19. mai 2007

Plutselig tilbake.......

Heisann alle bloggvenner !!! Så koselig å se at dere lurer på hvor jeg blir av !!! Og det med god grunn,jeg skulle ikke være borte så lenge......!! Men jeg lever i beste velgående....... !! Nedlesset med x-antall liter maling til møbler,og ti malerier på slep ,dro jeg til mamma på en ukes tur , trodde jeg....
så først noen naturbilder , går bestandig mye på tur ,i fjæra , i fjellet og langs veien......

samme fjellet, bare fotografert på forskjellige dager !


Dette fatet husker jeg fra jeg var lita, det hører til hos mamma.......Som noen av dere sikkert husker , så viste jeg bilder tidligere av mine mange gamle stoler , en av dem i en grusom grønnfarge.......men nå er den hvit , og nå kan den få stå og gjøre seg fin i mammas kjøkken !!
Sist jeg var hjemme hos mamma og pappa , malte jeg kjøkkenet deres hvitt , men denne veggen har vært tom siden , de har ikke funnet noe som passet......men det var helt til mamma så skapet mitt , som jeg kjøpte på PLANTASJEN for en stund siden....et sånt måtte hun bare finne !! Men det ble ikke lett , så jeg tok med mitt , og nå henger det hos dem !! Det betyr jo bare at jeg fikk henge opp noe annet hos oss , og det er ingen krise hos ei som aldri har samme tingene lenge på en plass.....hehe.....:)
Jeg malte mange av mine gamle ting , mens jeg var der , fant en nydelig farge som het Vanilje , og for å bryte litt , malte jeg noe i Benhvit. Kan nevne ; to stoler ,en gyngestol ,en skuvseng + noen lysestaker i messing !
Nå må jeg ta meg en runde rundt hos dere og oppdatere meg litt, ha en fin søndag alle sammen ! Håper alle hadde en fin 17-mai , her var den litt vel luftig ,og noen regnbyger fant også veien til Bodø....men,men, jeg synes det er så flott med alle flaggene til topps , så litt regn får man bare tåle.......! Uteplassen er under oppgradering her i gården , så bilder kommer snart !! Kos dere så lenge , og tusen takk for fine kommentarer på mitt forrige innlegg , det er så inspirerende og oppmuntrende ,det skal dere vite :)

6 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig at du er tilbake med innlegg igjen, har vært flere ganger innom hos deg og kikka etter nyheter. :) Den jorastolen ble veldig fin! Ligner veldig på min. Vi har malt kjøkkenet vårt i vanilje-fargen, og den stolen er malt i samme farge. Veldig fint!

Tonje sa...

så flott at du er tilbake igjen,jeg har lurt på hvor det ble av deg=)
Så koslig at du har hjulpet dine foreldre med så masse og fått malt masse flotte ting. Det skapet fra plantasjen var utrolig nydelig,kunne ha tenkt meg ett lignende selv. Håper du får en fin søndag=)

HeiGrim sa...

Puuuhh, der var du, måtte jo etterlyse deg...Godt at du har kosa deg hos din mamma og pappa! Nydelig med hvitt og du har ikke ligget på latsiden, bra at malingsprodusentene har oss....hihi! Ha en fin søndag!

Leah sa...

Hei!
Så vakre naturbilder, og så mye fint du har malt! Kikket på trollbildene dine også, du er virkelig flink med penselen. Ha en fin søndag :-)

Malinken sa...

Så hyggelig å se deg tilbake:-)
Nyydelige bilder du har tatt, og du har ikke ligget på latsiden på malingfronten skjønner jeg.. *ler*
Ha en flott søndag!

mona sa...

Hulda : Takk for det,koselig å være tilbake "hos dere" igjen !! Tenker kjøkkenet ditt er lunt da,denne farven er så utrolig fin !!

Tonje : Takk,takk,godt at du også er hjemme igjen,må jeg si !! Ja,jeg fikk malt mange ting,bare så synd at de står bortgjemt på låven nå,og venter på bedre tider !! Derfor får jeg jo desverre ikke vist dem i noe miljø,og det savner jeg,det er jo stylingen som er morro.....ikke malingen ! Er veldig glad i skapet,men har fått opp noe annet nå.......tjihi.....

Heigrim : Koselig at du etterlyser meg,takk for det ;) Ja,vi skulle nesten hatt gratis maling,så mye reklame som vi driver....hehe ...!

Leah og Malinken : Tusen takk for fine ord !!