19. aug. 2007

En forlatt perle i Digermulen....

Vil du være med inn og se,kansje.......


Tror det må være en stund siden dette har vært bebodd,men vedlikeholdt er det til en viss grad,heldigvis....for huset er jo nydelig ?

Mektig natur,som nærmeste nabo..... ! tenk og få lage en hage rundt dette.......nei,nå går vi inn.........

Ikke særlig modernisert,og bare fine,gamle ting........


Se den fine lampen......puten i sofaen...og bildene på veggene.....tro hvor dette ender,når en kjøper melder seg.........jeg lurer......tar eierne det ,eller havner det på loppiser og bruktbutikker,tro....???Fint portrett, og speilet var nydelig........og alle småbildene på det lille bordet.......

Veldig fin ovn ! Og artig bilde av kua på veggen......
Jeg liker så godt divaner,det minner meg veldig om stuen hos farfar og farmor........sa bestandig at en sånn skulle jeg ha når jeg ble stor ! Men jeg har ikke fått det enda,gitt......og ikke vil jeg bli større,heller......hihi.....


Mmmmmmm,så koselig.....her er det mange ting man kjenner til !! Sånn vask hadde farmor og farfar,sånn hylle i hjørnet,med hylleborder, - og sånne stoler........Skikkelig fine senger....ikke mye IKEA over disse.....og ikke har det vært malt,kansje kom det av lite penger.......
Koselig må det være å tenne opp i denne,kansje til og med bake boller i den.....? Tenk så morsomt det hadde vært og fått vasket ordentlig,hengt opp nye gardiner.....og satt sine kjæreste eiendeler,inn i dette miljøet......sukk.....se forresten den snertne hyllen over ovnen,med kaffekjelene på !!

Mange familiebilder,og så mange utrolige møbler.....lurer på hvor mange som møter opp på denne visningen.......


Fine farger,og søtt interiør.....bare å zoome inn alle detaljer !! Fint hus,hva ? Men huset ligger desverre på feil plass....prisen er mellom 700 og 800.000,hadde det ligget i Bodø,kunne man vel plusset på ganske mye,er jeg redd !!!

Her er det en rolig søndag,plenklipping og litt pusling ute,ikke sol.....og ikke varme.....hm...er sesongen for utekos over ??? Håper ikke det.... Ha en fortsatt fin dag :)

18 kommentarer:

Hulda sa...

Så utrolig fint det var der! Både inne og ute. Det kjøkkenet var nydelig, falt for de såpekoppene som hang på veggen. Så fint! Flott det lille bordet med alle bildene også. Var du på visning der, siden du fikk komme inn, eller kjenner du de som eier det?

Hulda sa...

Meg igjen.. har ikke fått med meg de siste innleggene dine. Så flott som graniumene dine blomstrer! Flott i hagen din, virkelig dekorativt med den trefjøla du har brukt til pynt. Har også noe lignende på et bord ute. Så stilig!

moderncountry sa...

Her var det mye flott! Likte så utrolig godt dekorasjonene i kjøkkenet med lysgrønn panlevegg. Du har helt rett, man blir minnet på mormor med en gang, hehe ;)

Mita`s hjørne sa...

hadde ikke takket nei til slikke hus nei... det var virkelig vakkert... liker så godt fargene i gamle hus...
nydelig inne også...
hmmm... får vel bare drømmmmmmeeee...

Ha en flott kveld...

mona sa...

Hulda :Jeg surfer rundt vet du,på jakt etter hus i nordnorge,og da fant jeg dette på finn.....mange fine bilder,og flere hus,også.....men for all del.....jeg skulle GJERNE vært innom,ja.....!! Geraniumene mine er helt utrolige i år,kan det ha noe med denne vidunderlige sommeren å gjøre ?? Og trefjøler har jeg maaaange av,kan du tro....og ideer til å dekorere,har jeg enda fler av,men plass er mangelvare,desverre...kos deg videre,og ha en fin ny uke :)

moderncountry : Ja,ikke sant, - jeg blir helt drømmende i blikket når jeg kommer over sånne rom,som ikke er modernisert......fulle av nostalgi og sjarm !! Og den lysegrønne fargen er nydelig,helt enig med deg :)Ha en fortsatt fin søndag :)

mona sa...

