22. feb. 2009

Vårmix fra 2008.........et lite tilbakeblikk :o)

Heisann alle gode bloggedamer,der ute.........som er like snille og legger igjen fine ord til meg,selv om det ikke akkurat hagler inn,med tilbakemeldinger til dere..... Jeg har veldig dårlig samvittighet for akkurat det,og derfor lurer jeg på og slutte med denne bloggen...men så er det jo så koselig også,så man føler seg litt to-delt.. jeg får tenke litt til,så får jeg se.
Idag har jeg skikkelig vårfølelse....så derfor kommer det litt vårbilder fra ifjor. Skal ikke mye til,før man får lyst å bare være ute,og grave i jord,selv om det er 0 grader,og litt kald vind....verker jo i fingrene etter å begynne såingen,må vite :O)

Et lite skilt fra fjorårets "kolleksjon"........

En fake-peon er god erstatning,når man ikke eier en levende......men iår tror jeg jammen jeg må forandre,på akkurat det !! De er jo så nydelige,men jeg er litt usikker på om de liker seg i krukker,selv om krukken er stor....jeg har jo ingen annen mulighet her vi bor nå.

Påske-egg ble også laget,og disse har jeg laget noen av,i år også. Så utrolig mye man kan bruke for å få dem i forskjellige stiler.........føler for å lage noen dusere nå,så en tur på hobbybutikken er nok like om hjørnet....farlig å bevege seg inn der,ja.........der inne er det best at rørleggeren holder på banken....!!! Sannelig er han en liten smule taktisk?! av og til......på fredag kom han hjem med 4 sakser til meg,sånne med tagger til dekorkanter.......uten å bli bedt om å kjøpe dem.....da ble jeg litt satt ut,og lurte på hva han slet med dårlig samvittighet for........! Og joda,det var noe.......Litt vårstasj på verandaen er så koselig,syns jeg.........men så langt som dette,er jeg ikke kommet enda....! Gleder meg såååå til stemorsblomstene kommer i salg,da kan man begynne å vaske verandadekke,hente frem kasser og annen pynt,legge alle (og jeg har maaaange) rullesteinene fra Engeløya,i alle kriker og kroker,der ute,rundt urner og bord/benker........hmmmmmm,så godt det skal bli !!! Man får liksom energi av sånt arbeid.....og glemmer allt rundt en. Måtte denne tiden komme fort,fort........ Kos deg,og ha en fin,ny uke,enten du har vår,eller 1 meter snø.........det kommer en vår,uansett....der fremme,en vakker dag :) Nå skal vi snart til byen og spise,sammen med onkel,som kommer hjem fra smilets land....... Klem fra meg.

13 kommentarer:

Hulda sa...

Fine vårbilder fra i fjor. Husker jeg syns de eggene var så søte. Flott flaske du har dekorert med hyssing og bilde.

Nå har jeg innlegg fra gangen på bloggen.

Lykkelita sa...

Skjønner hva du mener når du snakker om to-delthet i forhold til bloggen. Men man kan jo blogge når man føler for det... Nydelige bilder su viser, selv om våren enda er en drøm i det fjerne er det godt å bli minnet på om hva som venter:)
Ha en fin søndag!

Mitt hvite hus sa...

Men du må jo ikke slutte å blogge. Er blitt sååå glad i bloggen din og deg.

Nydleig tilbakeblikk hos deg. De påskeeggene dine var bare så nydleig. kan jeg spørre hvordan du har gjort det. Disse likte jeg utrolig godt.

Nyter bildene dine. Varme klemmer Kerstin

AnKa sa...

Her va det masse fint:-)og takk for flotte vårbilder du vise oss.
Ønske deg en flott søndagsettermiddag.

Tee of Vinnord Cottage sa...

deilige bilder! og skjønne detaljer... jeg lengter veldig etter våren... men med brøytekanter som rekker meg til livet bort til vedskjulet... så lurer jeg på om jeg noen sinne får se plenen min igjen.. sukk....

Heidi-anitha sa...

Åhhh, sukk jeg lengter! Så utrolig vakkert du hadde gjort det ute på verandaen med lykt, de steinene, og fine stemor:)

Om ikke lenge er vi der:)

Ønsker deg en god kveld, og ALDRI I VERDEN om du får slutte med din blogg. Basta!!!!!!!!1


Stor klem White vintage

Stubbetufsa sa...

Du må da ikke slutte å blogge! Til våren og sommeren er det sikkert mange som tar en bloggepause: planting og såing, ferie, besøk - sommeren er alltid travel. Jeg har bare blogget siden nov.08, så jeg har jo ingen erfaring, men jeg kan forestille meg det.

liven sa...

Hei Mona:o)
Takk for hilsen hos meg:o)
Håper du ikke gir deg med bloggingen.......du har jo liksom "alltid" vært der!! og du viser så nydelige bilder!!
Så er jo du fra Steigen :o)
Min mann og jeg snakker ofte om at vi en gang vil reise der nord og se hvor hans bestefar kom fra!!

Nydelige bilder hos deg og kjekt å se fra fjoråret hos deg!!
Angående peoner så har jeg ikke hørt hvordan det er å ha dem i krukker!
Jeg har hage så jeg har foreløbig to der!
En rød og en rosa:o)

Ha en fin kveld og ny uke

Alvas Hobby og Garden Bird sa...

Flotte tilbakeblikk og nydelige bilder!
Håper virkelig du fortsetter å blogge,du sprer så masse inspirasjon her i blogglandia og jeg liker denne bloggen kjempegodt...
Ha en fin kveld!!

Unknown sa...

Hei Mia
Koselige bilder, jeg kommer helt i vårstemning.
Klem..Ellen

hvorfor ikke... sa...

Er i akkurat samme "tenkeboksen" jeg også...koselig å blogge, da...men det tar tid hvis man skal besøke alle...og det syntes jeg jo også er veldig inspirerende, hm! Vi søker om flere timer i døgnet;)

vinterSOlsmil fra Torunn

Magdalena sa...

heia...
så utrolig mye lekkert her hos deg...
og de påske-eggene,- du har jo fått dem så glatte og fine...
sitter med egg og lim her,- og synest det bare ender opp i kliss...'

hilsen magny

Anneli sa...

Tusen takk for koselig bursdagshilsen <3
De rullesteinene skulle jeg gjerne hatt! Må vel ta meg en tur til en eller annen øy hihi (: når båtsesongen starter opp igjen.
..og det er vistnok ikke lenge til, ifølge min kjære..

I går var vi et par stykker som tenkte høyt..
Hva med å lage et lite vårmarked på grendehuset her på Skaug (:
(som en julemesse)
Kunne du i så fall tenkt deg å stille ut?

Ha det fint så lenge!
Klem <3