18. aug. 2007

Til salgs......

Ettersom man har en stor forkjærlighet for gamle hus (og uthus ! ),måtte jeg snoke litt i interiøret,da jeg så dette.......kansje var det fullt av godbiter.......det gamle småbruket ligger i Lofoten. Mye fine ting inni her,og sikkert i uthusene også,men der har de desverre ikke tatt noen bilder.... :( Tenk og sluppet inn der........

Man får to hus.....tenk og få boltre seg her inne,det ene skulle blitt butikk.....om dette hadde blitt vårt,drømme,drømme......det hadde vært noe,det !!!
Se på disse nydelige møblene......DET bordet,og legg merke til "sofaen",som er tre stoler i ett !!!

Denne stuen minner meg veldig om stuen til min morfar og mormor......de hadde også et speil som hang akkurat slik !!! Og se de fine møblene.....er det virkelig mulig å ville selge fra seg,dette...???Kunne lett blitt koselig på dette loftet,men veggene måtte jeg malt MED EN GANG !!!! Hadde nok satt panel på dem først......forresten..
Er ikke spesiellt glad i blå vegger,som dere sikkert vet fra før......hvitt hadde det blitt.....
Men koselig er det jo,sjarmerende lite.......på mine besteforeldres kjøkken var det plass til en stol !! Ikke noe bord,en svartovn,en komfyr og en bitteliten kjøkkenbenk......synd jeg ikke har et eneste bilde fra det....for nå er huset revet. Men det morsomme er at vi har ei dyktig dame i slekten,og hun er bruks-kunstner......hun har revet deler av det,og lagd flere skap av materialene !!!! Det synes jeg er veldig bra,da "lever" det liksom enda,på en måte......

Håper det er bra med dere alle,her er det mørkt og regn.......men på verandaen er telysene tent,det gjelder å gjøre det beste ut av det........HØST,er det det,det heter......??? Kos dere så lenge :)

3 kommentarer:

Beathe sa...

Så bonderomantisk, de hadde masse flotte møbler det er helt sikkert!
Den bondegårdsdrømmen tror jeg vi er mange som deler;)
Ha en fin kveld:)

Tussilago sa...

En vakker dag kommer du nok til å bo i et hus på landet! Slik må det jo bare gå med drømmer man har, når de er sterke nok! Jeg sier bare "go for it" ;)
Jeg syns absolutt du skulle skaffe deg et drømmehus i Lofoten...og åpne butikk! Da skal jeg komme innom!!!
VI koser oss i vårt hus på landet...og pusler enda med innflyttingsting. Tømte siste rest fra boden i leiligheta sist uke...tok oss flyttefri i ferien. Så dermed ble det plutselig nye esker i garsje og uthus. Kjente først angsten komme...er såååå lei av esker. Men har brukt fredagskveld, lørdag..og skal bruke dagen i dag til å flytte på plass, ordne og fikse. Min kjære er bortreist, jobb-oppdrag, men mine foreldre hjelper meg. Koselig med besøk...og de er fliiinke hjelpere, med symaskin og hammer;)) Ha en fin søndag!

Ida sa...

Sjarmerende rom med mange muligheter ja... :)
Håper på sommer litt til jeg.... ;)
God søndag til deg.