9. aug. 2007

En liten visning..........

Idag regner det i Bodø.......og tåken ligger lavt,og det er faktisk godt,tro det eller ei.... da kan man sitte inne og male,med god samvittighet !


Inatt ramlet jeg atter en gang inn i Sverige,gitt......på nettet,altså.....på en liten runde på www.hemnet.se


Hvem hadde sagt nei til et slikt hjem.............

Har bestandig vært facinert av slike svalganger.........


Åååååååååååå,så koselig !! Bortsett fra solcelle-panelen,den passet liksom ikke helt inn.....kresen ? Ja......Sjarmerende ? Ja,jeg har sagt det før,-og sier det igjen......svenskene er utrolig flinke til lage koselige miljøer,i hver minste lille krok,både inne og ute,rundt uthus,ved utedoen.......ja i det hele tatt !! Svenske tun er noe av det som fanger min interesse,og i ferien fleipet jeg med at vi MÅTTE kjøre samme vei tilbake til Norge,for jeg fikk jo bare sett på den ene siden av veien..........og det gjorde vi faktisk.......hihi.... :)
Så noen interiørbilder.......

Synes det er så fint med sånne grove bjelker i taket,men de stjeler jo masse lys når de er mørkebrune,så hvitt er nok best......her også...... :)


Mmmmmm,koselig.........lyst og fint,skulle gjerne hatt det skapet og den lampa.........!!Grove tømmervegger liker jeg også godt.........
Oiiiii,de bildene fanget interessen med en gang,må være utrolig gamle ! Veggene derimot,var ikke særlig pene......ush.......

Jøss,noen liker visst blått ,veldig godt......det gjør ikke jeg,på møbler......de hadde nok blitt hvite,ja......


Sukk....,for en fin ytterdør.......og veldig pent med et vindu på hver side,som også er praktisk,med tanke på lys.........rett og slett drømmegangen !!Her måtte jeg zoome inn alle antikvitetene........tro om de følger med huset......??
Tar gjerne den tallerkenhylla......hmmm,mange fine ting.....

Tar allt unntatt den blå sofaen og lampen.........


Kan umulig være vanskelig å få solgt dette huset.......rene skattekista !! Dette ble et laaaangt innlegg,men jeg kunne ikke unnlate noen av husene.......lurer litt på hvor mange interiørbilder det er på denne dataen min........kremt....... Ha en fin ettermiddag alle sammen,ikveld skal jeg besøke noen av dere,det har det blitt veldig lite av de siste dagene,desverre........ ~mona~12 kommentarer:

elin1976 sa...

Pleier også kikke på bolig annonser i sverige og Danmark for å få inspirasjon til hytte prosjektet. he he. Må planlegge vet du. Vi har noen venner av oss som kjøpte en gammel skolebygning fra begynnelsen av 1900 tallet. Denne ligger rett over grensen i Sverige. Nå holder de på å pusse den opp til familie landsted. Neste sommer blir de "skoletur" på oss( dugnadsarbeid he he) Skal bli spennende å se hva de har fått til.
Disse perlene som du viser i dag var nydelige. Hadde ikke været meg i mot å hatt en av disse. Ha en fin dag. Klem:O)

Granne med Selma sa...

Så kul att få på lite husvisning :-) Visst är det roligt att kika runt på hus så där. Vill också säga tack för att du gav mig ett uppslag på ett nytt inlägg. Vi har bjälkar i kökstaket och det finns en rolig historia bakom dem. Tack och stor klem!

Nygammalt sa...

Vilka fina hem du visar! Klart du ska skaffa hem i Sverige! ;) Du är så välkommen så!
kram.

Interiørhuset sa...

ojojoj så masse vakre bilder=) Den ytterdøren som var dobbel er noe jeg håper og ønsker jeg skal eie på mitt nye hus. Du spurte hvordan det gikk ang letingen av nytt hus; Vi har enda ikke funnet det huset vi ønsker å kjøpe,jeg tror vi blir å flytte i nærheten av min barndomsby Mosjøen men vi er fortsatt åpne ang sted. Har sett så mange vakre hus i sverige så egentlig skulle man ha gjort seg til svenske..hihi men blir nok Norge vi havner i til slutt.

Hulda sa...

Så mange fine innlegg du harhatt de siste dagene. Jeg har ikke vært innom så mange blogger de siste dagene, har vært mye på hytta. Flotte hus her ja. :)

Likte også det du hadde kjøpt i sommer. Jeg kjøpte også slike glass med blå blomster på Åhlens i Tromsø. De er veldig fine!

Tussilago sa...

