16. mar. 2007

Før og etter !


Er ikke spesiellt glad over å ha kjøpt blå sofa,men det er jo faktisk sju år siden,når man tenker etter....hvor blir det av tia ....? Skulle gjerne trukket den om,men er litt redd,det er nok ganske mye sying ! Har også tenkt på å ta et kurs innen omtrekking,men det er visst lenge mellom hvert kurs,her i Bodø-traktene,så jeg må vel bare smøre meg med litt tålmodighet. Ganske dumt å si når man aldri har eid ett snev av denslags......tror jeg sto sist i køen da den ble utdelt,hvis jeg i det hele tatt sto i rett kø......men sånn er det bare,håper det er flere med samme diagnose,he....he :) Men to IKEA-sengtepper kan utgjøre mye,så i mangel på hvit sofa,får jeg nøye meg med det,er jo veldig praktisk da,rett på vask når det er nødvendig !! Og vinduene over sofaen gjør at stuen virker større enn den er,siden vi har satt speil i dem,de ble med nordover på flyttelasset,kommer opprinnelig fra hytta til mor og far ,som ligger i Sigdal,koselig å ha !! God helg til alle som måtte finne veien innom !

13 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott sofaen din ble med trekkene på! Selv har jeg en lys sofa, tre og to seter. Jeg har lagt et quilta teppe i hver av sofaene, for å bevare de. :) De er helt nydelige de teppene jeg bruker, blir ordentlig landlig romantikk i stua med de på.

Ser at du har linka til meg, må legge deg til blant mine linker også.

Lille Trille sa...

Dette ble jo kjempefint , utrolig effektfullt med speilene i vindusrammer.( jeg trodde det var vindu før jeg leste teksten). Har selv en mørkeblå sofa, og drømmer om en hvit Ektorp fra IKEA. Rart hvordan man endrer smak og stil med tiden... jeg var kjempehappy når jeg ENDELIG fikk den mørkeblå sofaen jeg hadde ønsket meg, jeg skulle ikke ha noen hvite møbler. Nå er det helst stikk motsatt :-)
Men er det ikke slik at vi jenter har lov å ombestemme oss litt av og til...

Ellie sa...

Så koselig det ser ut i stua di! Det gjorde seg virkelig med de hvite sengeteppene i sofaene. Selv har jeg hvite sengetepper fra Ikea i et par stoler. Veldig kjekt for en hurtig forandring! Speilet over sofaen var skikkelig stilig! Naboene har et gammelt vindu med speil i i gangen, og det er bare så fint. Fint skap du har fått deg, også, og flotte ting fra loppemarkedet. Ha en god helg!

mona sa...

Hulda : Takk,takk ! Ja,man må jo finne på en løsning som er gjennomførbar.....sofaen er jo overhode ikke slitt,så noen ny er ikke på tale....blir liksom så sommerlig og luftig med lyse farver ! Så nå sitter jeg her og syr hardangersøm i min "nye" sofa....he...he :) Kos deg !
Lille trille : Jada,det er en grei nødløsning.....og,ja,-det er fullstendig normalt at man endrer stil,man blir jammen kreativ av det også,har nemlig ikke pengetrykkemaskin....desverre ! Kos deg i helgen :)

mona sa...

Ellie : Takk,takk,-koselig at du likte stua mi :) Kan liksom ikke gjøre så mange "sprell" når man leier,men man får jo gjøre det beste ut av det man har.... ! Ha en fin helg !

Annas Rom sa...

Hei Mona

Her går det unna med bloggingen ser jeg, hihi!

Stuen din var jo bare blitt så super koselig da!!!!!!
Jeg satt lenge her og stiderte bildene dine, og jeg er ipmonert -
du er flink!
Små detaljer som teller!
Ikke alltid man trenger kjøpe nytt eller at det skal koste så mye-
De spilene var flotte!

Klem fra Anniche

Tonje sa...

For en stor forrandirng det ble!! Virkelig flott!
For ett nydelig skap du fikk av din far=) Og for noen flotte fund på loppis=) Hvordan vil du at de lampføttene skal bli? Spraymaling er jo kjempe flott,eller du kan gjøre dem om til den mer franske stilen ved å følge vakre hjem og interiørs oppskrift?? Ha en flott helg=)

mona sa...

Anniche : Joda det går litt tid til blogging,men har hatt litt problemer med at allt innleggene med flere bilder,har blitt borte,så utrolig kjedelig ! Takk for fine ord om stua ( og vinduene) mine :) Kos deg !!
Tonje : Takk,takk ! Nå har jeg akkurat vært og kjøpt Vakre hjem og interiør,så jeg må lese litt,og se på deres fremgangsmåte,takk for tipset :) Kos deg !!

Gunhild sa...

Det var så koselig med kommentar i bloggen min. Vet du jeg har blå sofa og er fornøyd med det. Vi har et mørkeblått Tonning framskap, derfor passer det bra. Men det ble jo så koselig i stua di med de lyse teppene dine og forandringene du gjorde. Speilet var kjempefint!!
Liker også godt bildene du maler. Du er kjempeflink.

Kathrin sa...

Hei! Så koselig med en ny dame på besøk i bloggen min! Bodøværing attpåtil! Det var så artig å lese om at du ble rørt av å høre Halvdan Sivertsen da du bodde i Asker. Jeg har det akkurat sånn! Jeg tåler ikke å høre Halvdan synge på tv eller radio, da triller tårene. Han er jo selve symbolet på en vaskeekte Bodøværing! Åhh.... blir så sentimental atte!!! =0) Håper dere kan ta dere en tur til Mjelle ganske snart, våren er i anmarsj. Tenk på meg da..... har feiret mange St.Hans der ute, og spilt strandvolleyball i midnattsol mange ganger, Sukk.... Likevel trives jeg her på Østlandet, og føler meg hjemme. Ungene er vokst opp her, så da blir man knyttet til stedet. Jeg kommer innom til deg snart. Linker til deg, og håper det er ok?

Kathrin sa...

Unnskyld, Steigen væring var du! Det er jo super fint i Steigen også! Samme type natur i Kjerringøy, Hammarøy og Steigen. Vi overnattet på fyret på Landegode bryllupsnatten vår. Da vi sto i fyrtårnet og så utover havet og landskapet rundt i klarvær, kunne vi se Kjerringøy, Mjelle, Steigen, Lofoten.... vi kunne se fellesnevnere i landskapet; vakre strender og svaberg. Nydelig skue, som jeg sikkert bare får oppleve en gang i livet. Ha det igjen. =0)

mona sa...

Gunhild : Takk for fine ord,både om stua mi,og bildene,koselig at du liker dem :) Ha en fin søndag !

Kathrin : Koselig at du har vært innom !! Blir nok ikke Mjelle-tur idag heller,selv om sola skinner,-det er altfor mye snø,så det får vi ha til gode,men lover å tenke på deg,da !! Kan tenke meg dere hadde en uforglemmelig natt på Landegode,i klarvær så dere nok mye nydelig natur !! Har selv aldri vært der,men det er jo bare å ta hurtigbåten til Steigen,så ser man jo allt dette vakre...tror nesten du må ta deg en tur til Nord-Norge igjen,høres ut som du kunne likt det...he...he ! Arti at du også liker Halvdan og Terje,de er jo Kongene av Bodø....utrolig flinke ! Kjempekos at du vil linke til meg ! Ha det bra,og nyt helgen,den går alltid så fort...:)

Mimmi sa...

oj, vilken skillnad... ett helt annorlunda rum! Jätteflott!