9. okt. 2012

Jeg forbereder jul............

- Og det gjør IKEA,også ! Da jeg oppdaget det,måtte jeg selvsagt inn og tyvtitte litt : ) Lyslenker er et must hos oss,og denne var innmari søt,syns jeg !  Hadde vært helt greit med en Happaranda-tur før jul !


Lysglass med et nydelig mønster,er heller ikke feil : ) Enkle og fine.......


Et kunstig juletre har aldri stått på ønskelisten hos meg,men dette lille,søte her,hadde vært helt greit. Med masse nostalgisk julepynt på,ser man ikke detaljene så godt....... Jeg er superkresen på kunstige planter,så dem som er knallgrønne,får stå ifred i butikken !!


Nydelige disse lyskransene,enten over bordet,eller i vinduet ! Merker at jeg heller mot den enkle stilen,etter mange år med en overlesset julepynting......i en trang leilighet ! Tror det blir litt lettere pynting i år,da rørleggeren neppe jubler for å ta ned alle eskene fra hemsen,for så å ta dem opp igjen,og så ned igjen.......for flytting til nytt bosted.........jeg begynner jo å kjenne denne karen,tross allt !!! Og er det noe han misliker sterkt,så er det min julepyntsamling........han elsker å messe om hvor mange esker jeg har ! Og med vilje,tar han aldri ned alle...........har jeg skjønt,etterhvert.......kalles ikke det TAKTIKK,så vet ikke jeg !!!


Naturlig pynt er uten tvil best,men når det kommer til kvister av gran og furu,er fake det mest praktiske ! Jeg legger slike innimellom diverse pynt,og plukking av bar,hele tiden, er ikke SÅ innmari kos....


De skaper jo stemning,med en gang........sammen med tente lys......


Litt rødt er lov.........bare det ikke blir for intenst ! Søte hjerter pynter opp,enten på en gren,i et vindu,- eller på en julekrans på døren....mange muligheter med disse !


Og en lyslenke til........! Masse fint iår,er det hos IKEA ! 
      Igår var jeg på en fin tur,plukket tre store poser med forskjellig mose,til årets juledekorasjoner ! Tror nesten jeg må en tur til............det kribler i fingrene,etter å sette igang med den delen av juleforberedelsene......! Har også vært innom et loppemarked,og en bruktbutikk,og noen små skatter ble med hjem........bilder kommer når jeg er hjemme igjen,da jeg glemte overføringskabelen.... Kos deg så lenge : )

4 kommentarer:

Ruths datter sa...

Fin julestemning allerede. må nok en tur på IKEA jeg også.
Klemz

mormor sa...

hei! mye fint;) har allerede skrevet HANDLE-LISTE;) ha en fin dag!

Inspirasjon fra Elin sa...

Julen nærmer seg med stormskritt, og det er alltid hyggelig å pynte litt til jul :)
Når det kommer til juledekorasjoner, hvordan oppbevarer du mosen? Eller lager du dekorasjonene med en gang og lagrer de?
Jeg også har laget litt kranser osv, men ingen ræser, så trenger noen tips.
:)

MarJE sa...

Hei,
her var det mykje fint....bor alt for langt vekk frå Ikea til å berre stikke innom :((
Finn vel noko fristande ein annan stad :))
Kjekt å sjå i bloggen din, Takk for titten.