25. mai 2007

Sol,sol,sol .......deilig !!

Nå er det deilig å se ut.....nydelig vær,men varmt er det ikke,det skal vi ikke skryte på oss....! Likevel må man jo ut å pusle litt,var på loppis igår,der fant jeg en stor kurv,og den må jo plantes i ! Har tatt bilder av funnene mine,men det var veldig tomt da vi kom,så ingen stor handel,brukte 70 kr.......men kan nevne to nydelige tallerkener,bare for å erte dere litt....tjihi..joda,dere skal få se :) Måtte jo sitte litt ved dataen før leggetid,og var innom SYSTEMHUS,der jeg ble målløs av dette nydelige huset,og ikke minst beliggenheten ! Må være deilig å bo sånn,vi bor jo også veldig nært havet,men brygge har vi ikke...


Husker ikke hvor jeg fant dette,men en sånn vil jeg gjerne ha ! Praktisk og dekorativ ! Men har jeg plass til den da.....kan jo lage en litt mindre utgave,kansje...? Blir så inspirert av Hulda`s uteplass,og den fine "arbeidsbenken" hun har fått,men miljøet må jo passe,liksom.....og det får jeg ikke til her hos oss,bor jo i firemannsbolig......ingenting eget,bare verandaen,og den er snart full.......hm..tenke,tenke......nei,nå må jeg ut,dere får ha en fin helg og pinse,måtte solen skinne på dere,allt blir jo så mye lettere da :) Klem fra meg !!

8 kommentarer:

Tonje sa...

or ett vakkert hus=) Noe slikt kunne jeg ha tenkt meg ja....Håper du får en fin pinsehelg=)

Hemma på landet sa...

Oj, vilket hus. Kram Stina

Lily of the valley sa...

Whau, vilket fint hus. Spaljen skulle passa hemma hos mig. Tänk vad vackert och ha en sådan för lite redskap, amplar och blomster.
Kram
Lily

moderncountry sa...

Så mye flott du har lagt ut på siden din siden sist. Kan ikke skjønne hvorfor ikke jeg har lagret deg? Massevis av med flotte bilder og inspirasjoner :)
Elsker det huset jeg og!! Sukk..

Kathrin sa...

Så koselige bilder her.... det huset var bare helt nydelig!

Sonja sa...

Fin blogg du har.
Mange fine gamle skjønnheter du finner. Dette kan du.
Ha en fortsatt fin helg!

Guldkant På Livet sa...

Å, vilket hus!! Min dröm är en egen brygga, att bo alldeles vid vattnet och kunna hopp i och ta sig ett dopp på morgonen... Mari.

Mita`s hjørne sa...

Å jo.... et slikt hus hadde jeg også kunnet bo i... utrolig flott med egen brygge da...

Ha en flott dag...