2. aug. 2012

Ved inngangen......

                                        Ja,kommer du innom oss,er det dette som møter deg....et litt slitent dørskilt,av takstein,som har hengt ute i flere år,i saltvanns-sprøyten fra havet !!! Kansje på tide med et nytt ett............
           Polstjerna har sikkert 150 knopper,kansje mer.......de er ikke så store,men jammen er dem søte,likevel.......og det er vel den eneste,som egentlig kler den fæle husfargen......!!!!
                               Jeg er selverklært klematisoman........og har dilla på rosa,og hvite.....! Igår var jeg innom Plantasjen for og se etter et tre,og der hadde de fått inn en svær ladning med utrolig fine utgaver.....nå,så sent i sesongen !!! Jeg måtte bare lukke øynene,og gå behersket forbi.......så lenge det varte.....for plutselig ropte rørleggeren..... SE HER,SÅ MANGE KLEMATISER MONA,OG SE SÅ MANGE KNOPPER,DISSE VAR UTROLIG FINE,ASSÅ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Snakk om å vri kniven rundt i det berømte såret !!!!! Jeg sendte ham ikke et søtt blikk,akkurat..........om du lurte på DET !!! Han har jo gitt meg handleforbud,pga flyttingen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Så jeg får kose meg med mine gamle,som blomstrer nå......
                Kaprifolen blomstrer også,og den er bare nydelig......................jeg kjenner lukten her jeg sitter,med åpen dør.......en stor favoritt,det også !!!!!! Tror du jeg krysser fingre,for at det blir en hageflekk på oss,til neste sommer.......??????
                         Hadde jeg måttet velge,mellom å ta med møbler,eller alle plantene mine,så hadde valget vært enkelt !!! Aldri om jeg hadde forlatt alle plantene !!! Møblene kan selges på finn........hehehhhheeeee....og noen havner nok der,ganske snart.
                 Da jeg kom hjem på søndag,gikk jeg meg nesten fast i portalen.....Arkitektens trøst, liker godt sommeren i år................og har nesten tatt over hele portalen !!
                            Nesten så jeg måtte sette opp et skilt, INN HER !!! For her var det jammen ikke lett å se inngangsdøra !!!
                         Lyktene er nye av året,fra Nille !!! Billige og fine !! Ikke glad i saltvann,de heller,så de blir aldri gamle........men rust er jo vakkert,i mine øyne : ) Så de får henge til hengslene er rustet i stykker,og døren faller av.......!!! Klematisen er gammel,og har stått i en krukke,hele livet........eller rettere sagt,en skittentøyskurv !!!!!!! Kledd med strie.....................billig og bra,det også !!!!
                           Dette er altså velkomsten......om du finner frem i jungelen :) Himmelen er grå,gresset er vått,tradisjonen tro................men jeg tror kansje det lysner,borte i horisonten.......!!! Kos deg,og ha en finfin dag : )  - klem -

4 kommentarer:

Mor Ingjerd sa...

Dere har så mange vakre blomster og planter. Du har virkelig grønne fingre. Skulle så gjerne ha sett alt sammen . Heldigvis for bilder og minner. Tenker på dere og er glad i dere.Hilse til mor og far

Stein sa...

Kjempevakre bilder fra hagen din! Er det ikke typisk at butikkene alltid får inn noe veldig fristende når det av en eller anledning ikke passer å kjøpe!?
Jeg fikk desverre ikke sett min Polstjärnan i blomst i år. Den var ferdigblomstret når jeg kom hit for et par uker siden :-( Men det er jo morsomt å se den hos deg for den har en vakker og overdådig blomstring!
Ha en riktig fin dag!
PS: Jeg synes skiltet var fint jeg! :-D

Frøken Lykkelig sa...

Nyyyydelige bilder fra hagen din :)

solihjartet sa...

Herleg hage, forstår godt du ville holdt på plantane :D
me har mange av dei same, ser eg ;)