21. mai 2007

HJELP.........................!!

Nå er det krise i heimen her.......! Jeg har vært i 3 Hennes & Mauritz butikker ,men ingen har denne kjolen ,de har hverken sett den,eller hørt om den..... Har noen av dere ?? Jeg har prøvd og bestille den på nettet,men da fikk jeg bare "feil på siden".....og da jeg etter utallige forsøk,endelig kom inn,sto det selvsagt utsolgt !!!! Hva gjør man da,jeg synes den er helt nydelig,og hadde gjerne betalt dobbel pris,om noen kan tipse meg om hvor jeg kan få tak i en !!! Så nå håper jeg at den plutselig dukker opp i butikkene her i Bodø,men damen i den ene ga meg ikke noe håp.....desverre. Dette ble nå et lite hjertesukk,men jeg har tenkt på denne to netter nå........er det mulig ?? for en kjole !!!??? JAAAAA :) Ønsker dere alle en fin uke,og håper på godt vær,idag har det vært skikkelig vått og luftig.......null arbeid ute !!!

9 kommentarer:

Mor Ingjerd sa...

Kjære Mona
Skal forsøke her,hvilken størrelse?
Godt å ha deg tilbake på bloggen.Det er en fin start på dagen å lese dine opplevelser og se på masse fine bilder.
Tenker på dere og er glad i dere

mona sa...

Mor Ingjerd : TUSEN TAKK,du er en engel,som vanlig !! Koselig at du liker bloggen og bildene,selv om jeg absolutt ikke er proff.....! Glad i dere,og hils alle :)

Elizabeth sa...

Heisann Mona,
Liertoppen har aldri hørt om den. De foreslår at den kan tilhøre ungdomskolleksjonen! Skal til Oslo å shoppe med ei venninne neste Tirsdag (må jo finne noe for gavekortet jeg fikk av dere til bursdagen min, fikk dere takketekst av meg?) skal se om jeg kan finne kjolen i hennes i Oslo!

mona sa...

Elizabeth : Takk,takk for at dere er så snille !! Ungdomskolleksjonen....ja,ja....da skal jeg kansje ikke ha den da....jeg har vel ikke vært innom den kategorien på noen år,eller kilo....hehe !!! Tror Roar fikk takkemelding fra deg,håper du finner noe av interesse :) Takk igjen,og kos deg på shopping da,gleder meg til Oslo-tur i sommer.......og IKEA....oooops,håper Roar ikke leser dette,knis...... :)

Anne Mette sa...

Jeg kan se etter i Trondheim i morgen. Hvilken størrelse skal du evt. ha?

mona sa...

Ettersom noen lurer på str.min er den 44 eller 46,begge går nok bra ! Huff så stor man er blitt,da.......prøverom er ikke noe for meg.....speil på absolutt alle kanter,fysj......!!!

Turid sa...

Hei leste bloggen din å så at du hadde så lyst på en kjole fra HM ... Rydda i bla bunken i dag , å fant HM katalog , bladde i den helt tilfeldig å fikk se kjolen din, ringte dit bare for å få høre at den er utsolgt fra str 34 til 46 syyyynd! Kanskje de andre som har sett ønsket ditt klarer å finne den..Skal krysse fingrene!Ha ei go uka !Må foresten si at jeg besøker bloggen di ofte , morsomt se hva du gjør og skriver om.

mona sa...

Turid : Tusen,tusen takk -så snill du er,jeg blir helt overveldet !!! Ringe dit for min skyld,jeg er stum.......og takk for fine ord om bloggen,jeg er absolutt ingen proff på data,men interessen for interiør driver meg........kos deg videre,og ha en flott uke,du også :)

Anonym sa...

Ikke å oppdrive i Oslo, prøvde alle HM rundt Oslo City og Karl Johan. Sorry. De mener det kan være en vare som kun er tilgjengelig i katalogen, dessverre. De har en som er ganske lik men forskjellig farger. sendte mms med bilde av den til Roar, kan dere ta imot MMS?? Ikke sikker så poster her og... si ifra om jeg må sende bilde på epost..