20. apr. 2007

Lenge siden sist.

Hei igjen , nå har jeg hatt en liten pause herfra , pga. besøk , så derfor har jeg ikke prioritert bloggen. Verandaen er igjen hvit , bare for å nevne det....så jeg har ikke fått gjort noenting av planene mine , iskald vind og snø , gir ikke arbeidslyst ! Så derfor ingen ute-bilder idag , skal heller vise dere noe av min produksjon på hobbyrommet...... Troll på tur.......

Skap med nordlandsbåt , til nøkler.

Skiferstein ved inngangsdør.


Til en fiskeglad mann...Litt Lofot-motiv....
Også til en hobby-fisker...

Trøtt mann........


Arbeidslyst......?Koser med dyrene.....
Og til slutt,postkassa til mamma og pappa . Så dette er noe av det som skjer her i huset , men da helst på svarte og hustrige dager ! Nå vil jeg bare UT , UT og atter UT......håper helgen kan bli god og varm , klør bare så i fingrene etter å leve ut litt kreativitet.......nå springer jeg ut og inn med erteblomster og kruspersille , og kjøkkenkroken minner om en jungel , ikke pent akkurat....! Så vil jeg takke alle som er innom og legger igjen hyggelige ord , det er såååå koselig !! Ønsker dere alle en super helg , er vel flere enn meg som håper på sol og varme :)
KOS DERE !!!!!!!!!!!!!!!!!

17 kommentarer:

RedRobin sa...

Du store allverden!! -sååååå vanvittig flink du er!! Er helt imponert og stum av beundring. Kjempeartige ting du lager må jeg virkelig si.

Det er jo nesten så jeg håper på at du ikke får fint vær og må være inne og lage mer i helgen...*fnis*

Neida!! Ønsker deg en riktig fin fredag og en deilig helg! :o)

Kreoline sa...

Skal si du er flink og flittig, nydelige malte ting. Postkassen falt jeg for, den var bare så skjønn. Det hørtes ikke ut som været kommer til helgen heller, vi få nok smøre oss med litt tålmodighet. Ha en kjempefin helg, kos deg.

Malinken sa...

Sier meg enig med de over her.. Så flink du er!! Nesegrus beundring fra min side også!:-)

Er så godt som aldri innom Princess, så det er mulig at det vare bar ren flaks. Får vel heller begynne å ta en tur innom i ny og ne. :-)

Ha en fin helg!

Ingrid sa...

Så flink du er da!! Lofotmotivet var jo bare nydelig!
God helg!

Solkatter & dammråttor sa...

Men du...vad du kan! Jag blir riktigt imponerad.Vi har också haft busväder här i några dagar, kallt, blåsigt, regn och snö! Man längtar såååå mycket till den "riktiga" våren nu.
Ha en trevlig helg! Kram!

anniche sa...

Litt av et vær dere strir med - skal selvsagt ikke nevne for høyt at vi da har sol..*kremt*

Du er kjempe flink med hendene dine altså, jeg var jo innom hjemmesiden din før du begynte bloggen!

Gøy å se ,flink flink!
God helg!

AnKa sa...

Takk for en hyggelig kommentar i bloggen min.
SÅ masse fint du har malt, jeg er helt imponert:-)
Mulig det har med aldern å gjøre det med granium, hihi. Men man er jo ikke eldre enn det man føler seg.
Ha en flott helg.

HildeS. sa...

Å jøje meg som du har jobba:)
Kjempekoseleg motiver du har mala.

Ha ei flott helg!

Beathe sa...

så flink du er å male, imponerende!
Er kaldt og gufsent her også. så hagearbeid frister absolutt ikke nei......Takk for koselig besøk på min blogg;)
Når det gjelder tallerkenhyllen så er den kjøpt i Danmark, fikk den fraktet hit opp sammen med et bord og diverse, Tante-Lilla heter bruktbutikken, du finner linken til henne på min blogg:)
Ha en riktig fin lørdagskveld!

Guldkant På Livet sa...

