6. jan. 2013

Man har noe å glede seg til.....


                         Skulle ikke mere til,enn en regnfull søndag,og fem varmegrader.....før man aner en vår,der fremme et sted.....og drømmene flyr avsted ! Jeg titter i smug,på leirkrukker med patina,og frøposer som ligger på vent.....og vakre,lyserosa pelargoner,som fremdeles står i full blomst i et kalldt vindu........de må være helt på villspor,stakkars. Jaja,mye godt i vente......
        Nå skal jeg pakke ned hele hobbyrommet i esker her,og rørleggeren ler,når jeg nevner antall esker.......jeg hadde sett for meg to store,men han ser det liksom på en annen måte.....ca ti ????? Vi får se da vettu..... !

                              Ønsker dere en ny,fin uke :)

5 kommentarer:

Ruths datter sa...

Nydelige bilder og gleder som kommer her.
Klem

Brunt sukker sa...

SÅ HERLIGE BILDER
KLEM ELI:)

Gina sa...

Så kjekt du er tilbake! :)
Vår i luften her og noen dager :) Men regnet som kommer hver dag minner mest om høst.. Men vi har hatt opptil 10 varmegrader i år så er ikke noe å si på varmen. Selv kunne jeg heller tenkt meg det var -5 og snø enn pluss 5 og regn siden vi bare er kommet til januar.. Men slik er å en gang vestlandsveret her med kysten. :)
Ha en fin søndag!
Gina

Stein sa...

Herlige bilder! Jeg har det også med å få vårfornemmelser så fort termometeret bikker over på pluss siden! :-) Et par måneder igjen, og så kan vi igjen ta hagen i bruk!
Han en fortsatt fin dag.
Stein

Hos Jorunn sa...

Herlige bilder, Mona! Så søte de små pinnsvinungene som henger på kanten av sinkbaljen er!!

Været forandres veldig fort, her har det også vært noen varmegrader, men jeg ser til helgen så kommer kulden tilbake. Uansett så går vi mot lysere tider...nå jeg gleder meg til våren!!

Ha en fin uke, klem fra Jorunn