23. jun. 2007

Hylla mi.....og litt av uteplassen....og litt maleprosjekter...

Først må jeg bare vise min nye blomstervase,som jeg har sett på,lenge.....og nå er den min !! Den fåes i to størrelser,jeg kjøpte den største..... :)


Og så lovte jeg jo før idag,og vise rekved-hylla.......sånn ser den ut ! Vet bildet er dårlig.....og for ikke og nevne den BLÅ veggen...kan den bli mer blå ??? Huff og huff og atter huff......jeg vurderte å henge den inne på en hvit vegg,bare for fotograferingen......Hadde sett for meg andre, store og grove knagger,men jeg får være på jakt.....

Hvorfor må hageslanger være orange,røde eller knallgrønne.....ikke diskre,akkurat...men det er jo ikke veggen heller....!!!!


Ikke mye vanskelig å lage denne ! Jeg tegnet og forklarte,og sambo'en sagde og skrudde......ikke så verst et team !!Ikke mye pussing,kun tegnet,sagd og skrudd sammen !
Forrige helg fikk jeg denne pyntekorg-planten av mamma,satte den oppi sammen med kirsebærtreet.Steinene er samlet i Steigen,og har vært med på flyttelasset til Asker,og nordover igjen....hehe...steingal i ordets rette forstand !!

Og enda mer stein.......og min nye vannkanne,så fin atte ! Og de svarte bøttene bak,er pottit-åkeren min.......tjihi... :) Sink-baljen er jeg veldig glad i,har to stykker,og de har jeg fått av mor Ingjerd på Lierskogen (Asker),som hadde dem hjemme på Mysen,i hennes barndomshjem. Så de er også bereiste.... :)


Og så litt maling til slutt,har utstilling 28. juli,så da må man jo ha noe klart før man drar på ferie.....Så vil jeg bare ønske alle en fin St.Hans,nå er det jo natta,snart kvart på tre,så det er jo faktisk idag...... :) Natteravnen må vel komme seg i seng,ellers sover jeg vel over både bål og grilling........ :( Kos dere iallefall,med god mat, - og god drikke !!!!
10 kommentarer:

elin1976 sa...

Hylla ble nydelig. Skikkelig røff og flott. Den likte jeg! Så fin vasen din er. Slik kunne jeg også godt tenkt meg. Samler på fattigmannsølv. Å ja hvorfor ikke slå til med den største med en gang? Det hadde jeg også gjordt. Ha en fin dag. Masse klemmer fra Elin:O)

RedRobin sa...

Superfin hylle! Og lekker blomstervase også.... *misunnelig, misunnelig*

Ønsker deg en super St.Hans feiring!

Ida sa...

Flott hylle! :)
Og ellers god stemning hjemme hos deg, ser jeg.
Koselig.
God st.Hans til deg også. :)

Ida sa...

Skiltene var forresten fine også. :)

Kreoline sa...

Nydelig vase du, jeg har den lille, skal nok ha den store ogs. Hyllen din var bare helt lekker, heldig du som har en snekkerkyndig mann. Ellers var det koselige bilder fra terassen din. Ha en fin søndag, kos deg. Klem fra Mona.

Beathe sa...

så fin hylle, kos med ting man har laget selv, eller fått mannen til å lage hehe;)
så det var mange flotte funn fra finn, har sluttet å se på ting som ligger utenfor mitt fylke , er så mange fristelser, men akk så dyrt å få det fraktet....Lysestaken var lekker:)

Mikkeline sa...

Hylla ble kjempefin! Det er så stilig at du kombinerer det røffe materialet med litt border og "jåleri". Jeg har også tenkt på en slik kombinasjon med mine rekvedprosjekter, men jeg er ikke kommet lenger enn til å samle litt ved. De ligger i en skjemmende haug utenfor naustet og barna kaller de "skattene til mamma", og så ler de litt. Jeg får vise dem hylla di, så tenker jeg de blir stille.
Den grønnfargen du spurte etter heter urtehage, og er fra Jotun, jeg tror den er ny av året. Den gjør seg så godt blant furu, bjørk og gran. Når det er skumt (lenge siden sist det nå da men...)vises nesten ikke huset. Det kan jo være litt skummelt med grønn maling oppe i naturens grønnfarger, men denne har Jotun virkelig vært heldig med.
Ha ei fin uke!

Interiørhuset sa...

åh...for ett vakkert bilde du hadde øverst,det stillebenet var virkelig vakkert=) Den hylla ble rå,det må være utrolig flott og vite at du har brukt "gammelt" tre.Den designen på hylla likte jeg kjempe godt=)
Du er utrolig flink til å male og dekorere,hvor skal du ha utstillingen?

mona sa...

elin 1976 : Koselig at du likte hylla !! Jeg kommer nok til å lage fler,det var rett og slett morsomt.... ! Samler på fattigmannssølv,jeg også,men har bare to ting....kommer vel flere....hehe..!

Redrobin : Takk,takk :)

Ida : Takk for det :)

Kreoline : Ja,jeg er veldig glad i vasen,skulle gjerne hatt den lille også.......! Artig at du likte hylla,den er VELDIG lett å lage,så bare sett igang,du trenger ikke en snekkerkyndig mann......men det hjelper....hihi...for jeg er nemlig litt utålmodig !! Koselig at du likte "stylingen" av terassen vår,den er stor og praktisk,så vi er veldig fornøyde :) Ha en fin uke, Mona.

Beathe : Ja,ikke sant......hehe....men det var iallefall jeg som sto for ideen..!! Tjihi...... :)Du er nok lur som ikke ser så mye på finn.no,hadde jeg hatt like mye fornuft,hadde jeg vært spart for mange våkenetter...kremt...!

Mikkeline : Artig at du likte den ! Jeg syns også det er litt stilig å kombinere det røffe med litt pynt...skulle egentlig bore noen hull til "blonder" også,men det tar jeg på neste....har mye rekved !!!Så snill du er som forteller meg om farven på huset,den er bare helt nydelig. Som du sier,er det veldig vanskelig med grønn,men denne er bare helt RETT,veldig,veldig fin ! Tusen,tusen takk !! Ha ei fin uke,du også,så gleder jeg meg til å se hva som kommer ut av skattene dine :)

Tonje :Takk,takk - koselig at du likte bildet :) Koser meg når jeg setter sammen ting og tang,men ikke bestandig de står så lenge på samme sted...hihi ! Så fint at du likte hylla også,veldig morsomt å "designe" egne ting,men tror naboene stusser over alle mine rare ideer.....siden den henger ute,er det jo mange som ser den.... ! Utstillingen min skal være i Steigen,under et arrangement som heter Sagaspillet,tredje året jeg skal være med. Utrolig morsomt,da det skal være på et gammelt bygdetun,pleier å være god stemning,og mange kjøpe-villige !!! Første gangen solgte jeg for utrolige 25 000.- gjett om jeg mistet nattesøvnen.....ble jo helt satt ut,hadde sett for meg to-tre tusen.....så det fristet veldig til gjentagelse,kan man si !! Ha en super uke :)

EVA AGNES sa...

Så fina skyltar du gör. Hyllan är jättefin. Den blå färgen har jag på mitt hus också. Runt fönster, taklisten och dörrarna. Den gången jag målade det tyckte jag mycket om den färgen. Smaken ändrar sig då och då.
Håll ut! Den färgen kanske blir modern igen.'
Kramar Eva Agnes