6. jun. 2007

Lett blanding !

Ettersom dagen for det meste har blitt tilbragt i sengen,pga. migrene,har det ikke skjedd så mye spennende her......har malt litt ute,det er allt.


Men en liten titt på finn.no, rekker man jo før man hopper i køya igjen.....søt denne ?


Disse var vel en smule feil farve......?! Ser for meg trekk i lin,og treverket i hvitt....selvsagt ! Absolutt litt spesielle.....artig med toseteren ?

Jeg drømmer veldig om en sånn sofa på mitt fremtidige kjøkken,hvitmalt riktignok,og med nytt trekk,prisene er veldig varierende,men igjen er det frakten fra Oslo som stopper kjøpet.....


Og denne var vel søt ?Oiiiii,disse var absolutt i min smak !! Skrev mail med en gang til selgeren,forstod av annonsen at prisen var 100 kr,men synes det var innmari lite...og det stemte, 550,- var den riktige......
Ikke så verst disse heller................+

Dette huset er til salgs i Oslo,for en utrolig høy pris........men huset fristet ikke i det hele tatt,det er enormt. Inngangspartiet er derimot veldig fint....ikke sant ?


Og til slutt en sofa til,synes denne er nydelig,selges til høystbydende......men eieren bor desverre i Drammen,uflaks igjen........men en dag må det vel komme en til salgs her nord........!
Ønsker dere alle en fin onsdag,her er enda sommer og blå himmel,en fryd å våkne til fuglekvitter ! Noe som ikke er så koselig,er at noen vandaler har gått løs på fuglelivet her,og skutt måker mens de ligger og ruger på eggene sine,er det mulig.......hva er det som rører seg oppi hodene til folk ? Jeg blir både forbanna og sjokkert over sånne folk,hadde jeg sett noe sånt,hadde ikke telefonen til politiet vært langt unna !! Desverre har ingen vitner meldt seg,men det håper jeg inderlig at noen gjør,så synderne får svi ! Sånne mennesker har jeg absolutt ingen respekt for........8 kommentarer:

Hulda sa...

Så flotte ting du ser på finn.no. :) den sittegruppen hadde absolutt gjort seg i hvitt og lin ja. :) Bra at du vil gi meg en "guida shoppingrute", hehe.. :) Nå skal jeg ut og plante før jobb, nyyydelig vær!

moderncountry sa...

Ojda, det hørtes ikke ut som noe jeg ville satt pris på!! Grr..nei, noen eier ikke vett i hodet i det hele tatt! Sikkert noen ungdommer som driver dank, kjeder seg og vil bare finne på noe med action. Typisk..
Så synd du har migrene. Samboeren min er plaget av og til, ofte i helgene når han slapper av etter en lang ukes med hardt arbeid. Håper det går fort over og at du kan få nytet sommeren. Hvordan er været der oppe i nord da?
Noen fine funn har du iallefall fått øye på! Likte benken veldig godt jeg da, formene var vakre!
God bedring!

Sanna sa...

Finn.no er en kjekk kar ! Helt enig med deg ;o) Må bare si meg enig i din anbefaling om å besøke Bodø og Kjerringøy ! Var der for to år siden og jeg tenker fremdeles tilbake på det besøket med et stort smil om munnen. Stedet viste seg fra sin vakreste siden med strålende sensommersol og blått hav. Ingenting er vakrere ! Kan nok hende jeg må tilbake dit om ikke så lenge. Får spørre venninnene i Bodø om de orker ha meg på beøsøk igjen snart......

Interiørhuset sa...

så mange flotte ting du har funne på finn igjen=) Det er alltid noen som skal ødelegge og vandalisere og det er en stor stor skam. Håper de skyldige blir tatt og får den straffen de fortjener...kanskje plassere dem over rede for å ruge...hehe.

Migrene er kjipt,det er jeg også plaget av,får håpe det går over slik at du kan nyte det flotte været=) God bedring

Eva Agnes sa...

Mona jag hoppas innerligen att din migrän är över. Det hade jag ofta förr och vet att det tar ung. tre dagar.
Hoppas också att du får tag i en sådan soffa där du bor, i Norr.
Någon gång ska väl det hända.
Bilderna är mycket läckra.
Kramar Eva Agnes

thea sa...

Finn er et artig sted ås "suse" rundt. Masse fint som selges, men og som har blitt ødelegt noen ganger. synd det meste mn vil ha selges i Oslo, og frakt blir knotete. Håper du slipper migrene og istedet kan ut å kose deg i solen:)Ha en flott dag! thea

Ida sa...

Ja. Her var det mye fint...
Drømme drømme... ;)
Håper at migrenen har fordufta.
Ha en deilig fredag i morgen. (:

TLS sa...

så mye fint....artig å se.