28. mar. 2007

Helt klar for sommer.....

Jeg er veldig opptatt av inngangspartier for tiden,vet ikke hvorfor,men ytterdører fanger stadig min interesse,har lagret et utall bilder av dem, men viser dere ett idag. Synes dette er så sommerlig,med koselig Velkommen-skilt med roser på......som jeg forøvrig har malt maaange av !
Om noen har en gammel sliten stige,kan den brukes til dette....det er utrolig stemnings-skapene,synes jeg , lunt og godt å sitte med tekoppen og noen interiørblader.......? Siden vi bor i firemanns-bolig , sliter jeg litt med å lage det koselig ute her , har kun verandaen å boltre meg på , og savner veldig vår egen sitteplass i hagen.....kan desverre heller ikke pynte ved inngangen , kjedelig !! Siden vi har folk på absolutt alle kanter , har vi ingen mulighet for en "stille krok" som bare er vår. Men en gang..........


Ikke ofte jeg kan vise til håndarbeid , som ikke involverer maling og pensler.....men nå er jeg endelig ferdig med disse hjertene , som skulle henge i et vindu. Men så kom jeg på en annen ide , kansje de hadde gjort seg som dekor på en pute ? Holder også på med et pyntehåndkle , men når det kan vises her er vel høyst usikkert.......og så har jeg planer om hylleborder , men det tar som sagt litt tid her hos meg ! Nå tror jeg det er natta , har vært på mingle-party med 400 damer ikveld , og der var det ikke mye stille !! Har på følelsen at både øyne og ører er ute av drift......går helt rundt, men godt å roe seg med litt blogging.....natta :)

--------------*******---------------

7 kommentarer:

Hemma på landet sa...

Men du är ju för go och härlig du. Tack , vännen.

Väldigt mysiga bilder du har.
Stor kram från Stina Puss

Beate Larssen sa...

Takk for kommentaren i bloggen min. Så koselig med flere Bodøværinga her ute i bloggverden :) Artig å se at du mala du og - herlig hobby! Har vært å kikka rundt i bloggen din, mange flotte og stemningsfulle bilda. Ja, en flott blogg :)

RedRobin sa...

Hei! Så flotte bilder. Og de hjertene var jo bare lekre! Venter spent på hva du kommer til å bruke dem til... :o)
Ha en superfin dag!

Norah sa...

God morgen Mona
E du fra Bodø? Har en av mine beste venninner der. Hilde hete ho og drev UNO forretningen der. Kanskje du kjenne ho?

Nydelig dør du hadde bilde av. Typisk Amerikansk med dørvrider. De er å få kjøpt her og faktisk.
Og stigen var nyyyydelig i vannrett possisjon.

Og så hva gjelder pynting i fellesområder - vi har på tur inn et skap i smijern med hengelås som du kan sette blomster inni. Jeg tenker å henge det nede ved veien her som vi bor, og da er det smart med en lås, om ikke blir de nok herpa. Regner med det er påplass like etter påsken.

Du skal og ha takk for de fine ord du skrev til meg - koselig.

Du får ha en knakende fin torsdag :-)

Hulda sa...

Så nydelig sommerdør du viser. Det skiltet med velkommen og roser var nydelig. Har du malt det? Flotte hjerter du har sydd, de blir nok fine til pynt.

mona sa...

Stina : Takk for fine ord :)

Beate : Ja,artig å oppdage "naboer" i bloggverdenen,og iike minst når de maler,som meg.....!

Redrobin : Takk for det,har enda ikke bestemt meg......

Norah :Jeg er fra Steigen,men bor i Bodø nå,flyttet hit for snart 4 år siden,fra Asker.Kjenner nok ikke Hilde,desverre.Takk for tips om uteplassen,gleder meg til å se skapet :)

Hulda : Takk for det,nei det er ikke jeg som har malt denne,bildet er tatt fra et blad.Jeg har bare hermet...... :)

Hemma på landet sa...

Tack, snälla du.
Ja, soffan blir nog som den är. Tycker om den.
Ska liksom vara sådär tycker jag. Puss Stina