9. feb. 2012

Hudløs og rastløs.......men ikke akkurat FARGELØS !!

Her går det i bilder,om dagen.........eller om natten,rettere sagt ! Disse er så koselige å holde på med,og man slipper og tenke.....nesten,iallefall :) De er ikke ferdige,jeg har å duse dem ned,enda mer....- og så skrive noen søte ord,til slutt. Men så har jeg jo maleforbud,for tiden..........eller hobbyforbud ,i det hele tatt !
Slikt blir man rastløs av....... tro meg !!! Litt må jeg jo få lov til.......ikke sant ? Rørleggeren er streng,skjønner dere.....men nå sover han......hihiiiii.....så da er jeg litt ulydig,kan du si ;)
Jeg er nemlig delvis hudløs på begge hendene......og har en behandling.......skrekk og gru !!!! Lekkert ????? Praktisk ????? Nei !!!!! Jeg har ikke hud nok til å strekke hendene ordentlig ut,som å legge dem flatt på et bord..... Og maling med disse,er nok ikke helt bra,men jeg tar på bomullshansker,jeg......det vil si,de ligger jeg med,og de går jeg i butikken med,så jeg får noen rare blikk..........ser kansje litt vel jålete ut,å handle i hvite hansker !!!!
Føler meg ikke særlig lur........men å vise disse lilla klørne,er ikke aktuellt......for dette farger av,nemlig !!! Føler jo nesten at det ble advent igjen........når lillafargen sprer seg,der jeg er og fikler......da jeg så meg i speilet i sted,hadde jeg lilla nese........godt det ikke ringte på døra.....
Så nå gjenstår det og se,om dette supermiddelet tar knekken på eksemen ! Lov å håpe :) Jeg har jo mange ideer på ventelisten.......og det passer innmari dårlig med to vrak av noen hender ! De er liksom gode å ha i orden..........
**************
Finn-funnet som jeg fikk i hus,er bare så fint.......det er faktisk FOR FINT...til å male...det er et stort skap i valnøtt ! Jeg tok lokket av malingsboksen......vurderte lenge......men satte lokket på igjen !!! Men nå passer det jo overhodet ikke inn her hos meg,så mamma blir den lykkelige eier...hun meldte seg helt frivillig til å ta imot det....... :) Er hun ikke heldig,som har en sporhund til datter....???? Hehheeeee :)
God helg til dere alle,som stikker nesen innom ;) Og GOD MORSDAG,på søndag !!!!!!!!! - Klem fra meg.

8 kommentarer:

Mor Ingjerd sa...

Husk at du kan få av fargen med Vademekum munnskyllevann,og god vask av fingrene. Far og du har like hender,blå og nydelige.Håper det hjelper litt jenta mi.
Ellers var arbeidet du nå driver. med meget vakkert.

Dans på roser... sa...

Hei! Lykke til og god bedring. Da eldstemann var baby, badet han i noe som heter kaliumpermanganat, mørk lilla badevann. Ungen ble gulbrun der eksemen satt. Så jo ut som babyen hadde skjegg m.m. Men stoffet hadde en fantastisk virkning. Tilhørte fuktighet og tørket ut, samtidig. Utrolig.... Nå skal det sies at han ikke ble kurert, men det ble betraktelig bedre. Håper det samme for deg! :)

Anette Willemine sa...

Du verden, det hørtes ikke godt ut. Håper det hjelper med behandlingen. :)


AW

farmor sa...

Huff, dette så ikke godt ut, nei. Men bildene dine er kjempevakre, så da lider man vel litt,da.... Ønsker deg god bedring og en fin helg. Farmor

mormor sa...

god bedring og ei riktig god helg!;)

♥ Carpe Diem ♥ sa...

Ojsan dette
hørtes ikke godt ut.
Ønsker deg god bedring.
Nydelige bilder.
God helg!

Villa von Krogh sa...

Takk for koselig hilsen hos meg her forleden. :) Lykke
til med hendene dine. :)
God klem fra meg

Vibeke Sæther Svenningsen sa...

Hei der i Nord:))Jeg har selv slitt med disse problemene på hendene og det var virkelig en mare når man har så lyst til å holde på med ting.MEN så gikk jeg å fikk behandling med dette lilla middelet jeg også jeg tror det var en skikkelig hestekur jeg fikk, for jeg har ikke hatt mye problemer etterpå. Håper det tar knekken på ditt også:)God helg,klem