26. apr. 2007

Bare litt inspirasjon......i natta !

Et sted jeg ofte er innom på nettet , er Emilplassen. Her er det utrolig mye av interesse,og dette stedet er en sånn butikk som jeg godt kunne tenkt meg å starte opp med , selv.....


Tenk og kunne parkere denne på plenen.......med sink-krukker og emalje-potter , fulle av blomster.....åhhhhh !!Denne foreksempel.........NYDELIG !!!!!


Lyst og delikat..............nydelige farver !Lille speil på veggen der.............
Sukkersøtt , men likevel.......helt i kategorien : ja,takk.........

Ramlet innom finn.no idag igjen , og der dukket disse opp , 6 stk. for 800 kr. Her i huset hadde de garantert blitt malt om ,til hvit eller lys grønn........og pusset litt på utsatte slitasje-steder.......


Og selvsagt fant jeg et skap også.....til den nette sum av ca 40.000,-
"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
Dette ble alt for idag , har vært på shopping med mamma og et søskenbarn , hele dagen ! Det resulterte i et besøk på Kremmerhuset , hvor jeg fant litt stasj.....de hadde fått utrolig mye i emalje og sink , så det gjalt å skjerpe kjøpelysten , ja.......men nå er det natta :)
7 kommentarer:

Kreoline sa...

Skjønne bilder, jeg plukker ut bildet med rosene på, nydelig. Ha en fin dag. Klem.

Hulda sa...

Så skjønne ting! Syns alle de putene var så lekre. Er ufattelig mye fint for tida. :)

Helle sa...

Hei Mona
Æ kommer fra Lakselv, så litt lengare nord enn der du e, fine bilder. Drømmer om et sånt skap. Ha en fin dag:)

Mor og far på Lierskogen sa...

Å hvor god smak du har ,kjære Mona. Det kommer så mye fram som var i bestemor huset. Jeg koser meg,ser og nyter.Her er løkplantene i full flor,kirsebærtreet kommer nok i full flor til helgen .Er spådd strålende sol. Håper vi kan være mye ute. Ta vare på hverandre,Glad i dere.

Malinken sa...

Flotte bilder! Skummelt for lommeboken nå som flere av interiørkjedene har begynt å ta inn shabby chic inspirerte ting.... Var en snartur innom Rafens i går, har sjelden funnet noe der før... Plutselig har de begynt å føre Lisbeth Dahl... Måtte bare skynde meg ut igjen før lommeboken fikk banesår *ler*

mona sa...

Kreoline : Takk,takk ! Ja,rosebildet er bare skjønnt !! Kos deg,du også :)

Hulda : Ja,nydelige puter,helt enig med deg ! Sånne syr jo du på en halv time,sikkert,flittig som du er !! Og ja,det er farlig for oss interiørfrelste,nå som trenden er landlig og romantisk..... :)

Helle : Ja vel,så du er derfra ! Har aldri vært på de trakter,men håper å få gjort noe med det......! Artig at du likte skapet :)

Mor og far på Lierskogen : Takk for det !! Koselig at du ser og mimrer.......nå står forresten krokusene i blomst her,i sinkbaljene fra Mysen !! Bare kom og se....... :) Å,så fint det høres ut med blomstrende kirsebærtre,håper dere kan kose dere i hagen da,ser jo at det er meldt supert vær hos dere !! Glad i dere også :)

Malinken : Ja,skummelt er ordet !! Rafens og Lisbeth Dahl har jo ikke samme stil akkurat.......men for all del,spiller ingen rolle hvor man finner fine ting,Jysk eller Nille går bra det også !! Kos deg !

Eva Agnes sa...

Läckert med alla dina bilder i dag. Så vackert. Vitt är snyggt och lugnande att vistas i.
Läcker kärra att ställa utanför butiken...
Kramar Eva Agnes