26. jan. 2013

Åpen for nye farger......?

Helg igjen,og jammen er det bare jeg som er våken,tradisjonen tro,en fredags kveld :)...så da ramler man utpå,vet dere........ut for å jakte vårinspirasjon ! På tross av været.....snø,snø,snø.......jaja,litt fint er det jo,og det er jo tross allt vinter !! Enda !!
Ellos syns jeg har kommet seg veldig,i det siste...og noen fristelser finner man jo...mye svart og grått,som faller i smak hos meg,som vanlig !
Fine matter.....kansje ikke så mye vår,over disse,men de passer inn,uansett.
Denne puten derimot,den er VÅR......men i min fargeskala er den egentlig ikke....men samtidig så frister den,må jeg si....;) Ikke pleier jeg og handle turkise detaljer til hus og hjem,og ikke korall,heller.........og iallefall ikke sennepsgul !!!! Men denne har jo allt........hihiiiii.......nesten så man begynner å lure,om man er på ville veier,sånn fargemessig sett..........
Men denne er safe !!! Passe røff...og skriker ikke etter oppmerksomhet !
 
 
 
Og herlig sengetøy er aldri feil !!! Nydelige farger på dette......fra Himla. Dette er bare en brøkdel av allt jeg fant,for jammen var det myyyye fint,denne sesongen !!! Hva syns du,har du vært innom og sett ?
 
 
Jeg ønsker deg iallefall,en fin helg....med god mat,og kansje noe godt i glasset :) Ja,selvsagt mente jeg Pepsi Max..... :) :)
 

1 kommentar:

Grip dagen sa...

Det er bare å hamstre - både turkis og sennepsgul. Det er farger som kommer! Hos meg er de velkomne, begge to. De passer godt i et hvitt og grått interiør!
Jeg har fått tak i noen rå pynteting den siste tiden. Skal lage et innlegg om dem en dag. Industri, kan være et stikkord.... Herlig!
Ellers er det bare å lage vår inne. For ute ser det ikke ut som det er noe håp. Snø og slaps - på tvers.
En god uke ønsker jeg deg!
Klem Marit