18. juli 2010

Litt øyegodis........i regnværet !

Er bare innom i fulle farten,for å dele noen inspirasjonsbilder med dere ! Dette speilet falt jeg helt for.....nydelig fasettslipte ruter,med svarte rammer........kommer fra Pottery Barn,og dermed litt vel langt unna ........men da starter tankevirksomheten ! Måtte vel gå an å få til noe som ligner,kjøpe mange billige svarte rammer,og sette i glass selv ? Jo,det skulle da la seg gjøre.......
Se bare for en effekt.......et nydelig rom....veggene,fargene,tekstilene,plantene......åpen peis......hva mer kan man ønske ?

Man kan selvsagt også ønske seg god utsikt fra soverommet,men da ville jeg bodd en annen plass.....ikke her vi bor,hvor jeg nesten kan se hva naboene har på middagstallerken....!! Derimot likte jeg veldig godt disse panelveggene,enkelt,liggende panel er bare vakkert ! Og ser du den herlige lampen....?


Disse var bare lekre !!!

En på skrivebordet.......

Og en annen variant ved go'stolen !

En kosekrok i mine absolutte yndlingsfarver......hvitt,beige,brunt......og så rotting/kurv,det er jammen ikke feil,det heller.......! Og tenk og ha slike vinduer,store flotte........som slipper inn mengder av lys....

Og se det nydelige "gamle" speilet.....med en grein hengende over......vakkert og anderledes !!! En ide og ta med seg........igjen !
********************
I går hadde vi en super dag her i Bodø,med sol og mange varmegrader,og det måtte utnyttes til siste minutt !!! Vi holdt på ute,med maling,støping,og rydding,helt til solen gikk ned.......har jo desverre ikke mere midnattsol i år....men den er her til ca kl 22.00. Så idag skulle dere jammen få se bilder fra dette,men inatt kom regnet.......og torden......og lyn.......og den forb..... vinden fra havet,som gjør at man ikke kan åpne en dør,uten å hakkkkkke tennnner.....brrrrrr....... :( Er visst ikke meningen at jeg skal få vise dere noen ting..........for i morgen venter vi sommergjester,så da blir det stille noen dager her på bloggen. Håper inderlig de har tatt med seg litt sol og varme......ikke bare ullklær.....!!! Men dere får kose dere så lenge,og nyt sommer,dere som har...... :) Så dukker jeg nok opp igjen,plutselig........ :) -Klem fra meg !!

9 kommentarer:

Min stil sa...

Nydelige inspirasjonsbilder.
Vi får krysse fingrer og tær for litt mer sol og varme her nordpå.
:) Susanne

VillaVårfrubakken sa...

Kjempenydelige inspirasjonsbilder, mye jeg ønsker meg her...spesielt lampene, de var kjempetøffe. Ha en flott uke videre... i regnværet

Gry sa...

Masse fin inspirasjon å hente her hos deg Mona!
Været her hos oss i nord..er vist et kapittel for seg selv i år. Så det er bare å utnytte hver solstråle vi får. Det skal vist bli beder til helga...
Sommerklem fra Valnesfjord! : )

Vform sa...

Åh, vilka fina bilder du visar! Kan bara drömma ...
Hoppas ni får sommarvärmen till slut!
Ha trevliga dagar med sommargästerna!
Hälsn. fr. ett varmt Finland

h.espe sa...

Hei på deg Mona!
Tusen takk for kjempekos besøk hos meg - setter stor pris på at du titter innom!! Yess, en søt liten Maileg kanin hører hjemme også hos voksne UTEN barn - det er helt lov, så jeg synest du skal adoptere en sånn en jeg ;o) De er jo bare skjønne!!!

Masse herlig inspirasjon som alltid her hos deg. Lampene var helt råååå!

Håper at været endrer seg både i nord og sør - vi har heller ikke noe sommervær å snakke om nemlig! Skulle gjerne hatt solen på besøk, og slippe å gå med raggsokker på kvelden for å holde varmen..

Ha fortsatt fine dager, og da forhåpentlig i sol....

Klem fra Hildegunn

Bettum Villa sa...

Så flotte bilder du serverer oss!! :D
Kom til å tenke på at den letteste måten å lage en slik speilvegg er vel å kjøpe en spon eller treplate... male den svart (eller hvitt). Og så gå til en flis-butikk å kjøpe fasettslipte glassfliser.

Ønsker deg en fin somer!

Klem Madelén

Anonym sa...

Et tips til etterretning: det er veldig forstyrrende å lese tekster hvis det er <....> over alt!!

Det er ikke meningen å være slem, prøver bare å hjelpe. Fin blogg.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hei på deg Mona!
Her var mye lekker inspirasjon. Trenger det nå i disse innkjøpstider;)
Skal du ikke ta deg en ferietur nedover her? Sol og varmt her;)
Har jeg takket for kortene? Det har vært så travelt at jeg går helt i ball om hva som er svart på og ikke. Kortene var i alle fall veldig fine. Nå ligger de priset i butikken og ventger på åpningen.
Må du ha en fin søndag.

Klem:)

Anonym sa...

heia. fine idder du har, ang det speilet, finn et gammelt rutete vindu, fins på søppeldynger og i garasjer rundt om kring. ta ut glasset sett inn speil;) klem