26. apr. 2007

Rækve..........mange muligheter !!

Heisann :) Idag skal jeg røpe noen av mine ideer med all "rækveen" , som jeg har samlet i vår......været er helt ufyselig idag , så dagen har gått til lakking av malerier , ikke at det må gjøres , men de tåler mer da. Som dere ser har jeg snappet opp ideer både her og der , disse krative tingene har jeg funnet på siden til en dame som lager de utroligste ting !! For en fantasi......
Sjelden lampe ? Du finner neppe den samme hos naboen......

Røff stil.....passer godt til hytta ved sjøen !!


Forveksles neppe med IKEA-lamper......Har tenkt og lage noe lignende som denne , men den blir nok grovere med det materialet jeg har.
Søt den her ,tror jeg må prøve meg på en sånn...

Og denne var heller ikke dum ! Fin å ha på verandaen.......med masse blomster på !!


Nydelig...............................................Denne var robust ,-ligner på mine emner , men om jeg får det til....? Tja , må jo prøve , sta som man er.....tror den kan bli fin med geraniumer , tusenfryd eller stemor !!
Kansje kan jeg klare noe som ligner litt på denne , også ?? Utrolig sjarmerende er den iallefall , skulle nesten sådd lavendel , men det har jeg aldri prøvd før , så det blir vel PLANTASJEN , som blir redningen.....!

Picnic-kurv......søt er den jo ?


Tenk om man hadde klart noe som lignet på denne....? Da hadde jeg vært fornøyd , ja :) Villlll haaaa !!Må ha med denne også......synes den er så fiiiin , farven og formen gikk rett hjem hos meg !! Så nå vet dere litt om hva jeg skal bedrive , når værgudene kjenner sin besøkelsestid , her nord........! Om jeg har tyvlånt bilder av noen av dere , må dere bare si ifra , så skal jeg fjerne dem med en gang , husker nemlig ikke bestandig hvor jeg henter dem.....
¤¤¤¤¤¤
-Å leve er ikke nok,-solskinn,frihet og en liten blomst må man også ha ! H.C . Andersen.

21 kommentarer:

Karna sa...

Så mye fint, kan bare drømme om å få til noe slikt...er ikke særlig flink med hammer og sag må jeg innrømme....Det plantebordet med kryss kunne jeg godt tenkt meg jeg også, men det blir vel IKEA som blir løsningen...

God helg, håper dere får fint vær så du får utfolde deg litt...blir spennede å se hva du får til med rekveden!

Hulda sa...

Så mye fint du viser! Jeg likte alle de kassene. Har en hvit som ligner veldig på den hvite du har bilde av. Har også endel gamle kasser jeg har funnet som er flotte med blomster i.

Signe sa...

Vilka härliga "blomlådor"! Jo, mina dynor med rosor på kommer från Hemtex! :) Ha en fin fredag!

mona sa...

Karna : Vel,vel,-jeg har nå ikke fått det til enda.....men liker veldig godt å holde på med slikt,så vi får se.
Plantebord fra IKEA er jo bra,men jeg har så utrolig lang vei....13 timer en vei ,så jeg må bare prøve meg på å lage et. Jeg var en trofast kunde,da jeg bodde i Asker...hehe...savner det,ja ! God helg til deg også,her er et hustrig vær,så jeg håper det er bedre hos deg !!

Hulda : Takk,takk ! Artig at du likte kassene,har jo sett din også,og den er jo kjempefin ! Jeg har en lang og en kort gammel kasse,som nettopp er kommet fra fjæra,gleder meg til å plante i dem. Har lurt litt på å male en tekst på dem,men vet ikke helt hva...

Signe : Takk til deg også :) Tenker enda på de stol-putene dine......!! Ha en fin helg !!

Mikkeline sa...

