7. jun. 2014

Fine dager i nord..........men lite søvn !!

  Tusen takk,for alle gode ord dere har lagt igjen,på forrige innlegg ♥ Litt lettere går det,men igår satt det plutselig en liten pusevenn midt på gulvet her,og så seg omkring,-og skrek........det var pusi's lekekompis som var innom igjen,for og lete etter henne......og da kom det noen tårer,igjen.....han pleide jo det,og bare gå rett inn,når dørene stod åpne,-og få henne med seg ut.........gikk seg en runde i stua,mjauet og så bak sofaen......men nei,ingen og leke med her,mer............ ♥
  Deilig er det,når dører står åpne,fra man står opp,og til man legger seg..........ikke lett å legge seg heller,egentlig...når solen ikke er borte,men skinner på fjell og fjord,hele tiden !! Nyter sene kvelder på verandaen......med kaffen og et blad........hører på fuglene,som slåss for og berge både reir og avkom......tøffe tider for en stakkar.
 Noe jeg også nyter,er årets blomstring på Rosemandelen..........den er jo bare så alt for kort,og intens.........men akk,så nydelig. Er som dere vet,veldig svak for rosa blomster.......så denne måtte jo bare ende opp,her........ :)
 Så vakre detaljer......................og humlene elsker den,de også !!!!! Og det er jo ekstra bra,nå som vi må redde humlene !!!
 Som er rosa eksplosjon........
 Nå er blomstene desverre borte,men koser meg med bildene.......og håper den klarer seg til neste år. har mistet så utrolig mange planter i vinter,pga ingen snø,og masse barfrost........det er trist,men hva får man gjort......... Til og med staudene har fått det for tøfft,har mistet ca 15 sorter........men nå har jo jeg dem i kasser,så de lever sikkert litt tøfft av den grunn.
                   Ikke noe å få gjort med det,når man bor slik......så det er bare å løfte nesen,og se fremover !!!! Man bruker noen timer,med fingrene i jorden,iallefall..........er nok i overkant perfeksjonist,ang. farger på planter som jeg vil ha sammen........ !!! Hvitt og rosa er nok favoritter,ingen tvil...........
                       Nå skulle jeg egentlig ut å potte om en syrinhortensia,eller to.......men rørleggeren lagde så innmari god pizza,så jeg tror det blir utsatt til i morgen...... :)

                            Ønsker dere alle,en fortsatt god pinse !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 kommentarer:

Mor Ingjerd sa...

Kjære Mona for et vakkert tre
Rosemandel er,Det lukter kanskje godt av det også.
Sårt med et pusebesøk,men dyrene er rare,leter etter venninnen sin.
Tenker på dere,glad i dere

Ingun sa...

Så nydelig Rosemandeltre. Det ønsker jeg meg virkelig...

Anette Willemine sa...

Å, så vakkert! Rosemandeltrær er bare så nydelige når de blomstrer. :) Denne tiden er jo også ekstra spesiell når alt blomstrer rundt oss.
Så leit å lese om katten din, skjønner godt at det er vondt og at du savner den. ♥

God klem til deg