26. aug. 2007

Noen fine ting.......

Vil bare vise dere noen funn,fra finn......igjen !! Nå har ikke jeg noen sånne bilder i mitt eie,men jeg vet jo at mange av dere liker sånne,så da må dere jo få se :)

Disse skulle jeg gjerne hatt......så nemlig på en annen blogg at et slikt bord hadde blitt til to månebord.....og det er jeg jo på jakt etter ! Men jakten fortsetter nok.......Og dette så jo fint ut,jeg hadde nok malt det svart,og inni måtte det blitt hvitt......
ÅÅÅÅåååååååå,jeg tar alle........de er jo så søte,ikke sant ? Hadde passet perfekt i hylla mi,det er jeg helt sikker på.....

Mange små fristelser........


Jeg får helt åndenød når jeg kommer over sånne som det her,altså.......og gudene må vite hvor mange bilder jeg har lagret under "skap".......men det er ikke få........ :) Ser for meg hvor koselig det hadde vært å pynte inni det,....sukk........så enkelt og rent i stilen,ikke masse utskjæringer og krimskrams,om dere skjønner......Mye fint til å ha i kjøkkenet...........
Litt søte ?

Kjeksboks har jeg aldri hatt,men denne var jo litt fin.......


Og denne også..........ja den som leter han finner !! Men det er ingen fordel å bo i nord,når de fleste tingene selges fra Oslo..... i forrige uke fikk jeg napp på en sånn kjøkkensofa som jeg jakter på ! Lykkelig og fornøyd la jeg meg og tenkte på hvilket tøy jeg skulle trekke den med.......men kun for å våkne til en mail,der det sto TAKK FOR INTERESSEN..........,dette var i Trondheim,så jeg hadde noen som skulle hente den,men det slapp jeg jo......da de hørte at jeg bodde i Bodø,ombestemte de seg !!! Makan....... :( Altså jakter jeg enda !!!


Helgen har blitt utnyttet godt her i heimen,igår var vi innom et loppis,og idag har vi ryddet hobbyrom og garasje,og det er ingen liten jobb........FULLT.....jepp !! Fant meg fire krakker,og de er allerede under kosten.......hihi......holder på med setene nå,og de blir faktisk ganske så søte........bare vent og se :) Ønsker alle en ny,fin uke :)
5 kommentarer:

Ida sa...

Flotte møbler og ting.
Ble helt sjarmert av melkespannene og de søte små flaskene jeg.
Kunne gjerne hatt noen slike.
God ukestart til deg.
Klem fra Ida.

moderncountry sa...

OJ! Mange flotte melkespann og flasker!! Vil jo ha!! Kan ikke skjønne hvor du finner alt, hehe

majsan45 sa...

Vilken fresterska du är man ville ju ha alltsammans...;-) Vilka härliga gräddkannor osv. Ha det gott Kram/Majsan

Guldkant På Livet sa...

Vilket vackert hus som var till salu i Narvik, oj, oj... men vilka härliga tavlor med Jesusmotiv du visar, så vackra! Liksom de stolarna, bordet och skåpet!! Många fina ting för köket!! Mari.

mona sa...

Ida : Ja,hva skulle man gjort uten finn.no.......der er så mange fine ting,men ikke ofte jeg kjøper noe.... :) Ha en fin uke,du også :)

Moderncountry : Finner altfor mye....hihi.....det dumme er at de legger ut bilde av en ting,men går man inn og skal se på den,kommer det bilder av andre ting også.....ofte der jeg finner det som er mest spennende....lurer på hvorfor de gjør dette !!!!

Majsan45 : Ja,ikke sant ? Jeg vil også ha de små fløtemuggene....så utrolig søte ! Kos deg !

Guldkant på livet : Ja,den som hadde hatt allt dette,hadde hatt et vakkert kjøkken !!! Ingen tvil om det.....