16. apr. 2007

Loppis og litt natur....

Så var helgen over igjen , men den har jammen ikke vært så verst !! Et loppemarked og to fine turer, har det blitt. Idag har vi gått i fjæra igjen ,og det ble en givende tur.....kom hjem med mange materialer som har ligget lenge og fått juling i hard , nord-norsk natur ,og har helt klart for meg hva disse skal ende opp som ,så nå må jeg ta saga og hammeren fatt !! Lovte jo å vise noen av mine funn.....denne fikk jeg tre av , synes de var utrolig søte !


Disse bildene var jeg lenge i tvil om , var de pene eller stygge,-dere ser jo hva jeg endte opp med.........! Syntes rammene var for mye gull , men de er gamle og slitte i kantene , og en brunfarve kommer igjennom noen steder , så da var det greit... og glass-skåler kommer jeg utrolig godt overens med....så to små ble det ! Og den hvite kunne jeg heller ikke unnvære... To bilder til , måtte jo ha alle 4 ! Men hva skal man med en hel samling tefat og asjetter , når koppene mangler.....det lurte mannen i kassa på !! Han bare så på meg.....men svar fikk han , jeg skulle selvsagt ha dem under blomsterkrukkene , sånn som bestemor !! Han bare ristet på hodet....
Litt detaljer......Er man skrotnisse , så ser man "monn" i det meste ! En tom gammel lerke ? Ja ,jeg likte etiketten ! Grunn nok for meg ! Kasserolle til utebruk ,kommer nok en blomst oppi etterhvert. Grytekluter er kjekt å ha , og dusj-flaske fre IKEA også ! Og tre tallerkener fra Stavanger flint,med blått mønster. Samler ikke på det , men om noen andre gjør det , så er det bare å si ifra :) Fikk også med meg 4 hvite putetrekk , hvorav et var med monogram !! Og til slutt et gammelt fuglebur , det har jeg vært på jakt etter , lenge !! Stakkars mannen i kasssa , han var helt sjokkert , tror jeg......hun der kan jommen ikke være helt go',- kunne nesten lese tankene hans, ut fra ansiktsuttrykket....tjihi.........akkurat som jeg bryr meg !!Må bare ha med dette til sist....ser jo litt fristende ut ?
Nei , nå er det natta , vil ønske alle en fin uke , og så satser vi på masse pent vårvær ! Her skal males , sages og spikres , så da må været holde seg ! Kos dere , så kommer jeg plutselig tilbake , forhåpentligvis med 10 fingrer.......og en finere uteplass :)


20 kommentarer:

Pulsatilla sa...

De tallerkene med roser på var utrolig fine! Jeg er så glad i sånt rosemønster. Selv er jeg ikke så flink til å gå på loppemarkeder, det er mer mannen min sin greie. Men vi har arvet et helt hus med innmat, så skulle du komme i manko på glasskåler er du velkommen i kjellern' min ;-)

HildeS. sa...

Så masse flott du fann på loppemarked.Eg elsker loppemarked, men det er sååå sjelden det er det i nærleiken av oss.
Ha ein fin dag:)

Mikkeline sa...

Ser av funnene dine at vi har samme smak. Jeg samlet også masse rekved i påska som jeg etterhvert håper å få lagd noe av, men har ikke helt klart for meg hva det skal bli, kanskje speilramme, kanskje hylle, blomsterkasser for urter... Venter spent videre på ideer fra deg!

AnKa sa...

WOW her var det masse fint i bloggen din. Kommer gjerne tilbake å titter.
Ønsker deg en fin dag.

anniche sa...

Oj!
Det må jeg si- masse fint jo!
Likte så godt de underskålene du hadde funnet:)
Jeg kjenner igjen litt følelsen av rare blikk, hahaha....tror ikke de loppeselgerene alltid skjønenr hva vi driver med nei...hihi!

Signe sa...

Underbara naturbilder och vackra saker! Härligt med loppis! :)
Ha en fin tisdag!

Hulda sa...

SÅ fine loppefunn du har gjort! Måtte smile da jeg leste om mannen i kassa som lurte på hva du skulle med tefatene uten kopp. :) Har noen tefat som jeg setter kubbelys på av og til. Det er også fint. Lurt å ha under blomsterpotter også.

kreoline sa...

