nyte........så derfor må jeg bare vise dere denne søte fristelsen ! Om dere,som meg,- elsker banan i kaker,og ellers,så er kansje denne aktuell......
Ser det ikke godt ut..........kjenner jeg får stjerner i øynene.......hihiiii.... :) Ligner vel litt på tilslørte bondepiker,bare at eplene er byttet ut med banan....? Helt sikkert vel verd og prøve,tror du ikke....? Her kan du iallefall gå inn,om det frister :
****************
Ellers er det rolige dager som pusepasser.........igår gikk pus og jeg en lang skogstur,og plukket enda mere materiell til diverse dekorasjoner,men det er verre med å finne en tørr plass ute,til å sette seg ned å lage noe.........for her regner det sidelengs,dagen lang !!!! Har vært på to turer idag også,så lageret er velfyllt,men hva hjelper det........man vil jo gjerne kose seg,med å lage noe,en FIN VÅRDAG..........selv om temperaturen tilsier vår,så hadde det jo vært innmari kos med noen solstråler i tillegg......det må vi da snart ha fortjent,etter utallige nedbørsdager...... Så nyt vårsolen,dere som har den :) Vår-klemmer fra meg og Lurven.

4 kommentarer:

mocca sa...

Det så jo bare kjempe godt ut;0)

Vivishagerom sa...

Veldig fristende, men farlig ;)

mormor sa...

kanskje til påske????? det så veldig fristende ut;) ha en fortsatt fin dag!

AC Home sa...

Hei!! Takk for kommentar hos meg:) Skapet er fra TineK. Et skikkelig håndlaget skap fra Frankrike uten en eneste skrue:)Veldig fornøyd med det!
Takk!