13. aug. 2007

En helg med fisking og godt vær.......

Ja,det er ikke til å tro,denne temperaturen,-og dette sommerværet !Har utnyttet helgen godt,to fisketurer har det blitt.......

Som perler på en snor.......


Saltstraumen by night............Tok bilde av mine villige pelargonier,med telefonen.........ikke bra bilde,men fine er de,og blomstrer må man trygt si at de gjør...?
Denne var mitt siste maleoppdrag før helgen,og denne tok laaaaang tid å få ferdig,så planen var en malepause........men,nei,den er over allerede...nå står en ny klar,og motivet skal være Byggmester Bob !!!

Litt utsikt fra verandaen vår......


Lyslykt fra Jysk,frosker fra Plantasjen,kasserolle fra loppis,og ei trefjøl fra fjæra........Og et lite stemningsbilde.......................
Liker så godt fargen på disse..........

Som dere ser,så bor vi helt "oppi" naboene.........derfor har jeg prøvd å plante ting som vi kan skjule oss litt bak..........vi har jo noen over oss,og på absolutt alle kanter,så det kan bli litt vel gjennomsiktig,til tider....ingen av de andre har plantet noenting,så vi går bare under navnet "jungel-boerne"..........så da får man jo leve opp til nettopp det.......!!! Terassevarmeren er flittig i bruk,den var en bra investering !! Koselig og lunt er det å sitte under den,inni jungelen........ :)
Nå må man vel ta seg en tur ut i solen,har så lite lyst å male idag,men det må vel gjøres.........innimellom klesvask og litt rydding. Håper dere alle har hatt en fin helg :) Jeg har ikke fått vært innom så mange blogger i det siste,men håper virkelig å få tatt meg en lang runde,med det første,så kos dere så lenge,så ses vi........... !!1 kommentar:

Mor Ingjerd sa...

Kjære dere.
Så nydelig verandaen er i år også. Det med de store trærne var lurt.Lysluktene med hjertet,kan forstå at dere koser dere.
Nydelige bilder og kommentarer ,kjære Mona. Vi koser oss med bloggen din. Takk for fine dager ,hvor dere var på besøk hos oss. Savner dere og er glad i dere