3. apr. 2007

Minnerik tur.......!!

Hei igjen,alle sammen ! Ja,nå er vi tilbake fra en serdeles minnerik tur til Lofoten....! Disse bildene er ikke tatt på denne turen,men av Vidar Berg i Avisa Nordland.Må bare vise hvordan Henningsvær kan se ut i nydelig vær....! Været var heller dårlig denne helgen,og balansenerven fikk kjørt seg så det holdt.....og som jeg fryktet,raftingturen ut til Skrova ble litt vel heavy !! Alle som har vært i Lofoten,vet jo at der er det mye fjell,-og høye fjell !!! Og når da fjellene ble borte,og man bare så svære bølger og frådende hav på alle kanter,og man sitter i en åpen båt,-ja da føler man seg rimelig liten !! Stakkars den som glemte seg bort et sekund og slapp taket,det gikk rett og slett ikke,da havnet man på havet,pga. slagene som kom da båten hele tiden traff bølgene......heldigvis ble jeg ikke dårlig,men jeg var vel ikke direkte høy i hatten da vi etter ca to timer skulle tilbake igjen......for iland måtte vi jo ! Men det gikk nå bra,til Svolvær kom vi,våte som om vi hadde svømt fra Skrova....! Å ta bilder på den turen var selvsagt umulig,men i ettertid skulle jeg gjerne sett en video av disse bølgene.....! Greit å ha vært med på dette,men aldri mer i det været,synes det var direkte farlig,jeg...absolutt ingenting for folk med ryggproblemer,iallefall ! Etter en liten siesta på hotellrommet,var det middag og dans,kjempekoselig !
Dette er også fra Henningsvær, absolutt det stedet med mest liv,-og sjarm,i hele Lofoten,synes nå jeg ! Helt klart verdt et besøk !! Mange ting å se på,og også mange ulike aktiviteter,om man vil det !

På søndag da hjemreisen nærmet seg,var været fortsatt ikke på vår side......fikk høre at båten til Bodø kansje ikke kunne gå pga. store bølger,og da måtte vi bli til neste dag....noe vi selvsagt ikke kunne,noen måtte jo på jobb. Så da vi kom oss med en som gikk tidligere,var det mange fornøyde sjeler.......enn så lenge ! Etter TO minutter spydde de første,og turen tok hele 5 timer,altså to timer mer enn normalt....så mye hyling og skriking har jeg aldri hørt,stakkars folk,noen var helt fra seg,og med god grunn ! Jeg spydde ikke,men kroppen var helt mørbanket av å sitte anspent i 5 timer....glad da jeg kunne legge meg i min egen seng,da var jeg takknemmelig......! Flere prøvde å ta bilder,men vinduene på båten var hele tiden dekket av sjøsprøyt,så det var helt umulig. Men dette til tross,vi hadde en opplevelsesrik tur,bare hyggelige mennesker,masse god mat og drikke !! Og vi har allerede snakket om å ta den i reprise til neste år,så at turen var fin er det ingen tvil om ! Vi står han'a !!!!! Så vil jeg bare ønske alle en fortsatt god påske,og håpe at været blir bedre,må vel ha brukt opp det dårlige nå......... :)


8 kommentarer:

Kathrin sa...

Takk for nydelige lofotbilder! Åh! Kjenner lukten av hav.... Mmmmm. God påske! klem

Ellie sa...

Høres ut som dere hadde litt av en tur! Hadde neppe vært noe for en landkrabbe som meg, men bildene var flotte! Ha en god påske!

Hulda sa...

Høres ut som turen har vært topp for dere! Selv må jeg nok si som, Ellie, at jeg er en ordetlig landkrabbe. Liker veldig godt å se på havet, men ikke å være ute i båt.

Anniche sa...

Såååååå nydelig!

RedRobin sa...

Guri, jeg ble sjøsyk nesten bare av å høre om dette jeg... *stønn* Ser morsomt ut med rafting, men ikke for enhver pris nei!!

Håper du hadde en roligere påske etter dette... :o))

Mikkeline sa...

HeI!

Jeg fant bloggen din nå i dag. Den er kjempefin!
Kommer snart tilbake, -og linker til deg fra min blogg:-)

Anonym sa...

Litt av en opplevelse, som dere ikke ville vært uten. Godt å se bilder fra Lofoten igjen . Minnene fra turen vi hadde sammen i fjor sommer lever videre i mange flotte bilder. Forøvrig er bloggen din helt fantastisk,bildene og de utfyllende tekstene gjør at vi koser oss hver gang vi leser.Venter spent på neste innlegg fra deg kjære Mona.Hilsen mor og far på Lierskogen

Anonym sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色