11. jun. 2007

Utfordringen !

Endelig har jeg bestemt meg.....har mye jeg setter stor pris på,men måtte jo velge tre ting,så da ble det disse ! Dette fatet,fra Steninge Slott,er jeg velgig glad i ! Har ønsket meg det lenge,og til bursdagen min ifjor fikk jeg det av min samboer.....snill,ja...! Ettersom jeg ikke får male de panelte veggene i leiligheten,måtte jeg jo henge det på den hvite.....synes det kommer veldig godt frem,her. Denne veggen var mørk grønn da vi flyttet inn.....men det varte jammen ikke lenge !! Fysj......lyst og lett,må det være :)Peisen setter vi også veldig stor pris på ! Utrolig godt å tenne opp i denne på sure vinterkvelder,og sitte i sofaen og se på flammene.....hm,nå hørtes det nesten ut som jeg lengter til høsten....men det er absolutt ikke tillfelle,nei !
Og så må jeg ha med vinduene fra Sigdal,selv om de har vært vist her før ! Er veldig glad i dem,og siden vi sjelden har anledning til å være der oppe,er det ekstra koselig ! Da har vi liksom med oss en del av Sigdal,hit til Nord-Norge......og det er jo kos,siden samboerens familie bor så langt ifra oss :) 24 timers kjøring,i ett,om vi skal ta turen......så noen helgeturer er umulig.......MEN i ferien,da skal vi nedover,og da blir det stor stas,gleder oss masse,og har programmet klart.......mange ting vi savner,Aker Brygge,Akershus Festning,Holmenkollen,Nærsnes......og masse mer !

Nå må jeg sette meg litt med malesakene,og været er ikke fristende å være ute i,så da så.....håper det er bedre hos dere,kos dere så lenge :)

6 kommentarer:

Koselig koselig sa...

Så fint fat!!! Er det stort? Dypt? Det ser i allefall kjempeflott ut.
Sigdalvinduene også veldig fine!

Skjønner godt at dere savner Aker Brygge og mange andre ting her nede. Er veldig kos å være i Oslo en gang i mellom.Har bodd der i mange år jeg også, og selv om det ikke er så langt herfra, så blir det ikke til at jeg tar turen så ofte, dessverre... men i sommer skal jeg!

mona sa...

Koselig koselig : Takk,takk,-fatet er 4 cm dypt,og 37 cm i diameter. Ja,det er rart med det,-vi var nok ikke så flinke til å være på alle disse fine stedene da vi bodde der nede.......da hastet det liksom ikke,man kunne jo gjøre det når som helst......! Men nå savner vi det veldig.......og gleder oss til å oppleve disse "perlene" igjen :)

Cia sa...

Hej och va roligt med din kommentar i min blogg! Va fina dina fönster är! Det är nåt sånt som jag tänkt göra av ett fönster, sen när jag hinner...;) Ett fönster har vi faktiskt i vardagsrummet som ram för några bilder. Nu ska jag läsa lite till i din blogg, jag kommer säkert att titta in på nytt!/C

Interiørhuset sa...

det var noen nydelige ting du hadde som favoritter=) Det gamlevinduet er bare sååå flott og dekorativt.noe slikt er mine drømmer om å få ha i mitt neste hus=)

mona sa...

Cia : Koselig at du kom innom :) Ja,jeg er veldig glad i mine vinduer,har bare ikke plass til å ha alle fremme på en gang.....og det er synd :( De er jo så dekorative,og gir en god romfølelse ! Din ide med bilder inni,er jo også fint !!

Interiørhuset : Takk for det,er veldig glad i dem ja ! Har flere vinduer,noen har jeg tenkt å ha litt hvitlasert farve på....men det er jo så synd å ordne dem,for så å sette dem bort,på vent.......jeg er en utålmodig sjel,nemlig.....men,men !Får håpe du finner noen !

Tabergstösen sa...

Hej, vad glad jag blev över att du hittat till min blogg, din kommentar värmde! Ja fy vad man saknar sina älskade djur när de inte längre finns hos oss. Man önskar de levde lika länge som vi.. Vilken mysig blogg du har och vilken härlig spis! Förstår att du tycker mycket om den. Det är så mysigt att tända en brasa. Och fönstren är underbara!