24. aug. 2007

Hus til salgs,igjen.......

Jeg er igrunnen ganske glad for at det ikke er jeg,som skal vaske dette til helgen....da er det igrunnen bedre med en liten leilighet.. !! Huset er til salgs,og ligger i Narvik ! Inni er det lite pent.....så jeg sparer dere for det,drøm dere heller bort,på egen hånd........det er jo 4 etasjer,så mang en kreativ ide,kunne fått utløp her ! Jeg fant det selvsagt på finn..........Derimot fallt jeg for dette,som ligger i Stavern......feil plass,men jeg måtte se nærmere på det,likevel ! Ingenting å utsette på fasaden.....stein på taket,stakitt-gjerde...kort sagt,allt jeg drømmer om........sukk :)


Nydelig er ordet ! Tenk og kunne få boltre seg på denne uteplassen,koselig med rødt uthus,og allt...og sjekk de dørene !!! Mange fine detaljer,ja........og de er viktige :)


Vel,kjøkkenet trenger litt førstehjelp...dørene og "viften" over ovnen,er det eneste som hadde blitt spart,om jeg fikk frie hender !!! Iallefall IKKE denne dingsen i taket,hva enn det er for noe......!? Inn hadde det kommet et stort langbord (hvitt !),med mange stoler rundt......og selvsagt et stort skap,og x-antall liter lys maling.......da hadde mye vært gjort !!!


Her kunne det blitt veeeeldig koselig,med den nymalte skuv-sengen min,og en av gyngestolene....har jo tre vettu.......hadde blitt en fin lesekrok,det ? Og selvfølgelig hadde jeg klippt av ledningen til den lille detaljen,i taket..........og så hadde jeg hvit-lasert gulvet !! Her stjeler det jo all oppmerksomhet.....ovnen derimot,er jo veldig fin :)

Møblene tar jeg gjerne,hvis jeg får bruke litt lyst stoff, - og den mye omtalte hvitmalingen.....gardinene derimot....UT !!! Litt panel på veggene ,i tillegg,så hadde det blitt bra !!

Ganske fint dette,men listene og døren hadde nok blitt malt,ja......og garderobeskapet i hjørnet...


WOW,for en trapp !!! Men grønn, nei.......lys grå,tenker jeg den hadde blitt ! Veggene hadde nok ikke heller vært i denne fargen lenge,heller....kansje en lys,dus grønn...... ? Tenk og ha en sånn entre..... JA TAKK,sier nå jeg !
Nå skal jeg kose meg med litt flytting på ting og tang her......ikke noe nytt,det da.....var jo innom Kremmerhuset idag,og der fant man jo litt,det jeg skulle ha,en boks til vaskepulveret,var desverre utsolgt.....men man kommer da ikke tomhendt ut,av den grunn...... :)
Kos dere alle sammen,og ha en super helg ! Her i Bodø er det PARKEN-festival,i styrtende regn.........tenker jeg blir inne,jeg......
5 kommentarer:

moderncountry sa...

Hei,
Først må jeg bare få lov til å kommentere de helt fantastiske, og da mener jeg fantastiske, tingene du har laget til Jul!!!! Hjelpes meg, du er jo et supertalent! Ja, så flott som du har malt har jeg ikke sett noe annet sted enn i butikken. Ja, ikke rart du har mye å gjøre frem til Jul når jeg ser dette. regne rmed at du får bestillinger fra bedrifter? Jøss, ja, jeg ble helt forbauset her. Synes de rekved bitene med snor til å henge opp kort var kjempeartige :) Ja, den ene tanta mi lager fine dekorasjoner av drivved, og synes bare det var flott. Ja, glemmer helt og si noe om de fine husa du viser igjen, hehe..Igjen mye flott, og man drømmer jo :)
Ønsker deg en finfin helg og igjen, utrolige ting du lager (",)

Malinken sa...

Hjelpes meg, det var rene drømmehuset du hadde funnet her. Litt av hvert som bør fikses på, men for et potensiale... Men, når det kommer til rengjøring og støvtørking så har det jo helt klart sine fordeler å bo i leilighet, hehe.

Ha en flott helg:-)

Granne med Selma sa...

Jag gillar verkligen att besöka din blogg! I trakten där jag bor är det ett hus till salu som ALLA bara älskar för dess läge precis vid vattnet och herrgårdsliknande utseende. Kompisar till oss har lagt ett bud, men fått ge sig då priset trillat iväg oerhört... Maken(som alltid haft ett gott öga till just det huset) sa dock i morse att han nog inte skulle vilja sälja det vi bor i just nu - när vi ÄNTLIGEN börjar få fason på det :-)
Klem

Hjerterommet sa...

Jeg har kunnet tenkt meg et av de husene ja;)

Mita`s hjørne sa...

Så flotte hus... jo takk jeg tar gjerne et jeg...
Så flotte stoff det var hos Stoff og Stil... måtte innom og titte der jeg da - så nå er det bare å vente på pakke i posten...he,he...

Ha en flott kveld...