20. feb. 2009

Gratulerer !

Først idag,må jeg få gratulere deg, MOR PÅ LIERSKOGEN ,med dagen din !!!!! Hadde jeg vært sprek,så hadde jeg selvsagt tatt meg en spasertur på 137 mil,så jeg kunne fått gitt deg en stor klem...... Vi får tro det ordner seg,ved sommertider,kansje.......og så håper jeg at Euroflorist har vært innom,igjen...... :) Snakkes i kveld,Mor :)

*********************************************


Så litt husprat...

Er ikke denne spiseplassen lekker.......? God plass rundt bordet,og lyst og lett......ser for meg blondegardinene som blafrer i vinden,når vinduene står åpne......sukk....... Dette huset liker jeg enda veldig godt,etter å ha oppdaget det i 1993....sånn ca !! Lenge siden det,vettu.......da bodde denne tøtta på gård,i et gammelt og særdeles trekkfullt nordlandshus......med utsikt mot Lofoten,og storhavet...så det var lett å se for seg dette,istedet for Hotell Gjennomtrekk.......!! Der hadde jeg et stort drivhus i hagen,som jeg "bodde" i......naboene pleide å spørre om jeg var inne i huset av og til,eller om senga også stod i drivhuset......?!
Er det ikke pent da ? Tenk så mye lys man får inn,igjennom de vakre vinduene.....

Smaken har jammen ikke forandret seg mye,siden den gang......liker allt fortsatt,utenom fargen på kjøkkeninnredningen,og gulvet ! Hvit innredning,eller lysegrå,tenker jeg vi sier.....og grått gulv.

Teglstein er bare så koselig,syns jeg.......blir så lunt og godt,med den farven.....Fint og rustikt......ja takk :)


Møblene er nok ikke helt meg,tenker vi blir enige om noe lysere,og røffere enn dette..... Huset er selvsagt svensk.....Sävsjøhus !


Tja,det var dagens (nattens).. lille mimrestund......nå skal jeg finne Ole Lukkeøye........før jeg skal shaine huset til helgen,med (svenskmusikk) Lars Winnerbäck på full guffe !!! Er man født i heeelt feil land ???
*********************
Nei,kos dere så masse,og ha en kjempefin helg,alle sammen :)

6 kommentarer:

Merethe sa...

Lekkert hus dette :)

Lykkelita sa...

Enig med deg - det huset var kjempe-flott! Men praktikeren i meg strtter i mot ved synet av alle de vinduene. Med malmstøv og saltvann som krever vindusvask flere ganger i måneden hadde jeg blitt gal av det antall vinduer. Bortsett fra det var huset "midt i blinken".
Ønsker deg ei god helg:)

Anonym sa...

Hjertelig takk for hilsen på blogg og bukett med 40 roser,alldeles nydelig. Kort var med som beklaget feilsending en uke fortidlig. Så i heimen har det vært vakre blomster hele uken. Ha en fortsatt fin dag og en fin helg

Grip dagen sa...

Det var et slikt hus jeg tok utgangspunkt i da jeg tegnet et forslag til en venninne som skal bygge på huset.
Det har et lite 60-talls hus på 1 etasje.
Jeg har tegnet nesten maken til det du viser. Når de la det frem til arkitekten, tegnet han i tillegg et tårn (!) på enden av huset. Nå blir det nesten som villa villekulla!
De har kommet godt igang med byggingen, så nå må jeg snart bort å se hvordan det ser ut.

Drøm videre!
Klem Marit

Anonym sa...

Vil og ha slik farge på huset mitt. du vet ikke tilfeldigvis hvilken farge det er?
Flott blogg <3

Anonym sa...

hvilken modell av Sävsjøhus er dette? Likte veldig godt vinduene og lyset foran, hilsen Bardutt