10. jun. 2007

Isende kalldt....huttetu......

Idag har vi sol på 17 dagen,uten nedbør !!!! Men vi har vind,også.......isende kald,fra havet......så nå måtte jeg inn og varme meg igjen. Og da sto plutselig pc'n foran meg........ Isabella Smith har utrolig mye fine ting.......hvem hadde sagt nei takk,til disse..... ?Praktisk,denne her ? Og pen og se på er den jo også,og det liker man jo.......

Er ikke glad i grønnfarve egentlig,men denne lysegrønne synes jeg er nydelig.......på allt fra hus til ting og tang.


Tenk og få ordne til en sommerfest i hagen,(for de som har hage,da...) -og kunne dekke på med fine kopper og kar,i disse nydelige fargene,mmmmmmmmm............Fine...............? Jepp ! Vil haaaaaaaaaa !
Og denne termosen er jeg veldig på jakt etter,er litt kresen,har funnet mange i rett farve,men med feil motiv........sær ? Tja,det kan man vel si......men jeg venter....må vel ha flaks en gang.

Denne var da veldig fin og femfor allt,praktisk......? Er ikke så glad i den jeg har,fra Tupperware ! Den er jo grei nok,men ikke pent å sette den på bordet,nei.....


En liten hagedrøm......dette er nok drømmen til oss begge to,å en dag bo et sted der dette kan få plass......må vel begynne å samle vinduer ? Min samboer sa igår at skulle vi ,så skulle vi ha et som ikke var i plast,dermed var det avgjort........YES,det likte jeg....nemlig litt dårlig erfaring med denne plasten.....og dette er jo så koselig i tillegg !! Tenk å ha et lite party inni her,med maaaaange tente lykter.....ja,nå er jeg i drømmeland igjen,det er igrunnen en fin plass......Og til dere som husker at jeg var på intens jakt etter denne....nå har jeg funnet den :) :) :) Tusen takk til alle dere som engasjerte dere,utrolig snillt :)
Og tusen takk til dere som kommenterte mitt forrige innlegg......det verste sjokket er over,men tomheten og savnet er jo der....og kommer til å være det lenge. Familien støtter godt opp om dem,og vi skal selvsagt gjøre hva vi kan,for å gjøre ting lettere for dem....at veien blir lang,vet vi jo alle.... Heldigvis har de jo to små gutter og ta seg av,noe jeg tror er veldig bra.
Håper dere alle har hatt en fin helg ! Vi var på loppis på fredag,og bilder kommer snart !
5 kommentarer:

moderncountry sa...

Ja, vet du vi har faktisk hatt det litt kjølig i kveld vi og, og det er helt utrolig ettersom vi for to dager siden satt og svettet halvt ihjel! Men det var deilig med ett par dager med litt frisk bris og lavrer temperaturer. Jeg trives best mellom 15 og 25 grader jeg :)
Jeg er også veldig glad i Isabellas butikke, ho har så mye lekkert, man vil jo bo der ikke sant? Hehe..ha en fortsatt hyggelig kveld inne i kosen!

Interiørhuset sa...

Åh...jeg skulle ønske jeg hadde vært der oppe nå som det er kjølig der,her er det så varmt at jeg nesten holder på å svime av hele tiden.Å sitte i ro og svette det er pyton....
Mange vakre ting ja=) Den termosen er ikke å finne hos anniche?? Så hun hadde fått inn flere igjen...

jeg har drivhus,men bruker det ikke...kremt det har bare ikke blitt prioritert.

Karna sa...

Mye fint du viser oss, flere ting her jeg også kunne tenkt meg. Jeg har invitert noen venner til hagefest den 23. juni...måtte bare været holde seg...

Slike termoser selger de hos Kremmerhuset, fant min der for noen år siden...

Torill sa...

oioi, her var det mye fint, du! Det er så mye fint å finne nå, jeg skulle bare så gjerne hatt en lottogevinst jeg kunne tatt av...
Ha ei fin uke:)

mona sa...

Moderncountry : Helt enig med deg ang. temperaturen......men idag er det helt ufyselig her,vind og blåst.........så en mellomting kunne jo vært bra ! Kunne godt bodd (eller helst jobbet) hos Isabella.....det hadde passet meg utmerket :) Kos deg,og ha en fin uke.

Interiørhuset : Ja,bare kom.....men idag er det litt vel vått og luftig,så du må bare nyte svettinga......hehe ! Joda,jeg fant termosen hos Anniche for en stund siden,men den var allerede utsolgt.Og du,det drivhuset kan du vel stable i en konvolutt,og sende til Bodø.......tjihi.... :) Kos deg !

Karna : Lykke til med hagefesten,håper du har flaks med været da,det er jo litt viktig :) Men du har jo det fine buss-st....eh...hagehuset ditt,så koselig blir det nok uansett !! Jeg har sett disse termosene hos Kremmerhuset,men da var det med sånne Kina-inspirert motiv,og det vil jeg ikke ha,sær som jeg er..... Ha en fin uke :)

Torill : Ja,den lottogevinsten hadde gjort seg,her i huset også.....null problem ! Fristelsene står jo i kø,når man er hekta på interiør.......Ha en fin uke,du også :)