22. apr. 2007

Go'biter på finn.no....

Må bare vise dere noen av mine funn.....fant disse igårkveld , og nattesøvnen nesten forsvant !!!! Godt jeg ikke bor i Oslo,der disse befinner seg.....når frakten hit til Bodø blir på 2000 kr , stopper kjøpet av seg selv. Men fin er den ,nesten for galt å male denne hvit..... Nydelig kleskap......? Og så slipper man til og med å male........!

Hadde tatt denne også,jeg !


Hadde passet godt til kjøkkenet ,men jeg har jo alldeles ikke plass......noe jeg ganske sikkert hadde glemt , når denne dukket opp....Dette er jo helt feilfritt , bortsett fra fargen på stoffet.....måtte blitt lyst , skulle det endt opp hos meg !!Her kunne mine fattigmannsølv-lysestaker fått sin plass....

Likte så godt formen på dette , og den slitte overflaten....ja takk , jeg tar dette også , kunne jo få plass til det en gang......

Jeg blir like forundret hver gang , over hva folk vil kvitte seg med.....dette skapet er jo nydelig ?? Men det tar jo selvsagt plass. Hadde det derimot vært mitt , hadde jeg aldri solgt det uansett !!! Og hvitmalingen hadde jeg tatt med GLEDE !! Og desserten til slutt , -STYLINGEN !!! Hmmmmm,drømme , drømme...
Og denne til slutt , fin som den er ! Fant masse mer enn dette , men tar det en annen dag. Har vært iskald vind her idag , så det eneste vi har gjort ute , er raking av plen. Så all rekveden min ligger på verandaen , og bare venter på varme og sol. Jeg skal jo kose meg med dette prosjektet , og da må jeg ikke kle meg i vinterklær !


Håper alle har hatt en fin helg , selv om flere sikkert ikke har kjent solen varme......det kommer nok ,og DA er det mye arbeidslyst som skal ut , rundt omkring, ,tenker jeg :) Nå sitter jeg på hobbyrommet og lager noen skilt av gamle rekved-biter , bilder kommer senere. Har også noen bestillinger som skal være ferdig til helgen , et melkespann og en postkasse , så ingen tørre pensler her i gården !8 kommentarer:

Kreoline sa...

Sukk, her var det masse fint, kunne også godt tenkt meg noe av dette ja. Synes også det er helt utrolig hva folk vil selge, jeg hadde nå aldri solgt noe av dette. Hørtes spennende ut det du holder på med, finner også en del rekved og har tenkt å lage noe ut av det, men synes aldri jeg har tid. Ha en kjempeflott uke.

moderncountry sa...

Oj, der var det mye flott! Både bord og skap etter min smak. Men du, man trenger da ikke å male alt hvitt? det er jo en trend nå, men jeg ville aldri malt et flott antikk skap hvitt hvis det så perfekt ut fra før. Dessuten gir det jo rommet mer karakter og spenning hvis man bruker litt kontraster eller farger. Men alle har jo forskjellig smak selvfølgelig :)Jeg skjønner iallfall at du ble gira etter å ha sett så mange flotte møbler. Dumt det er så mye i frakt. Det har stoppet meg flere ganger også. Iallefall i Norge da.( jeg bor jo i Nederland nå )
Du får ha en fin uke, og kom gjerne på besøk flere ganger! :)

mona sa...

Kreoline :Koselig at du også likte mine funn ! Helt enig med deg,hadde aldri kvittet meg med noen av disse ! Rekved er et spennende materiale,kan brukes til mye syns jeg,men har fått mange rare kommentarer fra folk som absolutt ikke er enige.....:( men,men - jeg bryr meg ikke ! Ha en fin uke,du også :)

Moderncountry : Ja,det er mye flott på finn.no,jeg har ikke godt av å gå inn der.......jeg fant,jeg fant -hva fant du nå da ? Sukker min samboer,fra sofaen.....he,he !! Og allt skal ikke males hvitt ,da blir mye av karakteren borte,og allt "flyter" liksom i ett,syns jeg. Fint å fremheve enkelte møbler i annen farve. Kos deg i uken som kommer,og jeg kommer helt sikkert på besøk igjen :)

Malinken sa...

Hadde jeg bare hatt plass... *sukk* Veldig mye fint du hadde funnet her. Enig med deg i at det er utrolig hva folk kvitter seg med!
Skjønner meg ikke på dem som kvitter seg med sånne gamle praktmøbler til fordel for noe nytt fra en kjede, men det er vel smak og behag antar jeg.
Lykke til med prosjektene dine, og ha en riktig fin uke! :-)

RedRobin sa...

Jamman, det er helt utrolig hva folk finner på å kvitte seg med. Kanskje til ergrelse for en ny generajon om noen år...?

Gleder meg til å se hva det blir ut av prosjektet ditt! :o)

Ha en fin mandag!

Hemma på landet sa...

Oj, vad fint! Kram Stina

Karna sa...

Ja her var det mye fint, skulle bare ha leid et helt vogntog, og kjørt det over fjellet til meg, ville hatt alt dette jeg om jeg hadde hatt plass...og nok penger...

Beathe sa...

utrolig mye godsaker som er tilsalgs på FINN, hadde vi bare bodd på østlandet, det blir dyrt når det skal fraktes over fjellet dessverre....har handlet mange av våre møbler på FINN og solgt noen;)