Jeg liker også godt loppemarkeder, så mye fint du har funnet. Likte så godt bildene og tallerkenen med rosen på, nydelig. Også nydelige naturbilder. Ha en fin dag.

moderncountry sa...

Å så flotte tallerkener og bilder!!! De bildene ville jeg så gjerne hatt her hos meg! Jeg leter faktisk selv etter slike pene kort for så å ramme dem inn i gamle vakre rammer, men de er neimen ikke lette å få tak i, iallefall ikke her jeg bor. Jeg er jo loppegal jeg og, hehe..fin utsikt mot sjøen der! Herlig :)

Helle sa...

Nydelige bilder fra havet. Æ syns det e koselig at det e så mange bloggera fra egen landsdel. Fine ting du fant på loppemarkedet:)

Solkatter & dammråttor sa...

Fina bilder på fina saker som du fyndat på loppis. Faten som du ska ha under blommorna...jättegulliga...har en massa liknande jag också.
Fina bilder på havet också =)

Ha det gott!

mona sa...

Pulsatilla : For et halvt år siden hadde jeg ikke en "rosete" ting,men påvirket som man blir av alle inspirerende blogger,har flere funnet veien hjem til meg....! Så heldige dere er da,som har arvet både hus og innbo ! Og takk for invitasjonen :)

Hildes : Ja,jeg var veldig fornøyd ! Kan gå der i timevis ! Snur og vender på allt......kunne jo gå glipp av noe ! Synd at det er så sjelden du kan få oppleve dette,for morsomt,det er det !

Mikkeline : Artig at vi har samme smak ! Jeg har lagd mye forskjellig av ting fra fjæra,må kansje lage et innlegg av det,en dag ! Har ikke fått laget det jeg skulle,av helgens fangst,jeg må holde på ute,og været har vært for dårlig,skal jo kose seg med sånt arbeid !!

Anka :Takk,takk, - du er hjertelig velkommen tilbake :)

Anniche : Ja skålene er så søte ! Tåler godt de rare blikkene,setter jo bare en ekstra spiss på turen....! Tjihiii... :)

Signe : Takk,takk :)

Hulda : Koselig at du likte loppene ! Og mannen ja,han rister sikkert enda på hodet.....! Jeg pleier også å ha kubbelys på noen,veldig søtt :)

Kreoline : Takk,koselig at du også likte loppene ! Er ikke så flink til å ta bilder,men vakker natur har vi mye av,gid jeg var litt bedre på fotografering.

Moderncountry : Ja,jeg synes også disse var fine,etterhvert....og billige,ti kroner pr stk. Betalte tohundre for allt jeg kjøpte !

Helle : Takk for det ! Enig med deg,artig at det er flere fra "samme" plass :)

Solkatter og dammråttor : Tusen takk til deg også :)

9na sa...

Så vakre naturbilder!

RedRobin sa...

Hehe, "skrotnisse"... Menn skjønner seg ikke på loppisfunn og sånt vettu! :o)

Gleder meg til å se hva du får ut av alle funnene dine!!

Ha en fin onsdag! :o)

Karna sa...

Så mye fint du fant, jeg synest bildene var nydelig, er jo så kosleig med slike blomsterbilder, tror ikke du skal angre på det kjøpet!

Mange fine tefat og skåler også, tefat er jo også greit å bruke til kubbelys....

Så litt igjennom gamle poster også, herlighet for et skattkammer din bestefar har, myyyyyye fint der!

Ha en fin uke!

Hemma på landet sa...

Puss och Tack, vad söt du är./ Stina

¨ella¨ sa...

Fine naturbilder elsker havet :O)
Så fine loppefunn,jeg bruker også asjetter under blomsterkrukker synes det er smart ide.
Jeg måtte le av hendelsen i kassa.
Elsker loppemarked mye fint å finne der til en lattelig penge.
Ønsker dge en fin dag.

Sunshinegirl sa...

Utrolig flotte loppefunn du har gjort! Det er jo bare så artig å finne "skatter" av andres "skrot".
En lopperunde for meg er som terapi for sjelen.
Her var det så masse fint så jeg kommer nok straks innom igjen;)

Kathrin sa...

He, he.... du skriver så humoristisk! Artig.

Hemma på landet sa...

Fy, för snö och storm. Vill ha värme NU!!!

Kram Stina