7. jun. 2007

Vond og trist stillhet....

Vil bare komme med en forklaring på hvorfor bloggen ikke har blitt prioritert. Igår våknet vi til fortvilte rop,fra en mamma som fant sin lille gutt død i sengen ,dette skjedde hos våre nærmeste naboer. Alle kan nok tenke seg hvor grusomt det var,så igår og idag har vi bare gått rundt oss selv...... Fra å være en lykkelig familie med tre små gutter,er plutselig allt snudd på hodet.....så kort er veien fra lykke til tragedie.....noe vi tar for gitt,er plutselig ingen selvfølge.
Ingen kjenner dagen før solen har gått ned........

10 kommentarer:

Hulda sa...

Så trist.. Man kan ikke forestille seg hvor vondt noe slikt må være. Var det en liten gutt?

mona sa...

Hulda :Nei,man kan nok ikke forestille seg det....gutten var 6,5 måneder.

Interiørhuset sa...

huff for en måte å våkne på,det må ha vært grusomt.
Stakkars dere og familien som mitet sitt kjære barn... Det er liksom ikke så mye man kan si,for ord kommer så altfor kort.
Ser du har svart gutten var 6,5 mnd...å da begynte tårene mine å trille...så liten gutt.Det er da man kan kalle verden urettferdig.

Jeg har opplevd at noen av mine nærmeste har mistet to barn i krybbedøden og den ene var på litt over 6 måneder,så dette ble en lite vekker igjen..

Dere får ta vare på hverabdre og støtte deres naboer så godt dere kan.

Stoor trøste klem fra Tonje

Elizabeth sa...

Så ubeskrivelige triste nyheter.
Kan ikke forestille meg hva de og dere går gjennom akkurat nå, men tenker på dere og på familien som mistet en liten.

Mor Ingjerd sa...

Kjære Mona og Roar
Dette var en trist melding.Livet har sine vonde sider,det gjør bare så forferdelig vondt når det kommer så nært.Håper dere får støttet og tatt vare på hverandre både dere og familien i sorg.Tenker på dere. Ringer senere
Glad i dere.

Karna sa...

Huff så forferdelig! Kan jo ikke være noe værre enn å miste et barn.....

Lensom sa...

Livet kan ta noen grusomme vendinger iblant for noen av oss. Spesiellt det å miste et barn må være så ufattelig grusomt og urettferdig... ord blir fattige !!!

Alle gode ønsker for dere og naboene fremover...

*klem*

HeiGrim sa...

Alle mødres mareritt må det der være....Har selv opplevd døden i nesten alle aldersgrupper og konklusjonen er den samme: Døden har ingen alder, og brutal er den uansett, men er vi fødd til verden skal vi herfra en gang.......Jeg er av DE som har opplevd det meste, nå er døden på en måte blitt naturlig, og det er den jo. Men i dagens samfunn hvor alle skal være ung og fresh, og leve evig, blir døden så fjern og uvirkelig. Men å mise et barn er meningsløst og det har en sorg som aldri slipper taket, du lærer deg bare å leve med den........Jeg føler med foreldrene og spesielt mamman som har båret den lille under sitt hjerte.......
Gi henne en varm klem fra meg når anledningen byr seg, og vær så snill å vær der for henne om du kan! Tenker på dere!

moderncountry sa...

Å nei så forferdelig!!
Helt ufattelig og meningsløst. Kan skjønne at dere er i sjokk nå alle sammen. Dere lever jo sikkert sammen med dem og føler både sorgen og smerten dems. Håper dere kan finne trøst og støtte i hverandre i denne tunge stunden. Jeg ønsker dere alle sammen det aller beste fremover, varm hilsen fra Aina

gemini sa...

verden er så ufattelig grusom noen ganger!! klarte ikke la være å grine da jeg leste dette.Har tenkt den fæle tanken så mange ganger,på hvor ubegripelig vondt det må være å miste ett barn.Ble selv mamma for 4 mnd siden,så jeg kjenner veldig sterkt på den følelsen om dagen.. støtt de kjære foreldrene så godt dere bare kan..