6. juni 2012

Vil du bli med.........?

Da drar vi ut på tur.........med kamera......bare en liten kveldstur,altså :) Var så fin temperatur,og god luft,så vi måtte bare ut og "lufte" oss litt :) Som ellers på sånne turer,roper jeg stadig vekk : stooooopp,stooooopp,der så jeg et nydelig motiv......for meg er det iallefall nydelig,men rørleggere ser visst ikke det samme,bestandig :).......Trykk gjerne på bildene,for å se dem store....

 Røde uthus er jeg  "vill" etter..........og selvsagt går det ikke meg forbi,når sånne vakre bygg dukker opp....småe og skække,men likevel så sjarmerende..... ! Og en svingete grusvei,er jammen ikke så stygt,det heller....og store,vårgrønne bjørketrær,ja,- de er også veldig fine.......i mitt hode !!

 Så vakkert kan stein være.......stein satt i system,men likevel......! Og det blomstrende taket,var jo bare prikken over i'en !! Bodø i bakgrunnen. Vi skal tilbake hit til helgen,da med niste i sekken,og fiskestanga klargjort for sesongen ! Gleder meg !!!

 Måkefar holdt godt øye med meg,her......han hadde sikkert både måkekone og små måkebarn,så jeg gikk ikke så nærme......en god utkikkspost,hadde han,på toppen av nausttaket.

 Fine stier og gå på,fra fiskeplass til fiskeplass......her i Saltstraumen. Det var her man skulle eid en gammel brygge......og gjort den om til hytte. Og da mener jeg ikke hytte i millionklassen..........men en enkel en :)

 Veier kan være vakre,i all sin enkelhet.........jeg tok 145 bilder på to timer,så dette ble bare en liten smak : )  Du bør nok helt klart,ta turen selv,en gang.......for plassen er virkelig verdt et besøk,med eller uten fiskestang ! Håper du likte noe :) Nå skal jeg ut ,med kaffekoppen,og bare høre på en nordnorsk sommernatt.......lukte,lytte......og kose litt med gjestepus,som ligger ute og sover skjønnhetssøvnen sin,på pusi sitt pledd..... ! - Kos deg så lenge !

5 kommentarer:

mormor sa...

tusen takk for den fine turen!!! skulle gjerne tatt med fiskestanga til saltstraumen i sommer;) ha en superfin dag!!! klem

Veronika sa...

Å for en vakker plass dere bor på rørleggeren og du!!! Takk for en koselig tur, håper det ikke blir så lenge til neste gang du tar oss med på tur;-) ha en fantastisk dag videre!!

Kaoskontroll sa...

Åååh, så fine bilder og for en fantastisk tur! Ah kjenner jeg gjerne skulle tatt meg en tur dit, takk for at du deler så vakre og stemniingsfulle bilder med oss :)
kos deg videre!

Thelma Louise sa...

Lekre bilder..)) stein og sjø..ja da blir det jo komplett for meg.:))
oj..så mange bilder..ja vet jo egentlig hvor fort gjort det er..) morro å knipse.:)

ha en kos dag.:)

Klem

busana muslim trendy sa...

Thank you for posting this. It’s exactly what I was looking for!