24. jun. 2007

Kjerringøy.......og litt inspirasjon fra Eva Agnes !

Så var helgen over igjen,og den har vært utrolig bra,igår hadde vi 23 grader i skyggen,og bål-røyken lå tykk over oss,ingen vind !!!! Deilig !

Vil vise dere litt bilder fra forrige helg,fra Kjerringøy Handelsted,syns det er en utrolig fin plass. Været var ikke helt bra,men jeg gikk meg en tur helt alene med fotoapparatet....ingen andre,ikke en eneste turist så jeg.......nesten rart !
Her skulle det ikke være lett å bryte seg verken ut eller inn.....dere ser sikkert gitteret på innsiden.


Ble så inspirert av Eva Agnes sine gjør-det-selv ideer,at jeg måtte prøve meg litt......


Hentet to bokser og et glass,og satte igang.........

Og vips,så ble det en lykt,og to bokser til penner eller andre dubbeditter........med bilde av pappa på ! Visste ikke om noen sider med gamle bilder,så jeg brukte de jeg hadde.......


Og et lys,med bilde på.............Og sånn ble lykta med lys i.........bildet ble litt stort,men morsomt var det likevel,og flere bilder er allerede skrevet ut,så det fristet til gjentagelse..........
Så tar vi fatt på siste uka før ferie.........nå er man i ferie-modus,gitt.......mye malingsprosjekter jeg må ha ferdig før helgen,så det spørs om bloggen blir prioritert......men ha en fin uke iallefall,nyt sommeren,nå er vi jo på feilsiden av St.Hans.......og bare tre uker igjen,med midnatts-sol...........ikke bra....... :)
10 kommentarer:

Hulda sa...

Så flott rekvedhylla di ble! Virkelig fin! Du har det jo så flott på terrassen også, med krukker og kar. Likte også veldig godt de bildene fra Kjerringøy, rart at det ikke var en turist der, engang, som du sier. :) Flotte lyslykter og lys du har fiksa. God natt!

BO sa...

Kjempeskjønne glas! God ide, til julegaver, eller innpakning... Veldig fint!

Interiørhuset sa...

åh...det er så nydelig på kjerringøy=) Takk for koslig tilbake blikk. Så koslige og flotte ting du har lagd=) Denne bloggverden er en nydelig inspirasjonskilde=)

Ida sa...

Flotte bilder fra Kjerringøy. :)
Og lyktene/boksene dine ble skjønne.
Nyt de 3 siste ukene med midnattssol.
God uke til deg også. :)

EVA AGNES sa...

Nej så fina glas och burkar du har gjort. Festlig idé med bild av din pappa på dem. Annorlunda än mina men ändå insspirerade av mig. Vad jag blir glad att kunna dela med mig.
När jag ser dina burkar får jag genast nya idéer..
Väldigt fina hus de du besökt. Härliga färger men det brukar väl inte vara så ödsligt?!
Kramar Eva Agnes

Beathe sa...

så mage flotte bilder, kjerringøy ser virkelig ut som et nydelig sted!
Så søte glass, en strålende ide;)

Henriette sa...

Akk, bloggverdenen er fantastisk... Kryr jo av gode tips!
Kjempefine bokser og lykter :)

Ellie sa...

Så flotte bilder fra Kjerringøy. Ser ut som en nydelig plass! Artig måte å bruke gamle fotografier på, det er utrolig mye man kan bruke kreativiteten til, når man bare finner den! :-)

RedRobin sa...

Så flotte bilder, virkelig et nydelig sted Kjerringøy. :o)

Artige bokser du har laget deg!

Ha en fin uke og en super ferie!!

Mia sa...

Nydelige bilder fra Kjerringøy. Og så heldige dere var som fikk fint vær til sankthans (her var det bare regn og atter regn). Og så fine ting du har laget av glassene og boksene. Masse artige idér.