23. apr. 2007

Mitt drømmekjøkken....

Idag vil jeg vise dere noen ting som jeg gjerne ville hatt på mitt landlige kjøkken , om jeg var så heldig å ha et....her i leiligheten er det bare kjøkkenkrok , så to stoler og et bord er allt som får plass ! Husker ikke hvor alle bildene er hentet fra , da noen er gamle.... Tenk å få fylle opp dette skapet med mine kjære gamle ting......


Og tallerkenene mine kunne komme til sin rett her i denne nydelige hylla..........


Åååååå , denne var så utrolig søt ! Skulle vel ikke være så vanskelig å lage en slik ? En rosa geranium oppi..........Dette er også nydelig , jeg elsker store gamle skap......og tenke seg til hvor koselig det hadde vært å pyntet i dette ! Ser ofte slike som jeg liker , men man måtte jo velge et , og det tror jeg kansje hadde blitt en utfordring.......Disse minner meg om gamle butikker , som ofte hadde disse på kjøpmannsdisken.......mimre , mimre......syns de er kjæmpefine , skulle vært litt dyktigere med hammer og sag , så hadde det vel latt seg gjøre å lage et selv......

Falt helt for disse gardinene...........
og denne var da søt.................denne også.............


Kunne godt hatt sånn kjøkkeninnredning....eller....?

Må ha med denne også , så sjarmerende !!! Likte farven innmari godt......og innholdet også....he..he :) Jeg samlet en stund på kanner og mugger , så jeg har noen av dem også.........samle , samle.......!

I bestefars verksted står en slik ovn , og en dag håper jeg at den kan bli min....husker da han brukte den , faktisk ! Men har inntrykk av at disse er en " utdøende" rase her i Norge , men mye mer populær i Sverige. Blir en helt spesiell stemning med en sånn , i en kjøkkenkrok , syns nå jeg. Liker godt dette skapet også.......

F Fine på kjøkkenbenken , med noe snadder i........Dette hadde jeg også sagt ja takk , til ! Interiørblader på nederste hylle , og gamle minner oppå..........hadde dere sett min samling med blader , hadde dere snart skjønt at denne ble i spinkleste laget.....men , men.......det er jo en grunn til at man ønsker seg et stort gammelt skap !!
Nå er dere vel lei for lenge siden , men disse møblene var så fiiiine ! Og farven på veggen bak , er helt meg.......så da måtte jeg jo ha det med !

Og til sist denne her , likte ikke knottene , men med nye hvite porselensknotter , hadde det blitt et helt nytt skap !!
Håper det ikke ble altfor mye på en gang...nå må jeg ta et tak i heimen , og ja , det regner i dag.....så ingen økt ute !! Nå er jeg lei vann og kulde annenhver dag !! Kos dere alle sammen :) Forhåpentligvis har dere bedre vær.........!


9 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Så mye flott da...Det var en del der ja som kunne kommet hit også...
Jeg er stadig innom Finn.no og titter - og finner masse flott, greit med "vindushooping"...
Har vært innom siden din, men har ikke klart å legge igjen en kommentar...

Ha en flott kveld...

Kreoline sa...

Sukk, her var det utrolig mye fint, det øverste skapet kunne godt stått på mitt kjøkken. Det er jo så mye lekkert der ute, men så var det plassen, og ting koster også. Ha en fin dag i morgen.

Malinken sa...

Jeg drømmer om et skap som det store hvite, eller det øverste.. Det hadde vært noe det!! (Må bare flytte først.. *ehhem*) Masse flott du hadde funnet!

Ha en fin tirsdag!

Karna sa...

Jeg vil også ha slikt kjøkken....stoooort og godt, med en peis og massevis av fine skap!

Hemma på landet sa...

Det är inte klokt så mycket fint.
Jag går och tänker , hela tiden, på hur jag ska kunna få till det lite sådär med egna medel.
Kram Stina

Eva Agnes sa...

Hej Mona!
Du var ny för mig och jag blev mycket glad att du ville titta in hos mig så att jag kunde få se vad du har. Vilka bilder!
Jag blir alldeles sjuk när jag ser dem.
Kramar Eva Agnes

moderncountry sa...

Du har ikke hørt hva jeg ønsker meg vel ? For dette er jo akkurat det jeg stadig går å forteller om at jeg vil ha! Så mye flott atte...bare til å drømme videre, sukk..:)

Berit sa...

Jeg drømmer også om en slik ovn og har samme inntrykk som deg at de er en utdøende rase her i Norge. Når vi kjører til Lycksele ( jeg bor i Mo I Rana) så er det en liten plass som heter Rusele ca 15 min før Lycksele. Der er det en gammel skole som nå er en antikvitetsbutikk som har masse fint som du kunne tenke deg! Et lite tips til deg!
Ha en fin kveld!

Minna sa...

Åååå så fina möbler! Tack för inspirationen! Vi håller på att inreda köket i vårt gästhus o alla idéer är välkomna! Välkommen till bloggvärlden förresten : ) Hittade dig via Guldkantpålivet...