8. jan. 2013

Soverom......

 
 
Ja,det nærmer seg en Ikea-tur...om jeg har litt flaks.........ikke alle i huset som vet å sette pris på et slikt besøk,nemlig !! Kan du skjønne det.........nei,ikke jeg heller !!! Heheeee...
Hvor enn man i verden,kommer til å ha sitt neste soverom,så må man jo ha planleggingen klar..........og der er jeg i god rute.........det skal være enkelt og lyst,og veldig lite nips !!!
Er litt VEL tidlig ute,vil nok noen mene...........for eksempel han som helst sovner på sofaen ! Kan godt gå to,tre dager før han oppdager at man har skiftet på sengen......for der inne har jo ikke han vært !!! Pusi sovna jo på magen hans,og da kunne han jo aldeles ikke vekke henne... Ikke så værst å være katt,her i huset,tror jeg !!
Lyst og fint,ja det skal det være.........med enkle midler !
Litt sorte detaljer,og en grønnplante,må man ha....
Og noen enkle lister,til bilder.......trengs ikke mer,for å få det litt stilrent ! For det har vi ikke,nå..................bor man trangt,så blir det automatisk litt rot.......vel,kansje det ikke egentlig er så innmari trangt,mere sånn plassmangel...pga.samlemani ! Men ikke si det til noen'a !! Kjekkt å ha....kjekkt å ha........

 Ønsker deg en fin tirsdag !

2 kommentarer:

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Fine bilder men veldig vanskelig å lese teksten mot den mörke bakgrunden med min lille skjerm...
Håper du får tak i alle de tingene du har på handlelisten, så blir det nok fint hos deg. Håper att vi får se det ferdiga resultatet så småningom?!
Önsker deg en fin fortsettning på dagen og resten av uken.
Klem fra Lena

Gry sa...

Så fint at du er tilbake! :)
Alltid koselig å besøke bloggen din! Du lurer på om vi har snø... Når jeg kjørte hjem fra jobb i dag regna det i Bodø, på Tverlandet og til Mjønes, deretter snødde det. Så ja, vi har snø, det snør fortsatt! Ha fine vinterdager! Ååå Har dere funnet dere nytt husvær?
Klem Gry :)