11. jun. 2007

Utsikten vår,og litt loppefunn.....

To innlegg på en dag......ny rekord,enten eller,med meg !
Her er iallefall utsikten vår,kl 3 på natta !!!! Er det rart man blir døgnvill ? Ikke lett og legge seg ,nei......og jeg som har samlet små glass i bøtter og spann,og lagd lykter av dem.....ehhh...hva skal dem lyse opp,liksom ? Blir mobbet for dem....men bare vent til høstmørket sniker seg frem,DA skal de samme mobberne få se på stemning,ja..........


Denne var vel yndig ? Fikk med meg to,tror ikke det var fler,men jeg var nå fornøyd......

Fikk også maaaaange heklede duker,små nuppereller og litt annet småsnacks.......kan jo komme til nytte,man vet jo aldri. Må vel ta frem symaskinen en vakker dag !


Hva er det med meg og tefat.....kunne ikke gå fra disse ! Flere damer tok dem,for så og sette dem tilbake....å da var jeg ikke sen,kan man si ! De er jo bare nydelige med et kubbelys på !Og to asjetter fant jeg,i samme stil ! Tok jammen dem også........men altså ingen kopper til,skulle gjerne sett hvordan dem så ut.........nydelige var de nok,uansett ! I tillegg fant jeg en tallerkenhylle,men den er under oppussing,så bilder kommer. Så nå fikk dere sett mine funn.......men nå er det snart natta,kos dere så lenge :)
12 kommentarer:

Hulda sa...

Oi,oi så masse fint du har vist i disse to innleggene. :) nydelig bilde av utsikten fra huset deres, og flotte kopper du har kjøpt på loppis. Det er så spennende å gå på loppemarkeder og bruktbutikker, alltid dukker det opp små og store gullfunn. :)

Stemmer det at det er en flott interiørbutikk i Bodø som heter Charlotte? Syns du har nevnt det før en gang. Hvilken stil har de?

mona sa...

Hulda : Ja,jeg var storfornøyd med funnene mine ! Elsker jo å gå og titte rundt......da glemmer jeg både tid og sted ! Joda,det stemmer med butikken,de har veldig mye fra SIA,har alt fra møbler til søte små dubbeditter også,mye dyrt,men jeg faller som regel for små billige ting,heldigvis......absolutt verd et besøk ! Når er det du skal hit ? Jeg skal jo lage en "handlegate" til deg,hehe.....

Hulda sa...

høres ut som en butikk vel verdt et besøk. :) vi skal dit 2 uka i juli. :)

JULIE K sa...

Så vakker utsikt du har. Ja i denne lyse årstiden er det nesten umulig å gå å legge seg : )

Eva Agnes sa...

Hej Mona!
Vilken underbar utsikt du har från ditt hem. Bodö mellanlandade jag i 1963!!! på väg till Japan. Jag glömmer aldrig i hela mitt liv vilken strålande syn det var att flyga in över Bodö. Solen som reflekterade i bergen vilka sköt upp direkt ur havet.
Där skulle jag kunna leva.
Så fina saker du har fyndat med rosor på. Var det en auktion eller en loppis. Jag hade inte heller kunnat lämna dem kvar.
Kramar Eva Agnes

Koselig koselig sa...

hah ja... bare mobb igjen når det blir mørkere du! minner meg om at i fjor besøkte vi familien vår i Nord-Norge, det var iskaldt og dårlig vær. Vi hadde med oss hengelykter til å ha ute på uteplassene deres. De hadde ikke noen spesielle uteplasser, bom :( Det ble litt dumt da... men men, de kunne jo sikkert ha de inne :)

Cia sa...

Fin utsikt från ditt hem!
Jag skulle inte kunna sova så bra för ljuset ute om inte vi skulle ha våra mörkergardiner som utestänger allt ljus.

Och vilka ljuvliga koppar du har fyndat :) förstår att du är glad över dem!

Guldkant På Livet sa...

Vilkan fantastisk utsikt du har, helt udnerbart!! Och sånt vackert porslin med rosor på!! Mari.

Ida sa...

Åhhh. De koppene var nyyyyyyydeliiiiige! (:
Skjønner godt at du blir døgnvill... Hehe. Men, tipper at lysene blir fine utover høstkveldene. Men, det er leeeeenge til.... ;)

moderncountry sa...

ÅÅÅÅÅÅÅ! Så mye flott du fant deg!! Jeg hadde vært i himmelen :) Jeg samler på engelske tekopper med rosemønster og jeg har to kopper som ligner litt på de du har,dine var nydelige! (litt subjektiv her da, hehe) Heklede gardiner fant jeg også her om dagen, ser nesten ut som vi har gått på tur sammen, hehe..nydelig duk :)Å utsikten din var jo bare "to die for"! Heldig jente du :) Men det var da veldig lyst det var på natten da, skjønner kroppen ikke skjønner noe. Ha en, eh, lysrik kveld? Klem ;)

mona sa...

julie k : Takk for det,fint å bo ved havet....er helt avhengig av det ! Er vel litt med at man er født og oppvokst i fjæra.... :)

Eva Agnes : Takk,takk ! Liker oss veldig godt her,ja ! Må se havet....... Så koselig at du har vært i Bodø,og at du likte det du så !! Vi trives kjempegodt,mellom bratte fjell og lange fjorder. Koppene med roser fant jeg på loppis,125 kr betalte jeg for allt.

Koselig koselig : Det var jo synd med gavene dine,men kansje du gav dem et hint.......kansje de har lagd seg uteplass nå ? Uansett ble de helt sikkert glade for lyktene,det er jeg sikker på :)

Cia : Jeg har også mørke gardiner.....og persienner ! De er veldig kjekke,når migrenen kommer.....er helt avhengig av dem ! Men jeg klager ikke på sol og sommer,deilig er det,selv om man sover litt lite...hehe...!

Guldkant på livet : Tusen takk for fine ord :)

Ida : Ja,koppene så jeg med en gang......de måtte bli mine,og heldigvis satte alle dem fra seg igjen,så der hadde jeg flaks ! Lyktene mine skal nok komme i bruk,men som du sier,er det leeeeenge til,først skal vi nyte lyse nordlandsnetter......kos deg :)

Moderncountry : Glad i koppene,ja ! Blir søte med telys i......! Er svak for heklede ting også,ettersom jeg ikke hekler selv.....må jo passe på,på loppis da ! Kjempefornøyd med utsikten vår,men bare flaks at vi havnet akkurat her,skulle egentlig bo midt i byen......så nå krysser vi fingre for å få lov å bo her lenge ! Kos deg,du også :)

Interiørhuset sa...

wow så mange nydelige ting du fikk tak i på loppis...de små tallerkene kommer til å bli kjempe fine med levende lys på....
Er spent på bildet av tallerken hyllen=)