Heisann;)
Her skinner sola..men jeg titter i bloggverden likevel jeg. Dvs nå lyger jeg litt, for klokka er snart midnatt, og da er det ikke mye sol så sent på høsten...men ei nyyydelig vær-helg det er det!
Ser bilder du har lagt ut fra mange flotte hus og interiører...tenker på "det røde huset" vi overnattet i utenfor Tromsø i ferien...der skulle du vært. Nyyydelig. Kanskje jeg skulle lagt ut noen bilder derfra...

Anki sa...

Hei, for en vakker blogg du har, ble helt hensatt av alle dine fine ting, og den vakre naturen du omgir deg med. Ha en fortsatt fin dag :-)

EVA AGNES sa...

Nej vad mycket vackert i husväg och inredning det finns till salu.
Väldigt många antikviteter. Jag fastnade för den svarta, runda kudden som ligger på en stol i rummet med tallrikshyllan. Jag har fakriskt tänkt att tillverka en sådan.
Tack för visningen.
Kramar Eva Agnes

Mita`s hjørne sa...

Å DEN svalgangen... er jo bare å drømme om, en slik har alltid vært min drøm - ikke gubbens...he,he...

Må nok innom og titte på den siden jeg også, det var jo mange utrolig flotte bilder...

Ha en flott kveld...

moderncountry sa...

Så mange flotte hus og interiør du frister med! Ja, du er ikke den eneste som sitter og surfer og drømmer seg bort :) Elsker jo gamle hus med bjelker, små rutete vinduer, oljelamper i kroker og knitrende peiser med ullsokker og hekletøy :) En drøm må man jo ha ellers kan jo ikke ønsker bli realisert :) Nyt uka som kommer og vi gjerne enda flere "krokete" hus!

Ida sa...

Flotte bilder med mye inspirasjon.
Måtte vise min mann bildene av tingene du maler også.
Han ble like imponert som meg.
Går det an å bestille hos deg også?
Ønsker deg ei fin fin uke.

mona sa...

Elin :Koselig at du har samme "sykdom" som meg.....hihi..! Jeg drømmer meg helt bort på disse sidene !!! Så spennende med det dine venner holder på med,jeg har en klasse-vennine som har gjort det samme,de har pusset opp en skole i Sverige,og nå bor de der på heltid !! Så godt trives hun !!! Vi får nok drømme videre,det er vel naturlig å finne seg et hus først,og så en hytte......så huset må nok komme først her i gården. Men det er jo fint å være på leting........selv om det ikke haster !! Veien blir jo til mens man går....kos deg,da :)

Granne med Selma : Ja,jeg koser meg masse på slike sider !! Blir spennende å høre om takbjelkene dine :) Stor klem til deg,også :)

Nygammalt :Takk,takk,-det frister veldig !! Dere er så utrolig flinke med innredning,og så har dere jo så mange LOPPISER,og det elsker jeg.......da glemmer jeg både tid og sted........

Tonje :Ja,ikke sant,den døren var nydelig !! Blir morsomt å se om dere finner drømmehuset i Mosjøen.....spennende å være på leting !!! Og man drømmer jo absolutt ikke mindre av den grunn......ja,svenske kunne jeg godt blitt,iallefall for noen år !! Kos deg videre,i jakten på drømmehuset....... :)

Hulda : Takk for det ! Ser ut som dere har det koselig på hytta,så jeg skjønner godt at dere tilbringer mye tid der ! Og fjellturen !! For en natur !!!

Tussilago : jasså,det finnes flere natteravner.....godt,det da.......!! Ja,legg ut bilder av det røde huset,vil se....... :)

Anki : Tusen takk for det :) Det blir vel litt mye nordlands-natur og interiør,men det er jo det som er meg.......så da blir det sånn,da....håper dere ikke går lei ! Ha en fin dag !!

Eva Agnes : Ja,ikke sant ? Jeg har store problemer med å fatte at folk selger fra seg sånne ting,som har vært i slektens eie i flere generasjoner.....det klarer ikke jeg !!!Så morsomt at du så puten,gleder meg til å se den du skal lage :) Ha en super dag !!

Mita`s hjørne : Ja,sånne svalganger er nydelige !! Vil ha,vil ha........og det vil faktisk min samboer også,det blir jo utrolig lunt og koselig,inni (under) en sånn !! Du må nok ta deg en tur innom den siden,ja, - og da måååå du ha god tid !!!! Kos deg !!

Moderncountry : Godt du også er angrepet.......hihi..!! Høres ut som vi er litt like,bortsett fra hekle-sakene.....jeg kan ta frem penslene istedet ! Ha en fin uke,du også !! Og flere krokete hus -ja,det kommer det helt sikkert..... !!!

Ida : Takk,takk :) Koselig at du liker det jeg maler,og jeg tar imot bestillinger,ja !! Penslene er ikke mye tørre for tiden,men det er jo morsomt at folk liker det man gjør :) Kos deg,du også,og ha en fin uke :)