11. apr. 2012

Sommerfristelser hos Clas Ohlson......


Ikke ofte jeg er innom denne butikken,må jeg innrømme,men noe interresant fant jeg,da jeg sjekket litt på nettet..........ser at jeg må innom en tur,når jeg kommer hjem :) Denne portalen var jo litt søt,men jeg har jo en hjemmelagd,så jeg får klare meg med den.........likevel syns jeg denne var kjempefin. Ser for meg roser og klematis,klatrende.......... :)
Jeg er jo som skjæra og blanke ting,bare at for meg er det sink som er et must............jeg har nese for den minste sink-ting,i følge rørleggeren......!!!
Er det så rart,da....? Det finnes jo ikke noe finere å plante i.......hvite margeritter,rosa pelargoniaer,lavendel........allt kler sink !!!!!!
Strengt tatt,så trenger jeg nok ikke noe av dette........men når våren kommer,blir jeg helt hektet på allt av hageting ! Og dermed har jeg jo litt fra før.......
En løvkurv kan jo være greit og ha,nå når plenen skal frem i dagslyset,eller kansje den rett og slett kan huse fleecepleddene på verandaen ? Passer til mye,disse her........

Et søtt hjerte,til å henge ved døra ? Eller kansje i et vindu ? Noen go'biter har dem,altså... :)
**************
Det nærmer seg hjemreise for meg,kjenner jeg blir litt rastløs,etterhvert...........været er pyton,sludd og snø.........så da får man gjøre inneting,som å kose seg med pepsi max,og siste nummer av BoligDrøm !!!! Kos deg,du også,og ha en finfin kveld :)

3 kommentarer:

Vivishagerom sa...

Ja, her var det virkelig mange godbiter. Den portalen var bare helt herlig!

Ha en fin kveld.

mormor sa...

masse fint! her SKAL grillen frem til helga,selv om snøen ligger rundt altanen;) grille ute,spise inne;) ha en super-fin dag-snart helg!

Anne på landet sa...

Tusen takk for mange gode tips. Dette loer godt med tanke på at jeg skal på Clas Ohlson på lørdga!

Påskeharen, eller bjørnen - var bare helt bedårende!

Takk for titten og klem fra meg!