19. mar. 2007

Litt mer Bodø-reklame.....

Landegode en nydelig sommerdag,sett fra Geitvågen !
Saltstraum-brua i kveldsol......

Populær dykke - og fiskeplass,Saltstraumen.


Kald vårdag i sentrum..........Landegode sett fra turisthytta..........
Kunne ikke la være å legge inn litt sommer også, det er tross alt da jeg trives best........selv om klart vintervær også er nydelig ! Stiv sørvestkuling er ikke noe for meg,nemlig......bortsett fra at da er det jo med god samvittighet man kan sitte inne og pusle med saker og ting , søm , maling , interiørblader , oppussing , ja kort sagt -koseting ! Idag er planen og ta en tur ut å hente inn litt bjørkeris,som skal brukes til påskepynt,pleier å lage små reir av disse,+ at jeg setter mange greiner i en stor vase,og henger egg på, er vel kansje litt tidlig ute,men jeg trenger jo ikke og pynte ferdig.....godt med allt som er gjordt. Har også tenkt å male noen skilt i litt "shabby-chick " stil , ikveld......! Ha en fin ettermiddag,alle som ramler innom , det er så utrolig kos med alle kommentarene dere skriver :)6 kommentarer:

majsan45 sa...

Vilka underbara bilder,jättefina.Kul med före och efter bilder på vardagsrummet.Tack för titten hos mig det va snällt...:-)...Kram/Majsan

HeiGrim sa...

Nydelige bilder, liker meg ute i naturen så jeg drømmer meg helt bort....!! Ha ei fin uke til deg!

Tonje sa...

Jippi!!!!
Enda flere vakre bilder av vakre nordnorge,hav og fjell...åhh...jeg lengter hjem nå=) Kan kjenne den herlige duften av hav her jeg sitter.

Kathrin sa...

Næ....Du, nu blir æ helt satt ut! Dette e velkjente motiv! Åh, Guri... Men vet du, æ har kommet tel en erkjennelse; det e minnan og landskapet æ savna. Det vil jo aldri bli sånn som det var før uansett... Æ tar vare på minnan. Og så tar æ mæ en Bodø tur i ny og ne. Nu e det lenge sia sist, og æ kjenn at det riv og slit litt når æ ser Bodø bilda. Hmmm, det får bli en tur tel sommern kanskje... Takk førr titten igjen=0) Ha en fin dag.

mona sa...

Majsan : Takk,takk :) Morsomt å være innom deg også ,kjempefin blogg du har ! Ha en fin uke,og kos deg !!

Heigrim :Artig at du likte dem,kommer nok fler etterhvert,kos deg :)

Tonje : Ja,Nord-Norge er vakkert,heeeelt enig :) Og lukten av havet er et must !!! Bytter ikke bort den,nei :) Ha en fin dag !

Kathrin : Ja,du har nok helt rett ang. minnan og landskapet !! Jeg satt ute på hurtigbåten og tørket tårer,første gang jeg var hjemme i Steigen,etter at jeg flyttet til Asker,det var nydelig kveldsol over Vestfjorden,jeg glemmer det aldri !!!Ja,du får ta deg en Bodø-tur,så blir det nok bra,skal du se :) Ha det fint,så lenge !!

Hemma på landet sa...

Tack, du snälla vän. Ja, jag mår mycket bättre när jag får såna fina kommentarer , som från dig.
Superfina bilder. Stor kram Stina