Å såna härliga troll!!!! Har du gjort dem!!?? Helt fantastiskt, Vad duktig du är, inte klokt!!! Gillade den där Lofotenbilden jättemycket! Och jag bara älskar namnet på din blogg:
" Bestefars verkstad"! Min faster ( Pappas brors fru) är norska och vi har alltid tyckt det varit en sådan "gemytlig klang" över orden Bestemor och bestefar.... tro mej, vi svenskar beundrar ert härliga språk! Och jag beundrar din härliga blogg!!! ( Bilderna fr Bodö var underbara med!) Mari.

Koselig koselig sa...

Å jøje meg så fint du maler! Det var masse fint her gitt. Jeg falt litt for han derre trøttingen jeg da med beina i vann! Det var veldig her i huset! *ler*
Kjempefine ting. Krakkene var også veldig pene! Men de er vel bare pyntekrakker antar jeg?

Håper våren kommer til dere nordpå snart også, dvs. jeg mener VARME!

Mor og far på Lierskogen sa...

Godt å se igjen noen av alle tingene du har malt.Kreativiteten og "tatt på kornet" er noen av dine sterke sider. Som sagt, hver dag titter jeg innom deg. Vi var en tur Sandefjord - Strømstad igår i skinnende solskinn,mens i dag var bakken hvit til morgenen. TRIST. Glad i dere.

Anna Lisa sa...

Jamen er du flink!! Kjempe fine ting du har malt. Eg kjem nok snart tilbake til blogging. Må bare samle litt krefter og få igjen litt overskudd. Du kan gjerne linke til min side og eg vil gjerne linke til deg. Ha en fin søndag. Klem

HeiGrim sa...

Du er jammen flink og kreativ, koselige motiver og friske farger! Ha en fin lørdagskveld!

HeiGrim sa...

Det skal selvfølgelig være søndagskveld....hehe!!

mona sa...

Redrobin : Tusen takk for det :)

Kreoline : Takk,takk,-artig at du likte postkassen !!

Malinken : Takk for fine ord :)

Ingrid : Takk til deg også ! Lofotmotivet ble veldig populært,solgte det med en gang,selv om det var dyrt ,-jeg brukte veeeldig lang tid på dette.

Solkatter og dammråttor : Tusen takk :)

Anniche : Takk til deg også for fine ord !!

Anka : Takk ! Ja,da er jeg bare 20.......he,he......:)

Hildes : Joda,det tar da litt tid ,men disse tingene solgte jeg ifjor sommer,så det er ikke "dagens produksjon "...

Beathe : Takk :) Mye nydelig hos Tante Lilla,takk for tipset !!

Guldkant på livet : Takk til deg ! Koselig at du liker navnet på bloggen,og Lofotbildet ! Og språket vårt,det er sikkert ikke like greit å skjønne hva jeg skriver bestandig....!

Koselig koselig : Takk !! Ja trøttingen ble en populær gave ! Krakkene er ikke bare til pynt nei,de er lakket to ganger med trestjerners lakk,så de tåler litt juling !

Mor og Far på Lierskogen : Ååååå,som jeg savner de turene til Sverige......får helt vondt ved tanken,kansje det kan bli en i sommer ,hvem vet.....! Her er enda isende kaldt,men ikke snø lenger :) Glad i dere også :)

Anna Lisa : Takk ! Godt at du kommer snart tilbake,men det er jo mye som er viktigere enn bloggingen,så du må ta den tiden du trenger :) Skal linke til deg,og takk for at du vil linke meg !! Kos deg :)

Heigrim : Takk for det,bestandig godt at noen liker det man gjør !! Og hver salgsmesse er like spennende......!

filuri sa...

Så lenge siden du la igjen en kommentar hos meg, men endelig fikk jeg det til å bli. Ikke hver dag man har gamle klassekamrater inne på bloggen... Nå kan du lure, du. Behöver vel ikke lure så lenge, antar jeg! Så flink du er til å lage ting, å få det til å bli! Jeg forsöker å male og lage, men tiden rekker ikke til! Når barna blir store skal jeg også...
Klemmer fra Filuri