23. mar. 2007

Helg igjen !

Må bare vise dere dette fatet , som jeg har fått av onkelen min , og han har arvet det fra sin tante , sammen med mange andre godbiter......og jeg er så heldig å ha fått flere av dem nå !! Uten å ha spurt,faktisk.......men han vet jo at jeg bryr meg veldig om gamle ting :) Han er bare så snill !!
Her har jeg ramlet innom et loppis igjen, ikke så godt bilde,må nesten trykke for å få det større,om dere vil se nærmere....men jeg ble godt fornøyd ,særlig med den store osteklokka , visst det er det, den er 27 cm i diameter. På Skeidar fant jeg et nydelig stettfat som passet under ,til bare 98,-

Fikk sånn vårfornemmelse da jeg var ute og spylte verandaen idag , at jeg blir nødt til å vise litt sommerbilder også,er jo meldt strålende sol hele helgen , jippiiiii ! Dette er tatt på Bø-sanden i Steigen , der jeg kommer fra . Her ser vi rett mot Lofoten.........Samme sted , synes det er så fint med kvelds-solen i fjellet , som heter Mjeldberget . Kan love det var godt å sovne når man lå med åpent vindu , og hørte dønningene slå oppover stranda......det savner jeg enda.......!Godt å ligge her og steke seg , helt til man kom hjem og så rødfargen........ooops....!

Så vil jeg bare ønske alle en super helg , håper alle får fint vår-vær..........alt blir så mye lettere da !! Nå har vi tatt ut hagemøblene , litt vel optimistisk , men det får gå !! Kos dere :)14 kommentarer:

mona sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anna sa...

Vilken vacker gammal tallrik!

Jättevackra fynd du hittat! Jag gillar den fina ostkupan!
Ha en härlig fredag!
:)Anna

moderncountry sa...

A her var det mye vakkert pa en gang! Solnedgang og vakker natur elsekr jeg! Vet ikke hvor mange bilder jeg har tatt av det :) Og den osteklokka di da, og fatet du fikk! VAKKERT! Jeg er selv pa leting etter den "perfekte" osteklokka, det er ikke lett. Kan ikke vare for stor, for jeg har ikke mye benkeplass :) Til sist, Tusen takk for hyggelig bursdagshilsen, det bade overrasket og gledet meg :) Ha en hyggelig helg!

mona sa...

Anna : Ja,jeg ble veldig glad for osteklokken,kostet 10 kroner !!!

Moderncountry : Takk,takk ! Ja du skulle bare visst hvor mange solnedganger jeg har fotografert...! Jeg har vel strengt tatt ikke plass til denne osteklokka,men klarte ikke å la den være igjen....har et annet bilde,der den er oppå fatet jeg fant,det også i glass,var egentlig ute etter et i sølvplett,men de var så lette,og o.klokka er kjempetung !!!

HeiGrim sa...

Nydelig fat med skrift på, koselig med sånne skatter. Har et på kjøkkenveggen med samme tekst men det ser ikke slik ut....bilde kommer senere!! Ha ei fin helg!!

Hulda sa...

Så fine ting du har funnet og fått. Det fatet fra onkelen din var virkelig fint. Jeg har et som ligner veldig på ditt. Det er rosa i fargen. Det hadde morfar og mormor å selge da de hadde butikk.

Nydelige naturbilder også. God helg!

Ellie sa...

Så nydelig fat du fikk av onkelen din, og du var heldig med loppefunna dine! En slik glassklokke har moren min også, det hører et kakefat med til det. Naturbildene dine var praktfulle!

Hulda sa...

Takk for anbefalinga av den butikken, Charlotte, i Bodø. Vi har planer om å kjøre en tur til Bodø og område rundt i sommer. Skal garantert innom den butikken da. :)

Kathrin sa...

Nydelige Nordland! =0) Smask! Herlige loppefunn! Ha en fin uke. Klem.

Anniche sa...

DÅÅÅÅÅÅN!!!
Først må jeg jo si at dere bor uendelig vakkert!
Også må jeg bare si at det fatet var nydelig, og helt sikkert er det litt verdi i det også- for det ser nemlig helt strøkent ut!
Osteklokken var flott, så stor og flott! fin med en blomst under:)

Skal linke deg nå!

Karna sa...

Nydelige bilder, helgen har jo bare vært helt fantastisk, og det er jo nesten bare en stooor sol over hele Norge, vi får håpe vi får litt sol i påsken også...

Flotte kjøp fra loppis, og nydelig fat fra din onkel!

Karna
http://karna.sprayblogg.no

Karna sa...

Hei igjen... =0)

Bordet har jeg kjøpt gjennom Molly's Heaven, fra levrandøren Nordhjem, er skikkelig flott, er nytt og har kraftige bein, ønsker meg egentlig et slikt hjemme også...men så var det de pengene da....=0)

Karna
http://karna.sprayblogg.no

mona sa...

Heigrim : Takk,gleder meg til å se fatet ditt :) Kos deg.

Hulda : Ja,jeg er veldig glad i disse tingene ! Så morsomt at besteforeldrene dine hadde butikk ! Skal nok tipse deg om flere "godtebutikker" her i Bodø , siden dere kansje tar en tur til sommeren :) Kos deg!

Ellie : Kunne tenke meg at det fantes et fat til denne glassklokken,ja ! Men det er kansje knust , sikkert derfor de har gitt det på loppis , det hadde derimot ikke jeg gjort !! Og ja , naturen på min hjemplass er nydelig :) Ha det fint !

Kathrin : Ja ,helt enig med deg !! Ha en fin uke , du også :)

Anniche : Ja , fatet er strøkent , ingen hakk eller riper , tante Edvarda har nok vært forsiktig med sine saker , jeg har mer fra henne , bilder kommer etter påske !! Ps. osteklokken har fått røde roser til selskap på stettfatet.....! Ha en fin ettermiddag !

Karna : Takk for det,ja Steigen er nydelig ! Håper , som deg , at påskeværet blir bra ,da blir det nok mange fine turer ,og bilder å vise her.....Takk for tipset om bordet , og nå ser jeg at Molly's Heaven har fått inn de fine lampene , som du sa jeg måtte være obs på , nydelige var de !! Kos deg videre :)

Linda Camilla sa...

åhh for et vakert fat!! Du er jammen meg heldig!!