14. juli 2015

En liten sommerhilsen ♥

 Måtte ta noen blomsterbilder i dag,siden sommervarmen omsider kom til nord......lurer på hvor han har vært,på turen.......ja,siden det tok så lang tid !!
 Huset har fått ny farge,og det ble så bra......syns jeg da.....ikke alle er enig,nemlig........! Syns blomstene kommer så fint frem,med grå bakgrunn........viktige detaljer,vettu.....for en perfeksjonist :)
 Ingen blomsterbed,men i nøden er det da lov med sorte støpebaljer.......fra Biltema.......selv om akkurat det,ikke er noe godt alternativ for den som henger seg opp i de derre detaljene........får håpe det komme bedre tider !
 Aldri før har jeg vel vært så sent ute,med å ordne til på uteplassen.....midt i Juli ! Men nå er det endelig levelig her.........selv om jeg ikke har plass til allt jeg vil,oppå her.........det er vel det,som kalles prioritering.......noe må stå i garagen,på vent. Men det får gå.........
 Har fyllt den store vasen,med syriner.........det er sommerlukt nr.1 ♥
 Et bord fra loppis,som flyr ut og inn,alt etter hvor det trengs.......
                    Betongbladene er med,i år også.......og noen få kulesteiner....resten ligger hjemme hos mamma og pappa,og venter på neste stopp på reisen ;)
Ingen fugler oppi badet,men de er her.........et yrende fugleliv,med masse småtasser som utforsker livet.......bittesmå,og nye i verden ♥

        Håper dere alle har en fin sommer,hvor enn dere er ! Etter en måned med sykdom,kjenner jeg omsider at kreftene vender tilbake.......når jeg får lyst å bake,-og grave i jord,ja da er jeg definitivt på bedringens vei !! Så jeg satser på og nyte resten av sommeren,utendørs...enten i fjæra,eller i en båt på fjorden !!!

                       ~ sommerklem til alle som vil ha ~

1 kommentar:

Trädgårds/Hage-intresserad sa...

Takk for klemmen den kommer i retur ;-)
Herlig å se att sommern har kommet hos deg og, her syns jeg att hösen kakker på allerede... men det er jo August så kan hende ikke så merkelig.
Ha en underbar sommer