29. mar. 2007

Idag har jeg vært en tur innom finn.no,og der var det jammen mange fristelser ! Dette fatet var desverre solgt,men jeg måtte vise dere det likevel,synes det er helt nydelig !
Og denne var jo utrolig søt,må si den hadde gjort seg på kjøkkenbenken min..., koselig å servere muffins på !

Disse var også så fine,nydelig mønster....og allt dette fant jeg hos Line Elisabeth Thirud,som holder til på Toten,via finn.no ! Ta dere en tur innom der.....masse fint !


Her har jeg lagt røde roser på stettfatet jeg fant på Skeidar,sammen med den store osteklokka til 10 kr,som jeg fant på loppis ! Veldig dårlig bilde,forresten.....Denne stolen var brun og full av malingsflekker , da jeg fant den på loppis ! Nå skifter den ham, ingen bombe at den ble hvit,kansje....har flere stoler som jeg har arvet,de går vel samme hvitfargen imøte, synes ikke det gjør noe,at alle er forskjellige. Men så er det det runde bordet som skal passe til,der frister det veldig med det Karna viser på kontoret hun innreder nå........! Passer meg dårlig med kjøpestopp.......!
Så vil jeg bare ønske alle en fin ettermiddag,nå er det litt ruskevær her......man blir jammen fort vant til finværet,så når det blir som nå er det skikkelig hustrig.......får heller ta meg en runde med støvsugeren ! Kos dere alle sammen :)4 kommentarer:

Mia sa...

Ojoj vad mycket fint!!

Hulda sa...

Den stolen din var virkelig fin! Har hatt lyst på en sånn jeg også, men ikke funnet enda. :) Den må være koselig å ha på terrassen i sommer, med en fin og deilig pute i.

Ellie sa...

Stolen din blir kjempefin! Så mye flott du fant på FINN. Tror ikke jeg skal ta meg en tur inn der akkurat nå :-).

Anniche sa...

Ja, man kan finn eendel på finn:)
Line har blogg også: http://olstad.blogspot.com

Kos deg med den herlig helg:)
Ps det stettfatet var nydelig ja!

anniche-design.blogs.no