Dette var kjempeartig, enda en dame som ikke er redd sag og hammer. Jeg går også med lignende planer, og jeg og datra mi på 18 samlet en god del rekved i påska da vi var ute på sommerstedet vårt ved sjøen. Men etter påske har ungene vært opptatt med fotball hver helg, så jeg har ikke kommet meg utover mer. Jeg tenker også på å lage blomsterkasser, kanskje til urter, -rammer, -bord, og kanskje kombinere den grove rekveden med mer feminine ting som for eksempel porselensknotter.
Vi får holde et øye med hverandre til gjensidig inspirasjon!
Artig!

RedRobin sa...

Heisann, her kommer det til å bli kreativ utfoldelse i rikt monn fremover. :o) Gleder meg til å se mer at dette. Nydelige bilder av inspirasjonen din da.

Ha en fin helg!

Hemma på landet sa...

Helt otroligt vad fina saker. Kram Stina

Eva Agnes sa...

Åh så fina bilder på olika saker i trä du har i dag. Jag blev alldeles sugen att börja göra saker.
Tack för inspirationen.
Eva Agnes

HeiGrim sa...

Drømme,drømme om bare litt sol og en liten tur ut på verandaen......nydelige saker du viser!

mona sa...

Mikkeline : Neida,jeg er ikke redd for hammer og sag,tvert om !! Koselig at du har samme planer,vi får nok følge med på hverandre,ja !! Kos deg i helgen :)

Redrobin : Takk for det !

Stina : Tusen takk til deg også :)

Eva Agnes : Hyggelig at du ble inspirert !!

Heigrim : Ja,du kan så si......her har det vært fint i ettermiddag,men jeg skulle jo på loppis,så jeg fikk ikke vært ute å gjort noe fornuftig....! Koselig at du likte bildene :)

Mita`S hjørne sa...

Masse flotteting her ja...
Har en del værslitte plankebord i garasjen, som jeg har tenkt - mannen - skal få lage noe av... vi får se...
Men fikk jo masse innspirasjon her da...

Ha en flott helg...

Guldkant På Livet sa...

Å va många härliga lådor, korgar och planteringsbord du visar, underbart! ha en bra helg! Mari.

AnKa sa...

Gosh her var det masse fint... tror jeg stjeler noen ideer. Fram med hammer, spiker og plankebord....
Håper værgudne kan være på min side.
Håper ikke det gjør noe om jeg stjeler noen ideer fra deg? hihi
Kan jeg lenke deg?

Ida sa...

Oi oi oi! Så mye fint!!!!!! (((: Samler en del rekved selv og lager dekorasjoner av. Så, når vi er på båttur er mamma i fjæra og plukker. Hehe. Det ligger noen bilder på hjemmesiden min om du vil ta en titt. Velkommen. (: Kos deg videre blandt alt det vakre. Kjekt med originale ting som ikke er masseprodusert ja. Kreativ klem fra Ida.

majsan45 sa...

Va mycket fint du visat oss Ha det så gott kram/majsan

Beathe sa...

så mange flotte kasser, der var det mange som fristet!
Lykke til med dine prosjekter, tøft å gå i gang å lage selv;)
Ha en flott 1. mai!

Tonje sa...

Så masse flotte bilder..jeg slutter aldri å bli overrasket over hvor kreative og flinke personer det finnes der ute i verden. Blir morsomt å se hvordan dine ting blir. Ha en fin dag=)

anniche sa...

Ja, nå er jeg jammen spent hva diu kommer til å lage gitt!

Men uansett , ufattelig mange fine ting her ja:)

HildeS. sa...

Heisann.

Så masse spennande idear du viste her. Eg også samle på rekved og pinnar som kan brukast til noko kjekt. Sambuaren min ristar berre på hode når eg kjem berande med armane fulle av "pinnar" som han seier,hehe.
Gler meg til å sjå kva du lage:)

HeiGrim sa...

Hvor blir du av, savner dine flotte innlegg...Håper du har det bra....!?

Guldkant På Livet sa...

Vilka konstverk må jag säga!!! Och så fina foton du hittat och trälådor du har!! Önskar dig en trevlig 17 maj i morgon!! Mari.