29. okt. 2012

En stor inspirasjonskilde...

                Har du også noen,som inspirerer deg spesiellt mye,i blogglandia....? Tenker det,ja..... :) For meg,er en av disse,en koselig, svensk dame....som driver TULIPA Blomsterverkstad,i Knared. Hun har også nettbutikk, Tulipa. http://www.tulipa.nu/ Alle bilder er tatt av henne,og tyvlånt av meg.....hihiiii :) Håper jeg blir tilgitt... Hun styler på et nydelig vis,og lager de vakreste kranser,og oppsatser.....skulle virkelig ønsket meg et kurs hos henne ! Se bare på det første bildet.......nå har jeg ingen tallerkenhylle,MEN hadde jeg hatt en........farger og stil,er jo bare helt herlig sammensatt !
 Ønsker meg denne saken.......lysestake fra House Doctor,som kan fylles med allt hva hjertet måtte begjære..... Og sjekk de vakre kulissene........skulle ønsket jeg kunne sitte i en krok,og bare nyte synet,når hun kreerer sine julekranser ! Kongler,lerkegreiner,furukvister++++......
                    Nydelig,enkel julepynt........
            Denne damen er ikke bare dyktig i sitt fag,men hun har virkelig gjort drømmen til virkelighet.....og driver med akkurat det,som jeg drømmer om,hver eneste dag ! Butikk,verksted,baking.......tenk om man hadde funnet en,som drømte om det samme......min tvillingsjel ? Årets julegaveønske,fra meg....!!
 Er vel ikke bare meg,som gjerne vil ha en lyslenke,fra Happy Lights ?
                       Hun har øye for detaljer................og jeg bare sluker all inspirasjon....
 Dagens første kaffe,må jo bare smake vidunderlig,i disse lekre koppene...?
                                 Er vel ingen tvil, hvor jeg drømmer om å ta turen,ved første anledning ? Imens,får jeg kose meg,med bloggen hennes,Liljor og Tulpaner !

                               Det var dagens kaffepause,ellers en slapp dag......igår malte jeg fra ti på formiddagen,til 5 på morgenen,idag.........!!!Og da sitter jeg stand by............såvidt jeg husker mat ! Ikke lurt.......men er man i "go'driven",så er man ! Bare å kjøre på.......føler tidspresset,kan jeg love,bare 1 måned til salgsutstillingen ! Og jeg har MYE,som skal lages........og gjøres ferdig ! Godt det ikke er et live-kamera,her i hjørnet.......fy og fy !! Men på denne tiden av året,er det heeelt normalt :)   Ha en finfin ettermiddag :)

4 kommentarer:

Brunt sukker sa...

Å DETTE VAR BLOGGEN ETTER MITT HJERTE<3
JEG HAR BLEDD LITT..OG SKAL TITTE MER!
LA MEG SELFØLGELIG TIL SOM FØLLER!
KLEM FRA ELI:)

Brocante sa...

Høres ut som du burde ta en tur snart :-) Forøvrig masse fine tips - tok med meg noen jeg også!

Tulipa sa...

Vad gullig du är!
Tack snälla för de rara orden! Sitter och läser med ett stort leende på läpparna!
Fantastiskt roligt om jag inspirerar dig!

Må så gott!

KRAM Mariette

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Takk for tipset till Tulipa... dit kikker jeg gjerne inn igjen!

Ha en fin dag!