13. aug. 2007

Litt blogging i natten.......

Istedet for å legge meg,som fornuften sier at jeg skal,så ramlet jeg innom VillaPrestige.dk.......der er det såååå mye fint for tiden,har aldri kjøpt noe,for frakten er sikkert litt dyr........noen andre som har ?

Fine sink-krukker...........benken også,igrunnen.....Og dette settet med 3 sink-krakker,de er jo veldig praktiske !

Fin og dekorere i.........


Nydelige,disse speilfatene.......finner jeg et slikt,havner det nok rimelig raskt i handlekurven,er jeg redd......Må nok ha meg en løk-kurv,etterhvert...........det er jo så mange fine og velge imellom !
Søt liten vase.......

Både lyktene og trappen falt i smak hos meg........


Og lysestaker har jeg jo ikke fra før.....hihi...!!!!! Vel,noen har det jo blitt.....er så svak for fattigmannssølv.......Her vil jeg bare ha ALLT......nydelige farver,denne muggen og koppene står høyt på ønskelista mi,hadde passet perfekt i den nye hylla mi........akkurat som det er ledig plass der.......??? Neida.......
Så dekorativt og enkelt,kan det gjøres.......på et nydelig glassfat !

Og lykter har man jo bruk for,nå som høsten kommer snikende innpå oss.........


Skulle egentlig støpe meg et fuglebad i sommer,men så langt kom jeg desverre ikke. Det får bli et prosjekt til neste år........nå duger en sinkbøtte ! Med flytelys og vannliljer,er det så koselig,så ! Og kattene rundt her,syns vannet er såååå godt,stikker hodene sine nedi,rett som det er.......Idag har jeg lagd to skilt,men synes disse er skikkelig søte ! Jeg har prøvd meg på decoupage for første gang........vel,et ble ganske bra,og et mindre bra.....det får dere se en annen dag,nå må jeg hoppe i loppekassa. Skal på shopping med mamma imorgen,og så har hun bursdag,så jeg må pønske litt på gaven.....! Nå har vi sittet ute med naboen i tre timer,under verandavarmeren,mørkt og svart,masse tente lys,kaffe og ferske kanelsnurrer, - og hørt på silregnet.........koselig ! (og så den sunne kveldsmaten,da gitt....) Huff,huff.........får trimme det vekk imorgen,mellom Cubus,Lindex,La France,NoaNoa,Charlotte osv...........hihi :) Natta alle sammen,og ha en super tirsdag !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7 kommentarer:

Interiørhuset sa...

så vakre ting=) Den butikken er kjempe flott=) Ser at mange av de tingene er å få kjøpt på Aura4Laura,der er det ikke noe dyrt å bestille fra,det gjør jeg ofte=)

EVA AGNES sa...

Hej Mona!
Så vackra saker du har lagt in i dag. Dem vill jag också ha. Särskilt brickan med de prickiga muggarna.
Oj, sä läckert!
Kramar Eva Agnes

mona sa...

Tonje : Tusen takk for tipset,da ramler jeg nok innom der,rimelig raskt.....de har jo også utrolig mye fint !!! Kos deg,og ha en fin kveld :)

Eva Agnes : Takk,takk :) Er så enig med deg,må nok jakte på denne "prikkemuggen"........og gjerne resten også......klem til deg :)

BO sa...

Masse fint, spesielt mugga med prikkar. Eg ynskjer meg ei slik, berre i lyseblått...hmm..er det snart jul?

Mita`s hjørne sa...

Åååååååå... Jeg blir helt matt... det er jo så masse flott på nettbutikkene... Jeg skal til Danmark neste sommer, fordi jeg har ikke handlet på nettet fra andre steder enn her tillands... Var i Danmark i sommer, og fant verdens søteste veggklokke til 98,- Men kjøpte den ikke...
her har jeg sett den samme til 749,- ??!!! de var helt like, antikk hvite med en halvrosekrans ned og 40 cm i diam...

Ha en flott kveld...

Ida sa...

Her var det mye lekkert!
Eller... ALT var lekkert! :)
Håper at du fikk både trimma og handla litt i alle butikker i går..... ;)
Fin dag til deg. :)

Anonym sa...

Sitter på Møre å koser meg med bloggen din.....du er utrolig flink å legge ut spennende eksteriør,-og interiørbilder, og ellers bilder av ting og tang.....i tillegg til små koselige hverdagshistorier. Mye inspirasjon. Ha en riktig fin dag. Hilsen likesinnet dame. :)