Mita's hjørne : Ja,vi får drømme videre,det koster heldigvis ingenting.......og det er sant som du sier om farger i gamle hus !! Ha en fortsatt fin dag,og en ny uke... :)

majsan45 sa...

Vilket fint hus både inne och utvändigt...om flydda tider...Kram/Majsan

Skrotmaja sa...

Vilket HUS!!! Åh jädran...vad skall man säga? Det var underbart. Kul att få se alla bilder. Jag njöt av detaljerna...!

Tack för det : )

Skrotmaja sa...

Och tack för besöket - jag glömde ju skriva det viktigaste : 9

Hjerterommet sa...

Der har jeg godt kunne ha bod.. Huset var jo bare nydelig:)

Guldkant På Livet sa...

OJ; OJ; OJ vilket fantstiskt ställe och hus!! Vilken utsikt, huset var vackert och hela insidan var ju som enda stor skattkista, jag vill flytta in , NU!! Mari.

Beathe sa...

Enda et nydelig gammelt hus, dette var jo utrolig lekkert utvendig også, synd det ligger på feil plass!
Kjekt å være på husjakt, spennende;)
Vi har tittet i flere år, og plutselig så var drømmehuset der;)
Masse lekre møbler i det huset også!
Ha en fin uke:)

Interiørhuset sa...

for noen nydelige hus og romm du viser..hvor finner du dem? Jeg har ikke sett noen av de der...selv om jeg leter omentrent hverdag etter vårt drømmehus.

Tusen takk for koslig komentar og bursdagshilsen også=)
Håper du får en fin uke.

P.s syns du var flink til decoupage jeg...

elin1976 sa...

Så kodselig det var der. Så mange fine bilder du har tatt av rommene. Liker å gå å se på slike ting. Tenke på hvem som bodde der og hva de har holdt på med. Klem:O)

Ida sa...

Ett flott hus i fine omgivelser!
Detaljene inne minner meg om min mormors barndomshjem.
Og det såg omtrent slik ut da jeg var med henne på ferier dit som liten. Mimre, mimre....
Ha en fin mandag. :)

mona sa...

majsan45 : Så enig med deg !! Håper det blir solgt til noen som har respekt for det......

Skrotmaja : Ja,ikke sant,megleren har vært snill med tanke på oss som liker nostalgi.....!! Takk til deg også,jeg kommer nok innom igjen.....

Hjerterommet : Ja,jeg også....... :)

Guldkant på livet : Rene skattekista,ja !!! Ikke ofte å se sånne gamle hus,som ikke er iblandet nye ting,i interiøret.....her er de iallefall godt skjult !!

Beathe : Ja,jeg elsker og titte etter hus.....og håper vi en dag finner det rette,som dere har gjort :) Man har jo så mange ideer som vil settes ut i livet,vet du...... :) Og det er jammen ikke lett i en leid leilighet.....

Tonje : Hm,du vet jeg får jo ikke sove om natta,om jeg ikke har tittet etter hus.......hihi...akkurat som jeg får sove om jeg finner noe av interesse...nei,da surrer det jo helt villt oppi hue.....,det kan du sikkert allt om,eller...?! Diise fant jeg på finn,selvsagt,søkte bare på nordland ! Nesten 700 treff,og jeg så på ALLE.....ble senkveld,kan man si..... !!! Takk for fine ord om skiltene,må nok øve litt mer......men morsomt var det !!

Elin1976 : Det er nok en dyktig megler som har tatt bildene,han har snappet opp mye fint,ja !! Jeg blir også helt tankefull i sånne hus,lurer foreksempel på hvorfor ingen bor der nå,hvorfor ingen har tatt med seg møbler,har eierne ingen etterkommere,osv......mens allt ser urørt ut. Vel,jeg får nok bare spekulere videre,for jeg kjenner ingen på dette stedet. Synd,igrunnen.......

Ida : Ja,man blir satt tilbake mange år i tid,av slike interiører,det er sikkert ! Koselig er det.......med gode minner,man får ta vare på dem :)

Ha en fin dag,alle sammen :)

Malin Isabell sa...

Jeg har bodd i Digermulen i 14 år. Før jeg flyttet fikk jeg bli litt kjent med dem som kjøpte det. Det er et veldig stort, og pent :)

Anonym sa...

simply dropping by to say hello